Για το χατήρι μιας σαραντάρας.....

Reaction score
180
Η επιπλοσύνθεση τοιχου ήταν ετσι:

(μάλλον άθλια οψη)

Για να φιλοξενηθει τουλαχιστον μια σαρανταρα LCD, σιγά-σιγά ξεκίνησα μετατροπή σχεδον με τα υπαρχοντα επιπλο-κομματια, σε αυτο:

(χαριν του φοτο-σοπ)

Αναμενεται η συνεχεια, για την πραγματικη τελικη φωτογραφια.

Reaction score
1.846
Απάντηση: Για το χατήρι μιας σαραντάρας.....

Με τον τίτλο που έβαλες αλλού πήγε το μυαλό μου ... :612: Λέω, άνοιξη ήρθε, έχουμε "εξελίξεις"! :119:

Το σχέδιο καλά το πας, αλλά κάτι λείπει. Αυτά τα ασύμμετρα ράφια στο κέντρο, δεν ταιριάζουν μα τα ισουψή ακριανά ντουλάπια. Θες και κάτι να κλείσεις λίγο το κενό, ανάμεσα στην TV και τα πλαϊνά, κάτι σαν θήκες για dvd π.χ. ή κάτι άλλο.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Για το χατήρι μιας σαραντάρας.....

Με τον τίτλο που έβαλες αλλού πήγε το μυαλό μου ... :612: Λέω, άνοιξη ήρθε, έχουμε "εξελίξεις"! :119:

Το σχέδιο καλά το πας, αλλά κάτι λείπει. Αυτά τα ασύμμετρα ράφια στο κέντρο, δεν ταιριάζουν μα τα ισουψή ακριανά ντουλάπια. Θες και κάτι να κλείσεις λίγο το κενό, ανάμεσα στην TV και τα πλαϊνά, κάτι σαν θήκες για dvd π.χ. ή κάτι άλλο.
H' μπωρεις να πας σε μια πενηνταρα.:135:

Reaction score
180

Ολα σωστα, και υπο εξεταση, μολις τελειωσω τα μερεμετια στο τοιχο.

H' μπωρεις να πας σε μια πενηνταρα.:135:
Και αυτο σωστο, αλλα δεν μπορω λογω ....τιμής.

Reaction score
180

Τερμα το Photoshop. Ιδου η πραγματικοτητα. Μενει μονο η σαρανταρα. BTW η εικονα της sony 40W5500 με ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ γιατι πονταριζα σε αυτην ως ευκολη λυση για αγορα.

Reaction score
2

Eπαγγελματικη δουλεια,μπραβο!!!!Και βολικο και πιο ωραιο....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Τερμα το Photoshop. Ιδου η πραγματικοτητα. Μενει μονο η σαρανταρα. BTW η εικονα της sony 40W5500 με ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ γιατι πονταριζα σε αυτην ως ευκολη λυση για αγορα.

Τα ηχεια πολυ τα στριμωξες.
Εκτος κι αν ηταν ατακτα και τα βαλες τιμωρια.:137:

Reaction score
180

Eπαγγελματικη δουλεια,μπραβο!!!!Και βολικο και πιο ωραιο....
Thanks. Να εισαι καλα.

Τα ηχεια πολυ τα στριμωξες.
Εκτος κι αν ηταν ατακτα και τα βαλες τιμωρια.:137:
Πιο στριμωγμενα δεν γινοτανε. :142: :142: :142: Τα εκδικουμε γιατι ηταν εξ αρχης λαθος επιλογη. (επρεπε να παρω εκεινα τα ζωηρα Roister)

ΥΓ 1 Για τα φωτιστικα Philips Living Colors (http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1178458&catalog=19) εχει εμπειρια καποιος φιλος?

ΥΓ 2 Και τωρα πως στο διατανο, διαλεγουμε 40 αρα?

Reaction score
6
Αλλιώς περιμένεις την LG 42LH5000 που είναι 200Hz. Βέβαια δεν την έχουν φέρει ακόμη.

Both έχουν ενσωματωμένο player που παίζει μέχρι και αρχεία mkv από το USB, η Samsung έχει και ασύρματη αναπαραγωγή μέσω router (δεν ξέρω για mkv σε αυτό) μόνο που το wireless stick δεν το φέρνει η αντιπροσωπεία.

Δηλαδή όπως κατάλαβες, ο anemelos θέλει τη Samsung κι εγώ την LG.
Ωραία παρέα κάνουμε... :138:

Reaction score
1.846

Άντε ρε Τέο, πες κι' εσύ κάτι!

Reaction score
180

Φιλτατοι, καηκα απο τα δυο τελευταια μοντελα dvd recorder της Samsung και φυσαω και τις LCD.
Οι LG παλι μου φαινεται οτι ολες εχουν λιγο "μουντη" εικονα.
Μ' αρεσουν οι philips αλλα αυτες παλι ειναι ακριβες βρε παιδακι μου.
Για την Σονυ την W5500 στο τελευταιο τευχος του ηχου ανεφερε πλαγιως αλλα σαφως την εμφανιση του φαινομενου clouding στη συσκευη της δοκιμης. (ανομοιομορφια με διαρροη φωτος στις γωνιες 83% :111: :111: :111:)

Reaction score
47
Re: Απάντηση: Για το χατήρι μιας σαραντάρας.....

Φιλτατοι, καηκα απο τα δυο τελευταια μοντελα dvd recorder της Samsung και φυσαω και τις LCD.
Οι LG παλι μου φαινεται οτι ολες εχουν λιγο "μουντη" εικονα.
Μ' αρεσουν οι philips αλλα αυτες παλι ειναι ακριβες βρε παιδακι μου.
Για την Σονυ την W5500 στο τελευταιο τευχος του ηχου ανεφερε πλαγιως αλλα σαφως την εμφανιση του φαινομενου clouding στη συσκευη της δοκιμης. (ανομοιομορφια με διαρροη φωτος στις γωνιες 83% :111: :111: :111:)
Για την w5500 τα ιδια ελεγε και το what hifi και ηλπιζαν οτι ειναι μονο το μοντελο της δοκιμης προβληματικό, ενω είχαν εκθειάσει τον προκάτοχο w4500. Έτσι με απέτρεψαν κι εμένα ενώ το είχα σχεδόν αποφασίσει, αυτή τη στιγμή κλίνω προς την panasonic 42G10 (ή την 46άρα) που είναι πλάσματος. Δεν ξέρω που θα καταλήξω τελικά - κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Αλήθεια με τα dvd recorder της samsung τι προβλήματα έβγαλε? Η αντιπροσωπεία τι συμπεριφορά παρουσίασε σε ελαττωματικά μοντέλα? Μόλις χθες που το έψαξα κατέληξα στο DVD-HR773. Το Sony RDR-HX780 μου άρεσε πάρα πολύ που ασχολήθηκα σε οικείο σπίτι μαζί του, έχει φοβερές ευκολίες και μενου, αλλά μόνο μία ψηφιακή έξοδο ήχου (coaxial) και με περιορίζει σε αντίθεση με το samsung που διαθέτει optical/coaxial.

Δύσκολες οι αγορές τελικά. Τα tech specs δεν αρκούνε.

Reaction score
180

Πολυ χρησιμη η αναφορα σου στο what hifi σε σχεση με την 5500. Χανει λοιπον στο τεστ ενα αστερακι για το backlight bleeding.

Μια αλλη σκεψη που κανω ειναι η 37αρα ολοκαινουργια philips 37PFL9604H/12. Στην ιδια τιμη με την 5500. Αντι να την κρεμασω στο τοιχο την φερνω λιγο πιο μπροστα επανω στο επιπλο και κερδιζω σε αποσταση αυτο που χανω σε ιντσες. Κερδιζω και τον ατμοσφαιρικο φωτισμο του amblight. Κερδιζω και τα 200€ της περιστρεφομενης βασης τοιχου της vogel's.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Για το χατήρι μιας σαραντάρας.....

Για την w5500 τα ιδια ελεγε και το what hifi και ηλπιζαν οτι ειναι μονο το μοντελο της δοκιμης προβληματικό, ενω είχαν εκθειάσει τον προκάτοχο w4500. Έτσι με απέτρεψαν κι εμένα ενώ το είχα σχεδόν αποφασίσει, αυτή τη στιγμή κλίνω προς την panasonic 42G10 (ή την 46άρα) που είναι πλάσματος. Δεν ξέρω που θα καταλήξω τελικά - κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

......
Δύσκολες οι αγορές τελικά. Τα tech specs δεν αρκούνε.
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα, δεν ήθελα να πάρω μια τηλεόραση και να βλέπω clouding, φωτεινές γωνίες κλπ...
Έτσι από 42άρα lcd που έψαχνα , πήγα στην 46άρα G10 και.... βρήκα την υγειά μου....!!!:126:
Αν και δεν ήμουνα ποτέ "plasmaτάκιας" (μάλλον το αντίθετο), οφείλω να πω πως η συγκεκριμένη τηλεόραση με έκανε να αλλάξω γνώμη....
Άπλετο μαύρο, φυσικά χρώματα, και το σημαντικότερο... άπλετη φωτεινότητα για ημερήσια χρήση...!!!
Όσο για την εικόνα που δίνει από HD πηγή..... Απλά παίζει σε άλλη κατηγορία τιμής...!!!!

Reaction score
47
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για το χατήρι μιας σαραντάρας.....

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα, δεν ήθελα να πάρω μια τηλεόραση και να βλέπω clouding, φωτεινές γωνίες κλπ...
Έτσι από 42άρα lcd που έψαχνα , πήγα στην 46άρα G10 και.... βρήκα την υγειά μου....!!!:126:
Αν και δεν ήμουνα ποτέ "plasmaτάκιας" (μάλλον το αντίθετο), οφείλω να πω πως η συγκεκριμένη τηλεόραση με έκανε να αλλάξω γνώμη....
Άπλετο μαύρο, φυσικά χρώματα, και το σημαντικότερο... άπλετη φωτεινότητα για ημερήσια χρήση...!!!
Όσο για την εικόνα που δίνει από HD πηγή..... Απλά παίζει σε άλλη κατηγορία τιμής...!!!!
Νομίζω οτι με έπεισες! Έτσι κι εγώ δεν ήθελα να μπλέξω με πλάσμα, αλλά μόλις κατάλαβα τα προβλήματα που βγάζουν οι LCD και διάβασα για την G10 στράφηκα προς τα'κει. Το αδύνατο σημείο της G10 θεωρείται οτι δεν έχει αρκετά features όπως USB και Ethernet αλλά τι να το κάνεις αν η εικόνα δεν...? Αντίθετα η V10 που τα διαθέτει ανεβαίνει σε τιμή.
Τελικά τα πάει πολύ καλά και σε φωτεινό περιβάλλον? Από αντανακλάσεις πώς είναι? Με τα συμβατικά κανάλια βλέπεται καθόλου?
Σε τι απόσταση την έχεις? Εγώ είμαι στα 2,60 - 2,70 και νομίζω πως η 46άρα θα είναι σούπερ, αλλά υπάρχουν οι σχετικές ενστάσεις. :141: Η 42άρα θα είναι αρκετή?

Οπως και να'χει εύχομαι καλές θεάσεις.

Reaction score
180

Και η τελικη φωτογραφια με τη KDL40W5500 σε πρωτο πλανο, σημερινη και φρεσκια, με διασπαρτο στο σαλονι τον απαραιτητο κρυφο φωτισμό.

Οι πρωτες εντυπωσεις απο την τηλεοραση "out of the box", ήταν επιεικως ικανοποιητικες, με αποκλειστικη θεαση σε stadard definition.

Για επι πλεον εντυπωσεις και αποριες, θα μου επιτρεψετε να επανελθω συντομα, αφου ασχοληθω λιγο με την TV.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.549

Αν έβγαζες τα δύο ράφια από πάνω της,

έπαιρνε μια οθόνη βιντεοπροβολέα σχεδόν 100'':138:

Reaction score
180

Αν έβγαζες τα δύο ράφια από πάνω της,

έπαιρνε μια οθόνη βιντεοπροβολέα σχεδόν 100'':138:
Και μετα πως θα έλεγα το thread βρε άνθρωπε? "Για το χατήρι μιας κατοστάρας"? :101: Δεν παει, δεν παει.:605:

Reaction score
180

Δεν ειναι μαγικη εικονα. Η Sony αλλαχτηκε με μια Samsung 650.
Τρεις μηνες μετα την αρχικη μου ιδεα, ευχαριστω οσους ειχαν το κουραγιο να διαβασουν και να συμβουλευσουν, και ολοκληρώνω επι τελους το thread και το project, με την τελικη (ελπίζω) φωτογραφία:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.282
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale