POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Πάνo, θα ήθελα να αποχωρίσω και εγώ από το power buy. Σε παρακαλώ να με διαγράψεις από τι λίστα για AZBox Premium. Βαρέθηκα να περιμένω και ήδη τον παρήγγειλα από εξωτερικό. Στην ίδια τιμή. Ευχαριστώ

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

ναι Αντρέα, αλλά ρίχνε και καμμιά ματιά εδώ κατα την άλλη εβδομάδα....:109:

Reaction score
0
Thx...θα το εχω υπόψιν μου..Αν έχεις νεότερα για το πρόβλημα που σου έχω θέσει μέσω pm με ενημερώνεις..Thx in advance για το τελευταίο..

Reaction score
0
Φίλε Πάνο, λάθος έκανα και μπέρδεψα τα μοντέλα!!Βάλε με για Elite και όχι για Premium!!!Ο Elite δεν ειναι αυτός χωρίς SATA και WIFI??Κατα τα άλλα ίδιος ειναι εε?Πίσω έχει USB σωστα??

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Ναι Αντρέα, ο Elite είναι αυτος που δεν εχει WiFi, εσωτερικό SATA HDD και πίσω τα δύο USB...

updated...

PREMIUM

1) theokirk OK
2) jami ΟΚ
3) motovespa ΟΚ
4) blakas ΟΚ
5) Arislimp ΟΚ
6) el_el ΟΚ
7) Πάνος Οπλοποιός ΟΚ
8) zafiraopc
9) fmavr OK
10) KostasGrivas
11) mgeorgiou ΟΚ
12) d2531
13) chrispar
14) michalisn + 2o tuner DVB-T2
15) Παναγιώτης Μελάς
16) Calhas
17) Χρήστος Ακρατόπουλος
18) Σωτήρης Τουμαζάτος
19) antman ΟΚ
20) lefteris1968
21) mpotis
22) CRISS + 2o tuner DVB-T2
23) SPIROS NTOUTSIS
24) Dion + 2o tuner DVB-S2
25) kostasf76
26) naxk1
27) platon
28) flash
29) Moonsoda
30) TZIVANAS
31) Nikos Sch
32) spirosr + 2o tuner DVB-T2
33) babisfire71
34) stratg + 2o tuner DVB-T2
35) anny + 2o tuner DVB-T2
36) P_M
37) thanasis13
38) Kristos
39) ckesinis
40) JohnnyWalker
41) johnny_alex22
42) Budda
43) grteam

ELITE

1) Quantum OK
2) Papashark
3) zenith
4) makis1973
5) spyrosn
6) carbonkid
7) valter
8) Tzimakos
9) Georgema
10) mworker
11) pzakas
12) antreas88

ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ 1

ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ 2

1) Arislimp
2) carbonkid
3) TZIVANAS
4) babisfire71
5) valter
6) P_M
7) thanasis13
8) Georgema

DONE...!!!

Reaction score
0

Παρακαλώ να αφαιρεθώ από τη λίστα για τον Premium και για το πακέτο λήψης 2 λόγω οικονομικού κωλύματος.

Reaction score
0

Εναν Elite για εμένα παρακαλώ.

Ευχαριστώ.

Reaction score
4

Πάνo, θα ήθελα να αποχωρίσω και εγώ από το power buy. Σε παρακαλώ να με διαγράψεις από τη λίστα για AZBox Elite. Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Γιατί ολοι αποχωρούν??Quantum εσύ που έχεις τον Elite, είναι OK το PVR με εξωτερικό σκληρό δίσκο??Δηλαδή 4:2:2 feeds ή HD θα μπορώ να γράφω χωρίς σπασίματα?

Reaction score
1

γιατί αργεί πολύ ... θα ήθελα να το είχα το αργότερο σε 5 μέρες κα έχουν περάσει 30 μέρες από τότε που άρχισε ... και προβλέπεται κι άλλη καθυστέρηση ως το τέλος του μήνα ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

Γιατί ολοι αποχωρούν??Quantum εσύ που έχεις τον Elite, είναι OK το PVR με εξωτερικό σκληρό δίσκο??Δηλαδή 4:2:2 feeds ή HD θα μπορώ να γράφω χωρίς σπασίματα?
Αντρέα μη μασάς. Καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου αλλά κάνε υπομονή. Το μηχανάκι τα σπάει...
Τέτοια εικόνα κρύσταλλο, δεν έχει ξαναδεί η crt τηλεόρασή μου στη δωδεκάχρονη ζωή της. Δεν τούχω βάλει ακόμη σκληρό για να σου πω αλλά σε USB stickάκι 4Gb μια χαρά γράφει. Όσο αφορά το 4:2:2 αν μου βρεις feeds στον astra 19,2-hotbird 13,0 πολύ ευχαρίστως να σου πω αν δουλεύει.
Για να σε φτιάξω λίγο & να παίξω με τα νεύρα σου θα σου πω το εξής: Στον shared folder του pc είχα ένα αρχείο .iso. Συγκεκριμένα είχα κατεβάσει ένα image dvd με το πρώτο επεισόδιο των 10 μικρών Μήτσων. Όπως έβλεπα τον folder από το μηχάνημα λέω: Δεν το βάζω να παίξει (περιμένοντας βέβαια να κολλήσει & να του κάνω reboot κλπ)???
Μάντεψε τι έγινε...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

Αντρέα μη μασάς. Καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου αλλά κάνε υπομονή. Το μηχανάκι τα σπάει...
Τέτοια εικόνα κρύσταλλο, δεν έχει ξαναδεί η crt τηλεόρασή μου στη δωδεκάχρονη ζωή της. Δεν τούχω βάλει ακόμη σκληρό για να σου πω αλλά σε USB stickάκι 4Gb μια χαρά γράφει. Όσο αφορά το 4:2:2 αν μου βρεις feeds στον astra 19,2-hotbird 13,0 πολύ ευχαρίστως να σου πω αν δουλεύει.
Για να σε φτιάξω λίγο & να παίξω με τα νεύρα σου θα σου πω το εξής: Στον shared folder του pc είχα ένα αρχείο .iso. Συγκεκριμένα είχα κατεβάσει ένα image dvd με το πρώτο επεισόδιο των 10 μικρών Μήτσων. Όπως έβλεπα τον folder από το μηχάνημα λέω: Δεν το βάζω να παίξει (περιμένοντας βέβαια να κολλήσει & να του κάνω reboot κλπ)???
Μάντεψε τι έγινε...
ρε συ! :112:παιζεις με τον πονο μας?:118:
ο αλλος υπονοει οτι θα καθυστερησουν κι'αλλο, εσυ τον εχεις στα χερια σου και τον πασπατευεις και ολοι οι υπολοιποι αναρωτιωμαστε αν καναμε καλη αγορα.:114:

τελοσπαντων με τετοια τιμη αξιζει λιγη υπομονη παραπανω.

για πες μας τωρα εβαλες κανενα usb hd επανω?

και αν ναι κανε μια δοκιμη να περασεις ενα μεγαλο αρχειο απο τον υπολογιστη σου ετσι για αν δουμε τι ταχυτητα μεταφορας πιανει. για να δουμε αν θα μπορει να δουλεψει σα PVR με HD περιεχομενο χωρις να κανει σπασιματα.

ευχαριστω

Reaction score
0

Φίλε petasis όχι. Ξεκίνησε κατευθείαν το βίντεο. Δεν ξέρω όμως αν έχει menu το .iso διότι χθες το κατέβασα. Μπορεί και να μην έχει.
Φίλε zenith το stick είναι 4 gb. Πέρασα 4 αρχεία hd: 2 ματρόσκες, 1 mpeg (!!!) και 1 .ts.
Η μία ματρόσκα ήταν 2 gb (victoria's secret lingerie show) :139: και την έπαιξε αγόγγυστα όπως και τα άλλα βέβαια. Γενικά το player θέλει ακόμη δουλίτσα γιατί κάνει κάποια κοληματάκια αλλά τελικά τα παίζει όλα.
Α ναι και κάτι τελευταίο: Δοκίμασα να παίξω το David Gilmour - Live At The Royal Albert Hall 720p Bluray x264.mkv (11 gb) από το pc και δεν έπαιζε ήχο διότι είναι σε dts και προς το παρόν αδυνατεί να κάνει αποκωδικοποίηση.

Reaction score
7.659
με το νεο FW 0.1.2163 παιζει και DTS αρχεια και μαλιστα χωρις κανενα προβλημα

Reaction score
0
Ok, ρωτάω γιατι έχω έναν Seagate εξωτερικο 1.0 TB και θέλω να ξέρω άν θα έχω πρόβλημα εγγραφής..

Reaction score
1
Re: Απάντηση: POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

to DVB-S2 είναι για δορυφορική λήψη και το DVB-T2 ειναι για επίγεια λήψη.
και τα δυο είναι τα σύγχρονα πρότυπα εκπομπής και λήψης σημάτων, και αντικατεστησαν τα παλαιότερα.
Την τιμή θα μας την πεί ο αντιπρόσωπος...

Μολις ερθει η σειρά σας θα ενημερωθείτε...:109:
Έπειτα από επικοινωνία μας με την Πορτογαλία και την ίδια την AZBOΧ ενημερωθήκαμε ότι η πρώτη φωτογραφία που είχε δημοσιευθεί στο διαδίκτυο είναι η έκδοση του δέκτη με Οθόνη VFD ,έκδοση η οποία ποτέ δεν βγήκε σε παραγωγή. Η version του δέκτη που έχει κυκλοφορήσει είναι η δεύτερη φωτογραφία.
Όσον αφορά τα tuner DVB-T & DVB-S2 θα είναι ετοιμοπαράδοτα από τις αρχές του άλλου μήνα .
Οφείλω να ενημερώσω τα αγαπητά μέλη ότι η επόμενη παραλαβή θα είναι στις αρχές του επόμενου μήνα ,πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα της AZBOX.

Με εκτίμηση

Για την Αφοί Καλεμη
Καλεμης Γιαννης
Η απάντηση που είχε δωσει ο αντιπρόσωπος...
Τελικά τιμή για το 2o tuner DVB-T2 μας έχει πεί ο αντιπρόσωπος ; - γιατί εδώ δεν λέει τίποτα!!!

Reaction score
84

Μπήκε ο Ιούνης!!!! Τελικά πότε θα έρθει???? Μας βλέπω να πηγαίνουμε για Σεπτέμβριο!!!!!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos