Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Πάντως σε ξένο φόρουμ, κάτοχος WD TV που πήρε και το Egreat 34 ,έγραψε ότι το WD έχει ελαφρά καλύτερη εικόνα σε HD και αρκετά καλύτερη εικόνα σε SD (upscaling) από το Εgreat 34 ... :126:
Θα το διαπιστώσω με τα μάτια μου και θα σου πω. Πάντως ξένα forum λένε ότι το Εgreat 34 είναι ο πιο serious competitor του WD

Reaction score
0
Εχω περάσει το ελληνικό firmware και μέχρι τώρα όλα καλά. (πέρα απο το γεγονός οτι μόλις έγινε σεισμός στη Θεσσαλονίκη !!!)

Anyway στο θέμα μας.
Εβλεπα το:
Prison.Break.S04E22.720p.HDTV.X264-DIMENSION.mkv
Πάω να κάνω FF και μου λέει οτι το αρχείο αυτό δεν υποστηρίζει time seek !!!!!!!!!!
Στα μισά κόλλησε και μετά στο pc δεν έπαιζε καν.

Ισως και να έγινε κάποιο λάθος κατα τη μεταφορά..
Θα δείξει...
Θα το.... "αναζητήσω" και πάλι... μήπως λυθεί το πρόβλημα.

dil

Reaction score
32
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

ρε παιδια εχουμε βρει κανενα τροπο να το κοροιδευουμε στα αρχεια mkv με dts ηχο και να παιζει σε 2 καναλο ενισχυτη . Δεν ειμαστε για εξοδα εποχες που ειναι. Υπαρχει καποιος τροπος το καλωδιο της οπτικης να το μετατρεψουμε σε κατι αλλο ????????? εχει κανεις καμι ιδεα εκτος απο αυτα που λεω επι του θεματος ???? καποια συσκευη ισως???

Reaction score
4

ενα δεκαλεπτο με το mkv audio converter και προσθετεις μπαντα ηχου Dolby Digital με επιλογη downmix stereo

Reaction score
0

ενα δεκαλεπτο με το mkv audio converter και προσθετεις μπαντα ηχου Dolby Digital με επιλογη downmix stereo
Έχω την εντύπωση ότι αν δεν βάλεις downmix σε stereo είναι πιο γρήγορη η μετατροπή. Ούτως η άλλως το downmix μπορεί να γίνει από το WD.

Reaction score
0

Πάντως σε ξένο φόρουμ, κάτοχος WD TV που πήρε και το Egreat 34 ,έγραψε ότι το WD έχει ελαφρά καλύτερη εικόνα σε HD και αρκετά καλύτερη εικόνα σε SD (upscaling) από το Εgreat 34 ... :126:
Καλημέρα σε όλους !! Είμαι αναγκασμένος να ομολογήσω ότι η παραπάνω παρατήρηση ισχύει 100%.

Reaction score
0
........ Αρχικό μήνυμα απο deliol Εμφάνιση μηνυμάτων

Πάντως σε ξένο φόρουμ, κάτοχος WD TV που πήρε και το Egreat 34 ,έγραψε ότι το WD έχει ελαφρά καλύτερη εικόνα σε HD και αρκετά καλύτερη εικόνα σε SD (upscaling) από το Εgreat 34 ...

Καλημέρα σε όλους !! Είμαι αναγκασμένος να ομολογήσω ότι η παραπάνω παρατήρηση ισχύει 100%........

ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ 129Ε?

Reaction score
0
......Λοιπόν χθές παρέλαβα απο το e-shop το egreat m34A, ομολογουμένως τάχιστα. Ξεκινάω και το συνδέω και αρχίζουν κάποια τρελά.
1. Το κουτί απο έξω γράφει απο την μία πλευρά Μ34Α και απο την άλλη Μ34Β χωρίς να σημειώνει ποιά έκδοση είναι, επειδή όμως στην ιστοσελίδα του το e-shop δεν έχει M34B λέω ότι είναι το Μ34Α.
2. Ανάβω την συσκευή και βγάζει eg-m31B.
3. Δεν παίζει flac.
4. Δεν παίζει τα wav που έχω απο τους δίσκους ΗRΧ της RR που είναι 24/176.4
Τελικά παίζει μόνο τα wav που έφτιαξα απο το ΕΑC 16/44.1 απο δικά μου cd.
Συνδέοντας το στο Internet για να κάνω firmware update μήπως και λυθεί το πρόβλημα δεν βρίσκει updates.
Εχει κανείς καμμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;.........

τελικα τι συμβαινει μαυτο το μαγαζι?
ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ Μ31Β ΑΝΤΙ ΤΟΥ Μ34?
ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ 129Ε ΜΥΡΙΖΟΥΝ......

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

......Λοιπόν χθές παρέλαβα απο το e-shop το egreat m34A, ομολογουμένως τάχιστα. Ξεκινάω και το συνδέω και αρχίζουν κάποια τρελά.
1. Το κουτί απο έξω γράφει απο την μία πλευρά Μ34Α και απο την άλλη Μ34Β χωρίς να σημειώνει ποιά έκδοση είναι, επειδή όμως στην ιστοσελίδα του το e-shop δεν έχει M34B λέω ότι είναι το Μ34Α.
2. Ανάβω την συσκευή και βγάζει eg-m31B.
3. Δεν παίζει flac.
4. Δεν παίζει τα wav που έχω απο τους δίσκους ΗRΧ της RR που είναι 24/176.4
Τελικά παίζει μόνο τα wav που έφτιαξα απο το ΕΑC 16/44.1 απο δικά μου cd.
Συνδέοντας το στο Internet για να κάνω firmware update μήπως και λυθεί το πρόβλημα δεν βρίσκει updates.
Εχει κανείς καμμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;.........

1. Κινέζοι, τι περιμένεις...
2. Ναι σωστό, έχουν ίδιο τσιπάκι firmware κλπ. Μην σε απασχολεί.
3. Εμένα μου έπαιξε flac κανονικότατα.

Τελευταίες αναβαθμίσεις εδώ
http://www.egreatworld.com/en/Support31B34A.asp

Εμένα μου φαίνεται μια χαρά πάντως.

Reaction score
0

Το κουτί δεν ήταν σφραγισμένο; Αν ναι, τί ευθύνη μπορεί να έχει το κατάστημα; Τί λέει από έξω το κουτί; Ότι του δίνουν πουλάει. Αν όχι, έπρεπε να μην το δεχτείς.

Reaction score
0
....Το κουτί δεν ήταν σφραγισμένο; Αν ναι, τί ευθύνη μπορεί να έχει το κατάστημα; Τί λέει από έξω το κουτί; Ότι του δίνουν πουλάει. Αν όχι, έπρεπε να μην το δεχτείς........

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΚΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ
ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ?
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ
ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ,ΤΟΤΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ???
ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!

Reaction score
1

Εδω συζηταμε για το wd υπαρχει αλλη συζητηση για το egreat 34. Για να μη μπερδευομαστε κι οι υπολοιποι.

Reaction score
0

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΚΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ
ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ?
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ
ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ,ΤΟΤΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ???
ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!
ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ!!! Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ. ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΙΑΝΟΠΩΛΗΤΗΣ.

@Desp: Έχεις απόλυτο δίκιο, το σταματάω. Βεβαίως δεν μιλάμε για το WD και είμαστε off topic, αλλά κάποιοι παράλογοι "καταμερισμοί ευθυνών" κατά παντώς σε βγάζουν από τα ρούχα σου.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ!!! Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ. ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΙΑΝΟΠΩΛΗΤΗΣ.

@Desp: Έχεις απόλυτο δίκιο, το σταματάω. Βεβαίως δεν μιλάμε για το WD και είμαστε off topic, αλλά κάποιοι παράλογοι "καταμερισμοί ευθυνών" κατά παντώς σε βγάζουν από τα ρούχα σου.

Το κατάστημα οφείλει να ξέρει τι πουλαει η όχι? Και αν δεν οφείλει για ποιο λόγο τότε έχει κέρδος, για να καβαλάει απλώς το κουτί από τον αντιπρόσωπο στον αγοραστή? Δηλαδή αν μέσα στο κουτί είχε ένα κιλό κοκα.νη δεν θα υπήρχε ευθύνη του καταστήματος?

Sorry για το off topic!

Reaction score
75

Καλημέρα σας.

Με τον resmus ολοκληρώθηκε και δοκιμαστηκε η 2η patched

έκδοση firmware για το wdtv .

Ειναι βασισμενη στην 1.01.02 που ειναι ΟΚ τα ελληνικά αλλα δεν

υπάρχουν thumbnails .

Εχει γινει μια τυπική μετάφραση στο μενου οποτε εχετε και επιλογή

ελληνικών στο μενου για οποιον το θελει.

Υπάρχει επιλογή για το μέγεθος των υπότιτλων απο 32-60

(συνάντησε κάποιο πρόβλημα και δεν έβαλε μεγαλυτερους)

Και υπάρχει και η επιλογή windows 1253 περαν του greek iso που

υπήρχε.

Το μόνο που δέν εχει διορθωθει ειναι το κεφαλαίο Θ και αυτο γιατι

απο οτι φαινεται ειναι περασμενο ετσι στα φοντς που έχει μεσα το

wdtv.

Παραθέτω οτι μου γραφει για την ενημέρωσή σας, καθώς και το

λινκ για να το κατεβασετε.

Του έχω ζητησει να περάσει το patch και στην 1.02.07 , μολις γίνει

θα επανέρθω.

Για να μην υπάρχουν προβλήματα και για οσους δεν το

<κατεχουν> ας μην προχωρήσουν στην δοκιμή του εν λόγω

firmware. Για αυτούς που θα το κάνουν ενοείται οτι το κάνουν με

δική τους ευθύνη.

here it is
Code:
http://www.mediafire.com/?t5oiwmmynku
there was a problem with font sizes and i couldn;t solve it totaly.

prob was that with old fw 1.01.0x u have to manualy set text line

height, one for all font sizes. so if u set it too small with big fonts

the lines will mix, and if u set it too big on small font sizes distance

between subtitles lines will be very big. that;s why i left only sizes

between 32 and 60, and tried to set line height which should be ok

for all sizes.

so in this fw u have:

- your last greek translation
- greek windows-1253 added
- font size setting between 32 and 60

σν θέλετε να του πω κατι να αλλάξει ή να βελτιώσει στέιλτε μου

pm μη γεμίζουμε και το thread.

Ο άνθρωπος δεν δουλεύει για την WD είχε ομως την καλοσύνη να ασχοληθει και να μας βοηθήσει. Ας μη ζητήσουμε να κανει και καφε το wdtv.

Φιλε BillyVan σχετικα με την 1.01.02 που εχει και το μηχανημα μου.
Κατεβασα την εκδοση που αναφερεις καθως επισης και την αυθεντικη 1.01.02 απο την WD μηπως και χρειαστει.
Αφου αποσυμπιεσω το rar που εχει μεσα το bin kai to ver, τα εμφανιζει με εικονιδιο notepad.
Δεν εδωσα σημασια, τα εβαλα στο σκληρο, ανοιγω το μηχανημα και με βαση αυτα που εχω διαβασει στο εδω φορουμ αλλα και στο pdf της συσκευης θα επρεπε να βλεπω το εικονιδιο που σε παραπεμπει στην αναβαθμιση.
Δε βλεπω ομως τιποτα.
Ξαναβγαζω το δισκο και το συνδεω με το pc και τα δυο αυτα αρχεια ειχαν εξαφανιστει. Αυτο εγινε τρεις φορες και καθε φορα πουθενα εικονιδιο και τα αρχεια να λειπουν απο το σκληρο.
Μηπως εχει να κανει κατι με το οτι εμφανιζονται με εικονιδιο notepad (σημειωματαριο) και αν ναι πως διορθωνεται?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Το κατάστημα οφείλει να ξέρει τι πουλαει η όχι? Και αν δεν οφείλει για ποιο λόγο τότε έχει κέρδος, για να καβαλάει απλώς το κουτί από τον αντιπρόσωπο στον αγοραστή? Δηλαδή αν μέσα στο κουτί είχε ένα κιλό κοκα.νη δεν θα υπήρχε ευθύνη του καταστήματος?

Sorry για το off topic!
Δηλαδή κατά τη γνώμη σου το κατάστημα οφείλει να ανοίγει όλα τα κουτιά των προϊόντων, να τα ελέγχει, να τα κλείνει με σελοτέιπ και μετά να τα πουλάει. Σωστά; Ποιος θα το δεχόταν αυτό για το προϊόν που αγοράζει;

Το κέρδος τί σχέση έχει με τον έλεγχο; Δηλαδή ο περιπτεράς που έχει κέρδος από τις εφημερίδες που πουλάει, τις ανοίγει, τις διαβάζει, βλέπει τις ταινίες αν παίζουν, τις ξανακλείνει και μετά τις πουλάει; Όλα αυτά που περιγράφετε είναι ευθύνη πρωτίστως του κατασκευαστή και μετά του εισαγωγέα. Εκτός ξαναλέω αν δεν είναι σφραγισμένη η συσκευασία οπότε το βάρος πέφτει στο κατάστημα.

Reaction score
0
Ενταξει ρε παιδια, ενα λαθακι κανανε στην εξωτερικη συσκευασια ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ 34Α ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, γραφει στο πλαι 34B... Ελεος......

Το θεμα ειναι να υπαρχουν ολα τα παρελκομενα μεσα και η συσκευη να ειναι σε αψογη κατασταση (ακομα και αν δεν ειναι σφραγισμενο το κουτι, φαινεται αν εχει ανοιχτει και χρησιμοποιηθει απο γρατζουνιες, αν ειναι ξαναδιπλωμενα τα καλωδια κλπ. )... Ολα τα αλλα ειναι να εχουμε να λεμε...
Και σορρυ για το offtopic, το Egreat M34A εχει δικο του θεμα, να γραφετε εκει...

Reaction score
0

@viardon

Τα αρχεία που έχει, χρησιμοποιούνται στο usb-stick/σκληρός ούτως ώστε να σετάρεις την υποστήριξη του USB-->Ethernet καθώς και τα NFS/CIFS/Samba mounts (Δεν θα μπορούσες να μπείς με telnet στο μηχάνημα για να κάνεις τις μόνιμες αλλαγές στα net.mounts και config εάν δεν μπορούσες να σετάρεις το δίκτυο πρώτα!). Άσε που προσωπικά - Δεν με χαλάει να τα έχω εκέι τα configs αντί να πειράζω τις ρυθμίσεις στο /etc. Άλλωστε ενα USB stick/σκληρό, θα πρέπει να τον έχεις μόνιμα πάνω εφόσον θέλεις καί extra εφαρμογές.
net.mounts και net.config είναι για ρυθμίσεις δικτύου και shares (επίσης μεγέθους thumbnails κλπ) και το S00custom-options είναι για custom εντολές που θέλεις να πραγματοποιούνται κατά την εκκίνηση/restart του WD TV.

Σαφέστατα! Οποιαδήποτε στιγμή γυρίζεις σε οποιαδήποτε έκδοση firmware θέλεις (αρκεί να πειράξεις το αρχείο .ver με editor σε version μεγαλύτερης έκδοσης από αυτήν που χρησιμοποιείς ούτως ώστε να αναγνωρίσει το WD TV ότι υπάρχει update - Don't worry δεν θα σου χαλάσει το versioning. Μετά το update, το version θα είναι το σωστό).

Υπάρχει σχετικό thread (http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=66794) το οποίο ασχολείται με τις unofficial vers.

Reaction score
19
Έχει δίκιο ο φίλος Nikats, μεταφέρω τα θέματα στο αντίστοιχο thread :126:

Reaction score
0

Δεν γνωριζω αν εχει ερωτηθει ,μηπως γνωριζει καποιος αν μπορω να το συνδεσω στον 1909 με HDMI ? Εκανα μια αποπειρα αλλα δεν βλεπω τιποτα........ισως θα πρεπει να το ψαξω απο denon μερια

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis