Για πολύ έξυπνους

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: ΓΙΑ ΠΟΛΥ.......ΕΞΥΠΝΟΥΣ!!!

Έφτασεεεεεεεε !!!!

Ευχαριστώ. Μόλις το έκανα και ...Αποθήκευση εικόνας ως.....

*Η συλλογή πόσα διαφορετικά έχει;*:107:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΓΙΑ ΠΟΛΥ.......ΕΞΥΠΝΟΥΣ!!!

άντε .... σιγά σιγά να μαζεύουμε αυτά που μας ... αξίζουν!!!
(οχι κλεψιές!!!).
Μη σε νοιάζει ... βρίσκετε εσείς τις απαντήσεις και θα ... μπαίνω εγώ να κάνω την απονομή

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΓΙΑ ΠΟΛΥ.......ΕΞΥΠΝΟΥΣ!!!

Μη σε νοιάζει ... βρίσκετε εσείς τις απαντήσεις και θα ... μπαίνω εγώ να κάνω την απονομή

Πρέπει να απονέμεις και χρυσά βατόμουρα εκεί που πρέπει!!!:143:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΓΙΑ ΠΟΛΥ.......ΕΞΥΠΝΟΥΣ!!!

Πρέπει να απονέμεις και χρυσά βατόμουρα εκεί που πρέπει!!!:143:
Από όλα έχει ο ... μπαξές!!!

... και απονέμονται στην μεγάλη αγάπη μερικών - μερικών εδώ μέσα [RELIOPS="ονόματα δε λέμε"]abcd κλπ[/RELIOPS]

στην καλλίστη :137:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.768
Απάντηση: ΓΙΑ ΠΟΛΥ.......ΕΞΥΠΝΟΥΣ!!!

Τώρα θα δεις τι θα πάθεις!:202:

Reaction score
3

Τι έκανα στην κεντρική σελίδα;;; :139::140:

ωχ ωχ...

ούφ ... επανέρχεται...

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.768

1, 2, 6, 42, 1806,

Ποιος είναι ο επόμενος;:121:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: ΓΙΑ ΠΟΛΥ.......ΕΞΥΠΝΟΥΣ!!!

Βρισκεσαι σε μια διασταυρωση και δεν ξερεις ποιος δρομος οδηγει στον προορισμο σου.Για καλη σου τυχη,εκει κοντα βρισκεται ενα σπιτι κι ετσι μπορεις να ρωτησεις τους κατοικους του.

Στο σπιτι αυτο ζουν 3 αδερφια:Ο ενας λεει παντα την αληθεια.,ο αλλος παντα ψευδεται,και ο τριτος καποιες φορες λεει την αληθεια και καποιες φορες ψεμ
ματα.Δεν γνωριζεις ομως "ποιος, -απο τους αδερφους-, ειναι ποιος"!

Μπορεις να θεσεις δυο ερωτησεις -οτι θελεις- για να μαθεις ποιον δρομο να παρεις προκειμενου να φτασεις στον προορισμο σου.

Μια ερωτηση μπορεις να κανεις μονο σε καποιον απο τα τρια αδερφια,αλλα οχι απαραιτητα στον ιδιο.Τι πρεπει να ρωτησεις σε ποιον?
Νομίζω...
πως θα πρέπει να ρωτήσουμε οποιονδήποτε:
α)"Δείξε μου ποιός λέει ψέματα"
β)"Δειξε μου ποιός λέει αλήθεια"

Αν πέσουμε σε αυτόν που λέει την αλήθεια, τότε αυτός θα πεί τα πράγματα όπως ακριβώς είναι...

Αν πέσουμε σε αυτόν που λέει ψέματα, τότε
Ο ψεύτης, δεν μπορεί να δείξει τον εαυτό του (στην πρώτη ερώτηση) διότι τότε θα ήταν η μόνη φορά που θα έλεγε την αλήθεια... ...πράγμα άτοπο για τον ίδιο...

Εαν πέσουμε σε αυτόν που λέει πότε ψέματα και πότε αλήθεια... ...τότε αυτός δεν μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό του διότι δεν είναι ξεκαθαρισμένη η θέση του...
(υποθέτω)

Άρα... αυτός που θα πεί πως λέει την αλήθεια, θα μας δείξει και τον σωστό δρόμο...

Reaction score
3

1, 2, 6, 42, 1806,

Ποιος είναι ο επόμενος;:121:
3263442 (;)

φτού... πάλι...
είναι ο προηγούμενος +1 επί τον προηγούμενο...

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.768
Απάντηση: Re: ΓΙΑ ΠΟΛΥ.......ΕΞΥΠΝΟΥΣ!!!

Το όσκαρ Wandaaaaaaaaaaaaaaa γρήγορα που είσαι;:136:

Επεξήγηση:

Παρατηρώντας τη σειρά, μπορεί κάποιος να δει πως τα νούμερα αυξάνονται με πολύ γρήγορο ρυθμό και κάτι τέτοιο σε προϊδεάζει για πολλαπλασιασμό,

αλλά το θέμα είναι μεταξύ ποιων αριθμών. Μία καλή τακτική σε γρίφους όπως αυτός είναι να διαιρέσεις μεταξύ τους τούς διαδοχικός αριθμούς, κάτι που λειτουργεί κι εδώ.

Διαρώντας το 1806 με το 42 βρίσκεις 1806/42=43, επίσης 42/6=7, 6/2=3. Τα αποτελέσματα που βρήκαμε είναι πάντα ο διαιρέτης+1, δηλαδή 43=42+1, 7=6+1 και 3=2+1.

Ο κάθε αριθμός έχει προκύψει αν πολλαπλασιάσουμε τον προηγούμενο*(προηγούμενο+1).

Μαθηματικά αυτό μπορεί να εκφραστεί ως Nn=Nn-1*(1+Nn-1) και με τη λογική αυτή ο επόμενος αριθμός θα είναι ο x=1806*(1806+1)=3263442.

Reaction score
3

1, 8, 81, 1024, ποιός είναι ο πέμπτος;

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: ΓΙΑ ΠΟΛΥ.......ΕΞΥΠΝΟΥΣ!!!

Νομίζω...
πως θα πρέπει να ρωτήσουμε οποιονδήποτε:
α)"Δείξε μου ποιός λέει ψέματα"
β)"Δειξε μου ποιός λέει αλήθεια"

Αν πέσουμε σε αυτόν που λέει την αλήθεια, τότε αυτός θα πεί τα πράγματα όπως ακριβώς είναι...

Αν πέσουμε σε αυτόν που λέει ψέματα, τότε
Ο ψεύτης, δεν μπορεί να δείξει τον εαυτό του (στην πρώτη ερώτηση) διότι τότε θα ήταν η μόνη φορά που θα έλεγε την αλήθεια... ...πράγμα άτοπο για τον ίδιο...

Εαν πέσουμε σε αυτόν που λέει πότε ψέματα και πότε αλήθεια... ...τότε αυτός δεν μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό του διότι δεν είναι ξεκαθαρισμένη η θέση του...
(υποθέτω)

Άρα... αυτός που θα πεί πως λέει την αλήθεια, θα μας δείξει και τον σωστό δρόμο...
Δεν ξέρουμε όμως ποιός λέει την αλήθεια.... και μπορούμε να κάνουμε μία ερώτηση...
Δες το έτσι: αν ρωτήσεις τον ψεύτη τι θα σου έλεγε ο άλλος (ο ειλικρινής) θα σου πει ψέματα ... άρα εσύ πρέπει να κάνεις το αντίθετο...
αν ρωτήσεις τον ειλικρινή τι θα σου έλεγε ο άλλος (ο ψεύτης δηλαδή) θα σου πει στα αλήθεια αυτό που ο ψεύτης θα έλεγε... δηλαδή ψέματα ...αρα πάλι κάνεις το αντίθετο...
Μαθηματικά αν + = αλήθεια
και - = ψέματα ... τότε ο συνδιασμός + επι - μας κάνει -

Reaction score
3

ή αλλοιώς...
εαν αλήθεια =1
και ψέματα =0
τότε ο συνδυασμός 1 επι 0 , μας κάνει 0

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929