Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Έχει δίκιο ο φίλος Nikats, μεταφέρω τα θέματα στο αντίστοιχο thread :126:
lol, μεταφέρετε τότε και τις μισές σελίδες από το παρόν thread στο άλλο...

Reaction score
0
Καλησπερα guys! Λοιπον, εγω ειχα την εκδοση 1.02.07 και ειπα να βαλω την patched εκδοση 1.01.02. Οι υποτιτλοι ειναι μια χαρα τωρα, αλλα μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα που μου παρουσιαζε οταν ειχα τη "μαμισια" 1.01.02 παλιοτερα, κολλανε δηλαδη οι ταινιες στα 24Hz. Στα 60Hz δεν μου κολλανε παντως. Ξερει κανεις αν θα πατσαριστει η 1.02.07 και μπορει καποιος να μου πει ποια η διαφορα 24, 50 και 60Hz και τι πρεπει να διαλεγουμε?
Σε αυτη την εκδοση (1.01.02) κολλανε σε αλλον οι ταινιες στα 24Hz??
Ευχαριστω παιδια για τον χρονο σας.

Reaction score
0
Καλησπερα guys! Λοιπον, εγω ειχα την εκδοση 1.02.07 και ειπα να βαλω την patched εκδοση 1.01.02. Οι υποτιτλοι ειναι μια χαρα τωρα, αλλα μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα που μου παρουσιαζε οταν ειχα τη "μαμισια" 1.01.02 παλιοτερα, κολλανε δηλαδη οι ταινιες στα 24Hz. Στα 60Hz δεν μου κολλανε παντως. Ξερει κανεις αν θα πατσαριστει η 1.02.07 και μπορει καποιος να μου πει ποια η διαφορα 24, 50 και 60Hz και τι πρεπει να διαλεγουμε?
Σε αυτη την εκδοση (1.01.02) κολλανε σε αλλον οι ταινιες στα 24Hz??
Ευχαριστω παιδια για τον χρονο σας.
Το 24 νομίζω ότι ποτέ δε δούλευε σωστά. Μήπως είχες άλλη ρύθμιση; Μήπως δεν έπαιζες αρχεία 1080;

Αντιγράφω ένα παλιό ποστ:

Εαν το video ειναι 25fps τοτε επιλεγουμε τα 50Hz.

Εαν το video ειναι 29,97fps (δηλαδη 30fps) τοτε επιλεγουμε τα 60Hz.

Εαν το video ειναι 24fps (Cinema) τοτε επιλεγουμε τα 24Hz, για τις TV που δεν υποστηριζουν τα 24Hz δεν θα γινει αποδεκτη αυτη η επιλογη ή ακομα και αν γινει αποδεκτη θα βλεπετε σπασιματα στην κινηση, ειτε επιλεξετε 50Hz ή 60Hz. Αυτο που δεν ξερω ειναι οτι επειδη η TV που εχω υποστηριζει 24Hz, μηπως μεσω του HDMI 1.3 αντιλαμβανεται οτι μπορει να το κανει και γι αυτο το WDTV μου δινει τη δυνατοτητα της επιλογης 24Hz.
Δεν ξερω εαν σε τηλεορασεις που δεν υποστηριζουν 24Hz, το WDTV εμφανιζει ή κρυβει αυτη την επιλογη..πρεπει να το τσεκαρετε !

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Το μόνο που χρειάζεται επειγόντως για να είναι πλήρες, είναι ένα USB BD Player να συνδέσουμε επάνω του!!!!

Reaction score
0
....Το μόνο που χρειάζεται επειγόντως για να είναι πλήρες, είναι ένα USB BD Player να συνδέσουμε επάνω του...

το μονο που χρειζεται επειγοντως ειναι να κυκλοφορησει γρηγορα
το firmware για να εμφανιζονται σωστα οι Ελληνικοι υποτιτλοι!!!
ποσο θα περιμενουμε ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
....Το μόνο που χρειάζεται επειγόντως για να είναι πλήρες, είναι ένα USB BD Player να συνδέσουμε επάνω του...

το μονο που χρειζεται επειγοντως ειναι να κυκλοφορησει γρηγορα
το firmware για να εμφανιζονται σωστα οι Ελληνικοι υποτιτλοι!!!
ποσο θα περιμενουμε ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χμμμ...Πολύ, απ΄οτι βλέπω. Ακόμα "planned" το χαρακτηρίζουν το θέμα.

dil

Reaction score
32

ή υπαρχει και η αλλη λυση να ενσωματοσεις τους υποτιτλους με το MKVtoolnix οποτε εκει δεν υπαρχει κανενα προβλημα

Reaction score
0

Χαιρετώ το forum.

Προσωπικά είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το εν λόγω κουτάκι...

Είναι τίμιο για τα λεφτά του και υποστηρίζεται τόσο επίσημα όσο και ανεπίσημα.

Μια παρατήρηση μόνο έχω να κάνω :) Μη αγχώνεστε και χάνετε χρόνο με τα προβληματάκια τα οποία έχει. Λύσεις (να είναι καλά οι χομπίστες κυρίως που μας διαφωτίζουν) υπάρχουν, έστω και αν δεν είναι πάντα οι βέλτιστες. Ο χρόνος εκτιμώ ότι είναι με το μέρος μας.

Από την άλλη πλευρά όποιος έχει χάσει 10+ ώρες να το σκαλίζει έχει μόλις κάνει την απόσβεση της διαφοράς τιμής με κάτι ανώτερο...

:)

Reaction score
0
Με το παλιο FW και το Patch για τα Ελληνικα δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Έχει παρατηρήσει κανείς τα αρχεία mkv που γράφουν VC1 REMUX ότι δεν παίζουν με το WDTV? ή μόνο σε εμένα συμβαίνει? έχει βρει κανείς λύση?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Έχει παρατηρήσει κανείς τα αρχεία mkv που γράφουν VC1 REMUX ότι δεν παίζουν με το WDTV? ή μόνο σε εμένα συμβαίνει? έχει βρει κανείς λύση?
Κάπου διάβασα σε forum του εξωτερικού ότι το πρόβλημα αυτό έχει επιλυθεί με το firmware 1.02.08.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

To 1.02.08. δεν έχει όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρονται εδώ? αξίζει? γιατί αυτό είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω! (απλά δεν κατεβάζω τα συγκεκριμένα!) μην φτιάξω αυτό, και έχω μετά όλα όσα γράφονται!

Reaction score
0

To 1.02.08. δεν έχει όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρονται εδώ? αξίζει? γιατί αυτό είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω! (απλά δεν κατεβάζω τα συγκεκριμένα!) μην φτιάξω αυτό, και έχω μετά όλα όσα γράφονται!
Ναι έχει το βασικό πρόβλημα για μας με τους υπότιτλους. Αν δε σε πειράζει να μετατρέπεις όλους σου τους υπότιτλους σε IDX/SUB μπορείς να το βάλεις. Αλλιώς υπομονή μέχρι να δοθεί επίσημη λύση, όπως κάνουμε οι περισσότεροι από μας πιστεύω..

Reaction score
0

όπως κάνουμε οι περισσότεροι από μας πιστεύω..
......Σιγά μην τους περιμένω. Αρχισα εντατικά ιδιαίτερα Αγγλικών:111:.
Πιο γρήγορα το βλέπω να παίρνω Profficency παρά αυτοί να φτιάχνουν το πρόβλημα.:107:

dil

Reaction score
32

Εχω το εξης προβλημα το οποιο δημιουργηθηκε σημερα. Δεν μου εχει ξανατυχει και ενω το εχω κανα 3 μηνο περιπου. Μετα απο μια ταινια εγιναν ολα σχεδον ασπρομαυρα, το μενου και οποιοδηποτε υπομενου ...ολα τα παντα,και λεω σχεδον γιατι υπαρχει λιγο χρωμα .Επισης εχει δημιουργηθει ενα πλεγμα με χιονια. Εχει κανεις την ιδια εμπειρια να βοηθησει η το παω για αλλαγη ???? Αν το παω για αλλαγη που το παω ???? στο καταστημα που το αγορασα η στην αντιπροσωπια της WD στην Ελλαδα???

Reaction score
0

μια ερώτηση ρε παιδια....κάτι που δεν είχα ασχοληθεί μέχρι τώρα μιας και είχα μόνο 2 ηχεία....τώρα που συμπλήρωσα όμως όλο το 5.1 και πέρίμενα να το ευχαριστηθώ περισότερο...απογοητεύτικα....
δεν είχα προσέξει καλά? δεν είχα καταλάβει καλα? δεν ξέρω...ο ήχος που περνάει στον ενισχυτή με το HDMI ειναι μόνο δικάναλος?
εβαλα καμια 10αρια ταινίες mkv 720 και 1080 με 5.1 ήχο DTS, AC-3 και στον ενισχυτή μου παίζει μόνο Left και Right και το subwoofer...
δεν έχω καν δοκιμάσει άλλη σύνδεση...το WDTV στέλνει μέσω HDMI και εικόνα και ήχο στον HARMAN KARDON 255 αλλά μπροστά μου λέει μόνο 2 CHANNEL STEREO.
έψαξα ρυθμίσεις στον ενισχυτή και ενεργά έχει μόνο 2 κανάλια... τα αλλά δεν με αφήνει να τα επιλέξω...
δοκιμασα και με ενα απλό dvdrip ταινίας 5.1 και εκεί πάλι 2 κανάλια ενώ η ιδια ταινία σε ενα dvd player με usb υποδοχή για το stick με την ταινία και σύνδεση με τον 255 με HDMI παίζει 5.1 κανονικα.

υπάρχει άλλος τρόπος απο τα 720-1080 και όχι μόνο να βγάζουμε απο το WDTV τον 5.1 ήχο στον ενισχυτή?
λέτε να μου έχει ξεφύγει και καμια ρύθμιση?

Reaction score
0
.............υπάρχει άλλος τρόπος απο τα 720-1080 και όχι μόνο να βγάζουμε απο το WDTV τον 5.1 ήχο στον ενισχυτή?.....

για να εχεις ηχο 5.1 DTS ή AC3 θα συνδεσεις ακομα την οπτικη εξοδο του
WDTV με την οπτικη εισοδο του ενισχυτη σου, με ενα οπτικο καλωδιο (κοστος 10ε τα 2 μετρα-μην αγορασεις ακριβο καλωδιο δεν εχει διαφορα στον ηχο,μονο στην αντοχη)
αν ο ενισχυτης σου δεν εχει οπτικη αλλα ομοαξωνικη (coaxial) εισοδο θα χρειαστεις επιπλεον μετατροπεα απο οπτικη σε coaxial οποτε ανεβαινει
το κοστος(δεν ξερω να σου πω τιμη γιαυτο).
παντως η ακροαση 6καναλου ηχου DTS σε σχεση με το stereo ειναι φοβερη.

Reaction score
0
.............υπάρχει άλλος τρόπος απο τα 720-1080 και όχι μόνο να βγάζουμε απο το WDTV τον 5.1 ήχο στον ενισχυτή?.....

για να εχεις ηχο 5.1 DTS ή AC3 θα συνδεσεις ακομα την οπτικη εξοδο του
WDTV με την οπτικη εισοδο του ενισχυτη σου, με ενα οπτικο καλωδιο (κοστος 10ε τα 2 μετρα-μην αγορασεις ακριβο καλωδιο δεν εχει διαφορα στον ηχο,μονο στην αντοχη)
αν ο ενισχυτης σου δεν εχει οπτικη αλλα ομοαξωνικη (coaxial) εισοδο θα χρειαστεις επιπλεον μετατροπεα απο οπτικη σε coaxial οποτε ανεβαινει
το κοστος(δεν ξερω να σου πω τιμη γιαυτο).
παντως η ακροαση 6καναλου ηχου DTS σε σχεση με το stereo ειναι φοβερη.
δηλαδή πρέπει να αφήσω το HDMI μόνο για την εικόνα και τον ήχο να τον περνάω μόνο απο την οπτική? τρέχω να πάρω καλώδιο τότε :) ευχαριστώ

Reaction score
0
δηλαδή πρέπει να αφήσω το HDMI μόνο για την εικόνα και τον ήχο να τον περνάω μόνο απο την οπτική? τρέχω να πάρω καλώδιο τότε :) ευχαριστώ
Δεν ξέρω αν χρειάζεται το καλώδιο της οπτικής πάντως σίγουρα χρειάζεται η επιλογή Digital αντί για Stereo, στο μενού ρυθμίσεων του WD TV.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef