Most visitors online was 3241 , on 28 Sep 2025
Η απάντηση που είχε δωσει ο αντιπρόσωπος...Έπειτα από επικοινωνία μας με την Πορτογαλία και την ίδια την AZBOΧ ενημερωθήκαμε ότι η πρώτη φωτογραφία που είχε δημοσιευθεί στο διαδίκτυο είναι η έκδοση του δέκτη με Οθόνη VFD ,έκδοση η οποία ποτέ δεν βγήκε σε παραγωγή. Η version του δέκτη που έχει κυκλοφορήσει είναι η δεύτερη φωτογραφία.
Όσον αφορά τα tuner DVB-T & DVB-S2 θα είναι ετοιμοπαράδοτα από τις αρχές του άλλου μήνα .
Οφείλω να ενημερώσω τα αγαπητά μέλη ότι η επόμενη παραλαβή θα είναι στις αρχές του επόμενου μήνα ,πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα της AZBOX.
Με εκτίμηση
Για την Αφοί Καλεμη
Καλεμης Γιαννης
ισχυει το ιδιο και με τους elite...παιδια εμεις με τους elite που ειμαστε και λιγοι, ποτε θα παραλαβουμε?
εχω στειλει 2 email στην εταιρια με τα πληρη στοιχεια μου και δεν με εχουν επικοινωνησει καθολου μαζι μου.
δηλαδη τι ισχυει αδερφε?ισχυει το ιδιο και με τους elite...
ok, να εχεις υπόψιν σου την εγγυηση και την υποστηριξη πάντως.Πάνo, θα ήθελα να αποχωρίσω και εγώ από το power buy. Σε παρακαλώ να με διαγράψεις από τι λίστα για AZBox Premium. Βαρέθηκα να περιμένω και ήδη τον παρήγγειλα από εξωτερικό. Στην ίδια τιμή. Ευχαριστώ.
Οκ , θα ειδοποιηθείς Αντρέα...Πάνο βάλε με κι εμένα στη λίστα για εναν AZBox Premium...Θα έχεις όμως υπόψιν σου κι αυτό που σου είπα?Πότε να στείλω μήνυμα στον Καλεμη??