ποιο player για ματροσκες

Reaction score
150
Ρε παιδιά γιατί οι πιο πολλοί εδώ αγαπάνε τόσο πολύ το CoreAVC τη στιγμή που παγκομσίως το ffdshow είναι σαφώς πιο διαδεδομένο και κάνει και πολύ περισσότερα?

Όποτε πάω να το δοκιμάσω στο ffdshow γυρνάω καρφωτός. Μήπως να κάναμε ένα συγκριτικό?

Reaction score
453
Απάντηση: Re: ποιο player για ματροσκες

Ρε παιδιά γιατί οι πιο πολλοί εδώ αγαπάνε τόσο πολύ το CoreAVC τη στιγμή που παγκομσίως το ffdshow είναι σαφώς πιο διαδεδομένο και κάνει και πολύ περισσότερα?

Όποτε πάω να το δοκιμάσω στο ffdshow γυρνάω καρφωτός. Μήπως να κάναμε ένα συγκριτικό?
Να μια πολύ ενδιαφέρον ερώτηση που δυστυχώς έχει περάσει απαρατήρητη.
Έχει κάνει κανείς δοκιμές;

Reaction score
1.441
καταπιανομαι εδω και ενα χρονο + με τις πατροσκες και το hidef. μεχρι τωρα θεωρουσα τον kmplayer τον πιο αξιοπιστο και καλο player.παρολο που εχω αρκετα δυνατο htpc σε πολλες ματροσκες 1080π δεν αποδιδει σωστα ( μη συνχρονισμο ηχου-εικονασ..κολληματα κτλ)
πριν 2-3 μερες δοκιμασα τον BSplayer...τα παιζει ολα Α Ψ Ο Γ Α.....
το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι στον ενισχυτη μου δεν παιρνω dts μεσω spdif παρολο που εχω τις σωστες ρυθμισεις στο ac3filter. και παρολο που περνω πεντακαναλο ηχο στον ενισχυτη.
εχει κανενας αποψη η τη λυση στο προβλημα?

Reaction score
2
Έχεις πεντακάναλο ήχο αλλά όχι DTS?Επειδή μπερδεύτηκα λίγο με τον τρόπο που το έγραψες.

Reaction score
0
Απάντηση: ποιο player για ματροσκες

οντως ο BSplayer τον δοκιμασα μολις τωρα ειναι αξιος παιχτης !!

παιζει αριστα στο δικο μου HTPC και υποτιτλους και ολα .....οπως αριστα παιζει και ο ΚΜΡ !!!

τωρα για τον ηχο δεν εχω προβλημα εχω τις στανταρ ρυθμισεις ουτε εχω πειραξει κατι!

το μονο μειον ειναι οτι τον βρισκω μαλον ασχημο...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
σε μενα το km ηταν μια χαρα
σε καθε τι
ουτε τιριν ουτε αλλο προβλημα
ισως να μου εκατσε

Reaction score
149
Εχει δικα του internal player ή διαλέγεις όποιο προγραμμα θέλεις ?

Reaction score
149
Ο οποίος τι λέει? (ποίοτητα αναπαραγωγής εικόνας, ήχου, υποτιτλοι)
Εκτός από βίντεο στη μουσική πως είναι?
Τι λέει σε υποστήριξη TV(hd και απλή) και εγγραφή προγραμμάτων?

Reaction score
2
Ο οποίος τι λέει? (ποίοτητα αναπαραγωγής εικόνας, ήχου, υποτιτλοι)
Εκτός από βίντεο στη μουσική πως είναι?
Τι λέει σε υποστήριξη TV(hd και απλή) και εγγραφή προγραμμάτων?
Λοιπόν με μια πρώτη γρήγορη ματιά το XMBC είναι πολύ καλό.Εικόνα άψογη(λογικά σηκώνει τον CoreAVC για την αναπαραγωγή αλλά λόγω βιασύνης δεν πρόλαβα να τσεκάρω),υπότιτλοι κινέζικοι(αυτό διορθώνεται πανεύκολα),ήχος 5.1 άψογος.Επίσης εξαιρετικά εύχρηστη η εφαρμογή ακόμα και κάποιος άσχετος μπορεί για πλάκα να το δουλεψει.Φοβερό Interface.Τέλος έχει πολύ καλό seeking με μόνο μειονέκτημα το γνωστό όλων τον αντίστοιχων εφαρμογών,ότι δεν έχει μπάρα κύλισης για να προχωράς την ταινία σου και αναγκαστικά πρέπει να παίζεις με το FF(δουλεύει άψογα).

Βέβαια εγώ έχω Xonar οπότε αναγκαστικά για DTS Master Audio λογικά θα παραμείνω στο TMT...Θα δοκιμάσω βέβαια πιο βαθιά την εφαρμογή στo HTPC να δω τι λέει και θα σας ενημερώσω.

aspilioteas σε ευχαριστούμε για την πρόταση,ακουστά το είχα αλλά ποτέ δεν το έψαξα.Νομίζω πως είναι ανώτερο και από το Media Portal...Πολύ καλή η πρόταση σου!

Reaction score
1
μειονέκτημα το γνωστό όλων τον αντίστοιχων εφαρμογών,ότι δεν έχει μπάρα κύλισης για να προχωράς την ταινία σου και αναγκαστικά πρέπει να παίζεις με το FF(δουλεύει άψογα).
Eκτος εαν εχεις remote και κατεβασεις το eventghost οπου μπορεις να ρυθμισεις να κανει small skip kai big skip (κατι σαν το next chapter).
Το καλο με το XBMC ειναι οτι επειδη υπαρχει μεγαλη ανταποκριση το κανουν update συχνα.
Ειχε γραφτει για το XBOX (XBMC=XBOX Media Center) και τωρα υπαρχουν εκδοσεις για τα Windows και τα Apple και μαλιστα απ' οτι διαβασα εχει συνδεσημοτητα με το Apple TV.

H εικονα του οντως ειναι παρα πολυ καλη. Οσο για τους κινεζικους υποτιτλους εαν κατεβασεις το language pack απο το site τhς Microsoft δεν θα εχεις προβλημα.

Το interface παντος ειναι ολα τα λεφτα.

Reaction score
149
Ο internal player είναι πάντως μειονέκτημα εναντι του mediaportal.
Σε μουσική τι χρησιμοποιεί?
Στα τηλεοπτικά προγραμματα το έχετε δοκιμάσει (αναπαραγωγή, εγγραφή)?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.670
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale