Star Trek (2009)

Reaction score
62
Απάντηση: STAR-TREK (2009)

Μόλις γύρισα απο το σινεμά!! Πολύ καλό και καμία σχέση με τα προηγούμενα. Το ξαναβλέπω αααανετα!!!

Reaction score
7
Χόρτασα ταινία. Από τις φάσεις που γουστάρω και σκάω τα 7.5 ρημαδιασμένα ευρώ στον κινηματογράφο. Το σενάριο είναι καλό και με συνέχεια, χωρίς να σε κάνει να βαριέσαι. Το καστ το θεωρω πολύ πετυχημένο αφού αποτελεί το αλατοπίπερο της ταινίας. Το δίδυμο Σπόκ - Κίρκ ειδικά είναι όλα τα λεφτά. Πραγματικά το ξανάβλεπα και ήδη έχω αρχίσει να περιμένω το επόμενο. Για εμένα ήταν από τις πιο απολαυστικές κινηματογραφικές εμπειρίες που είχα τελευταία ( αν δεν κάνω λάθος τέτοια αίσθηση είχε να μου αφήσει ταινία στον κινηματογράφο από το πρώτο Transformers).

9.7/10 για μένα.Πείτε με υπερβορλικό αλλά μου άρεσε τόσο πολύ!!!

Reaction score
62
Απάντηση: Re: STAR-TREK (2009)

Χόρτασα ταινία. Από τις φάσεις που γουστάρω και σκάω τα 7.5 ρημαδιασμένα ευρώ στον κινηματογράφο. Το σενάριο είναι καλό και με συνέχεια, χωρίς να σε κάνει να βαριέσαι. Το καστ το θεωρω πολύ πετυχημένο αφού αποτελεί το αλατοπίπερο της ταινίας. Το δίδυμο Σπόκ - Κίρκ ειδικά είναι όλα τα λεφτά. Πραγματικά το ξανάβλεπα και ήδη έχω αρχίσει να περιμένω το επόμενο. Για εμένα ήταν από τις πιο απολαυστικές κινηματογραφικές εμπειρίες που είχα τελευταία ( αν δεν κάνω λάθος τέτοια αίσθηση είχε να μου αφήσει ταινία στον κινηματογράφο από το πρώτο Transformers).

9.7/10 για μένα.Πείτε με υπερβορλικό αλλά μου άρεσε τόσο πολύ!!!
Μαζί σου!!! Όντως οι ηθοποιοί πολύ πετυχημένοι στον ρόλο τους!!! Και δεν είναι εύκολο πράγμα να μπεις στο πετσι του Κέρκ, πόσο μάλλον του Σπόκ!!!

Reaction score
59

Ξεχαστε οτι ξερατε για το star trek και ξαναζηστε το μυθο απο την αρχη !!!!

Η ταινια σε κραταει διαρκως σε εγρηγορση η σκηνοθεσια ειναι παρα πολυ καλη , τα effects εντυπωσιακοτατα και το διδυμο Σποκ - Κιρκ ειναι πολυ καλο !!!

Η ταινια εχει και μπολικο humor φυσικα και σε κανει να θες να δεις την συνεχεια αυριο κι ολας !!!!

Μια super αναβιωση της σειρας !!!!!!

Μην την χασετε !!!!

Reaction score
152

Θα με κανετε να ξαναπαω σινεμα παλιοπαιδα..........
(τελευταια φορα ηταν στο transformers)

Reaction score
59

Star Trek Movie Special Making of !

[urlr]http://rapidshare.com/files/231462599/Star.Trek.Making.The.Movie.WS.PDTV.XviD-PVR.avi[/urlr]

Reaction score
0
Το είδα απόψε....πολύ καλό...μόνο ρε παιδιά το resolution στο σινεμά πολύ κακό μου φάνηκε...τι τεχνολογία χρησιμοποιούν για προβολή? Στο cinepolis στη Γλυφάδα πήγα...

Reaction score
5
Στη Vmax αίθουσα στο Village στο Mall, η εικόνα ήταν καλή. Και η ταινία πολύ καλή!

Reaction score
4

και εγώ να πω οτι μου αρεσε αν εξαιρέσεις μερικές σκηνές που το κάναν υπερβολικά αστειο

Reaction score
5

Πραγματικα την ευχαριστηθηκα παρα πολυ.

Ποτε ειπαμε βγαινει το επομενο? :137:

The Saga lives on :114:

Reaction score
1

την ευχαριστήθηκα και εγώ ! είχα πολύ καιρό να δω ταινία και να πω " ναι ρε ΓΜΤ "

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Καλή ταινία ε/φ είναι, STAR TREK όμως δεν είναι! στο σύμπαν του, ο πλανήτης του Σπόκ ποτέ δεν καταστράφηκε! να που ήρθε τώρα ένας ηλίθιος (βλέπε Άμπραμς, ο άνθρωπος δεν έχει δει ποτέ STAR TREK φαίνεται!) και διέλυσε 35 χρόνια STAR TREK με μια ταινία για να οικονομίση!

Reaction score
2
Re: Απάντηση: STAR-TREK (2009)

Καλή ταινία ε/φ είναι, STAR TREK όμως δεν είναι! στο σύμπαν του, ο πλανήτης του Σπόκ ποτέ δεν καταστράφηκε! να που ήρθε τώρα ένας ηλίθιος (βλέπε Άμπραμς, ο άνθρωπος δεν έχει δει ποτέ STAR TREK φαίνεται!) και διέλυσε 35 χρόνια STAR TREK με μια ταινία για να οικονομίση!
Μάλλον δεν κατάλαβες οτι αυτά που έγιναν στην ταινία ήταν σε ένα alternate timeline... :121:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Re: Απάντηση: STAR-TREK (2009)

Μάλλον δεν κατάλαβες οτι αυτά που έγιναν στην ταινία ήταν σε ένα alternate timeline... :121:
Εάν ήταν έτσι, (έτσι νόμιζα και εγώ) δεν θα παρέμενε κατεστραμμένος ο Βόλκαν!!!
Εκτός και εάν δεν κατάλαβαν και οι άλλοι φίλοι που ήταν μαζί μου!!!

Reaction score
7
Γιατί δεν θα έπρεπε? Εφόσον και ο μελλοντικός Spock έμεινε σε αυτό το timeline.Τα γεγονότα που έγιναν σημάδεψαν αυτό το timeline. Σκοτώθηκε ο Nero αλλά ο Βάλκαν καταστράφηκε.Αυτό που θα μπορούσε μελλοντικά να αλλάξει είναι η καταστροφή του Romulo του πλανήτη του Nero

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: STAR-TREK (2009)

Εάν ήταν έτσι, (έτσι νόμιζα και εγώ) δεν θα παρέμενε κατεστραμμένος ο Βόλκαν!!!
Εκτός και εάν δεν κατάλαβαν και οι άλλοι φίλοι που ήταν μαζί μου!!!
Από τα λεγόμενα σου μάλλον δεν καταλάβατε.
Τι εννοείς δεν θα παρέμενε κατεστραμένος; Από την στιγμή που καταστράφηκε ο μόνος τρόπος να επανέλθει θα ήταν να πάνε ακόμα πιο πίσω στο χρόνο και να σταματήσουν των Nero απο το να τον καταστρέψει.
Αλλά αν γινόταν αυτό η ταινία θα ονομαζόταν Star Trek: Back To The Future. :138:

Για να κατελάβετε καλύτερα τι έγινε ψάξτε να βρείτε σε torrent τα 4 τεύχη του κομικ Star Trek Countdown που εξηγούν τα γεγονότα που οδήγησαν τον Nero και τον Spock να πέσουν μέσα σε μια μαυρή τρύπα και να πάνε πίσω στον χρόνο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Έχει μέσα και Picard, Data, Worf και LaForge. :444:

Reaction score
0

Από τα λεγόμενα σου μάλλον δεν καταλάβατε.
Τι εννοείς δεν θα παρέμενε κατεστραμένος; Από την στιγμή που καταστράφηκε ο μόνος τρόπος να επανέλθει θα ήταν να πάνε ακόμα πιο πίσω στο χρόνο και να σταματήσουν των Nero απο το να τον καταστρέψει.
Αλλά αν γινόταν αυτό η ταινία θα ονομαζόταν Star Trek: Back To The Future. :138:

Trek: Back To The Future III (για την ακρίβεια)

JL_

Reaction score
19

Για να κατελάβετε καλύτερα τι έγινε ψάξτε να βρείτε σε torrent τα 4 τεύχη του κομικ Star Trek Countdown που εξηγούν τα γεγονότα που οδήγησαν τον Nero και τον Spock να πέσουν μέσα σε μια μαυρή τρύπα και να πάνε πίσω στον χρόνο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Έχει μέσα και Picard, Data, Worf και LaForge. :444:
Α, κάνανε και κόμικ για να μπαλώσουνε τις τρύπες; Φοβάμαι μήπως τις κάνουνε περισσότερες... :143::143:

Αυτό το εύρημα με τον Σποκ, ήταν η πιο μεγάλη ανοησία που μπορούσαν να σκεφτούν και το μόνο μελανό σημείο (μαζί με την γκρίζα διαφήμιση της ΝΟΚΙΑ, Ε-Λ-Ε-Ο-Σ !!! ), μιας κατά τ' άλλα αρκετά καλής ταινίας και ενός πολύ ενδιαφέροντος rethink του Star Trek Universe...

To tie-in με τα προηγούμενα όμως ήταν περιττό και το υλοποίησαν βλακωδώς... Ειδικά, όταν έχουν προηγηθεί καμμιά 200αριά επεισόδια και 3 ταινίες όπου κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να μην αλλάξει η χρονική γραμμή...

Πολλά κόμικ της MARVEL διαβάζουν οι κύριοι Abrams, Orci και Kurtzman, αλλά ας βλέπανε και κανένα επεισόδιο παραπάνω πριν ασχοληθούν, αν σώνει και καλά θέλανε αμερικανίστικο tie-in (που εξακολουθώ να μην βρίσκω νόημα σε κάτι τέτοιο, είναι σαν να κάνεις remake ταινίας και να ψάχνεις απεγνωσμένα να την κάνεις και συνέχεια της πρωτότυπης. Γιατί; Ποιός ο λόγος;), μπορούσαν να επιλέξουν μια λύση με παράλληλο σύμπαν κι όχι το βλακώδες εύρημα που σκέφτηκαν...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Θα πρέπει τότε να σκεφτούμε ένα άλλο STAR TREK! όχι δεν μου πολυαρέση η ιδέα!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis