HOL IPTV

Reaction score
0
καλησπερα για αλλη μια φορα..
1)εγκατεστησα επιτελουσ το ιρτν τησ Ηολ αλλα δεν μου δειχνει τα hd καναλια
μηπωσ μπορει να βοηθησει κανενας σχετικα με αυτο?

2)επισης μπορεισ να γραψεις ενα προγραμμα και μετα να το μεταφερεισ στον υπολογιστη σου?
για τις ταινιεσ αναφερει οτι δεν μπορει να κανει αντιγραφη.. εχουμε καποιο νεο σχετικα με αυτο?
εχει μπροστα usb αλλα θα ειναι για να περνασ αρχεια μεσα , για αντιγραφη πως χρησιμευει?

3)αυτη την στιγμη το εχω συνδεδεμενο μεσω δυκτιου του ηλεκτρικου ρευματος γιατι το ρουτερ μου με την τν ειναι μακρια και αν το παω τοιχο τοιχο θα χρειαστω 24 μετρα utp ασε που δεν πρεπει να κανει και γωνιεσ...
πιστευετε οτι ειναι καλη η συνδεση ετσι ωστε να περνω τα μεγιστα απο ποιοτητα?
ειναι συνδεδεμενο με hdmi το οποιο ηταν μαζι με το πακετο ... αν το αλλαξω και παρω καποιο που να κοστιζει ενα σεβαστο ποσο (~30 €) θα εχω καλυτερη αποδοση ??

αυτα προς το παρον.. αν μπορεσω και ανακαλυψω κατι θα ενημερωσω..

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: HOL IPTV

καλησπερα για αλλη μια φορα..
1)εγκατεστησα επιτελουσ το ιρτν τησ Ηολ αλλα δεν μου δειχνει τα hd καναλια
μηπωσ μπορει να βοηθησει κανενας σχετικα με αυτο?

2)επισης μπορεισ να γραψεις ενα προγραμμα και μετα να το μεταφερεισ στον υπολογιστη σου?
για τις ταινιεσ αναφερει οτι δεν μπορει να κανει αντιγραφη.. εχουμε καποιο νεο σχετικα με αυτο?
εχει μπροστα usb αλλα θα ειναι για να περνασ αρχεια μεσα , για αντιγραφη πως χρησιμευει?

3)αυτη την στιγμη το εχω συνδεδεμενο μεσω δυκτιου του ηλεκτρικου ρευματος γιατι το ρουτερ μου με την τν ειναι μακρια και αν το παω τοιχο τοιχο θα χρειαστω 24 μετρα utp ασε που δεν πρεπει να κανει και γωνιεσ...
πιστευετε οτι ειναι καλη η συνδεση ετσι ωστε να περνω τα μεγιστα απο ποιοτητα?
ειναι συνδεδεμενο με hdmi το οποιο ηταν μαζι με το πακετο ... αν το αλλαξω και παρω καποιο που να κοστιζει ενα σεβαστο ποσο (~30 €) θα εχω καλυτερη αποδοση ??

αυτα προς το παρον.. αν μπορεσω και ανακαλυψω κατι θα ενημερωσω..
καλησπέρα φίλε tzanetosg...

1) Τι ταχύτητα σύνδεσης με την HOL έχεις ?
Απαιτεί πάνω απο 8 Mbit για να δεις HD κανάλια.

2) Συνηθως οι δέκτες αυτοί δεν μπορούν να αντιγράψουν αρχεία για τον υπολογιστή, λογω δικαιωμάτων. Οπότε αρκέσου σε αυτά που βλεπεις...

3) Εχω και εγω με σύνδεση μέσω δικτυου ρευματος της LEVEL ONE και παίζει αψογα εδώ και 2 χρόνια. Βεβαια είναι στα 200 Mbit οι adaptors και όχι στα 80...
Δεν εχω ΗΟΛ βεβαια , αλλά ΟΝ....
Εαν εχεις τα 200αρια είσαι μια χαρά. τα 80αρια θα ζοριστούν, ειδικά όταν ανεβαίνουν οι ταχύτητες λόγω βιντεο.

Reaction score
0

πανο ευχαριστω για την απαντηση σου...
1)λοιπον εχω την 24αρα και κλειδωνω στα 17

2)την κατσαμε....

3)ειναι τα shiro hl109e και ναι ευτυχως ειναι 200αρια (τα δινει η ιδια η Ηολ)
πεσ μου κατι.. εισαι ευχαριστημενος απο την ποιοτητα που εχεισ στην τν?
εισαι με hdmi το παρελκομενο η αγορασεσ καποιο αλλο?

και κατι αλλο οταν λεσ οτι ανεβαινοθν οι ταχυτητεσ λογω βιντεο τι εννοεισ ακριβωσ?
ευχαριστω

Reaction score
73

3) Εχω και εγω με σύνδεση μέσω δικτυου ρευματος της LEVEL ONE και παίζει αψογα εδώ και 2 χρόνια. Βεβαια είναι στα 200 Mbit οι adaptors και όχι στα 80...
.
3)ειναι τα shiro hl109e και ναι ευτυχως ειναι 200αρια (τα δινει η ιδια η Ηολ)
Παιδια αυτα τα SHIRO HL109e απο που μπορουμε να τα προμηθευτουμε εμεις που δεν εχουμε HOL
μιας και φαινονται να λειτουργουν καλα...???

http://www.shirocorp.com/product_Broadband_HL109E.htm

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm