ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ MAIOΣ 2009

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ MAIOΣ 2009

Soundstage

If being an audiophile is about the music for you (sadly, there are plenty of audiophiles for whom it is not), the Lamm M1.2 Reference amps are a smart choice.

για τους there are plenty of audiophiles for whom it is not τι βαθμολογια παιρνει ο ενισχυτης; η θα πρεπει να τους αλλαξουμε την ιδεα για το πως θα ακουν για να παρει 5 ο ενισχυτης;
συγνωμη εγω βιαστηκα. Δεν διαβαζεις βιαστικα, απλα δεν διαβαζεις.

Reaction score
4.276
Απάντηση: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ MAIOΣ 2009

Εαν η LAMM βγαλει εναν ενισχυτη που αξιολογηθει με 5 (αριστα), τοτε οταν θα ξαναβγαλει ενισχυτη μετα απο 2-3 χρονια που υποτιθεται θα βελτιωνει τον προηγουμενο (θα ακουγονται οι γυναικειες φωνες λιγο πιο υγρες), τοτε τι βαθμολογια θα του βαλουνε του καινουριου?

Reaction score
8

συγνωμη εγω βιαστηκα. Δεν διαβαζεις βιαστικα, απλα δεν διαβαζεις.
there are plenty of audiophiles for whom it is not

για εξηγησε το εσυ που εισαι γατος στο διαβασμα

Reaction score
10
Εντάξει ρε παιδιά ας το κλείσουμε έδω το θέμα, είστε όλοι παιδιά μάλαμα, μιλάμε για κλασσική διαμάχη πληκτρολογίου.

Reaction score
0

there are plenty of audiophiles for whom it is not

για εξηγησε το εσυ που εισαι γατος στο διαβασμα
ζητα αποζημιωση απο τη καθηγητρια αγγλικων

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

ζητα αποζημιωση απο τη καθηγητρια αγγλικων
Στην επόμενη εξυπνακίστικη ανούσια spam/flaming προσπάθεια τέτοιου ύφους, θα μας χαιρετήσεις μέχρι να ηρεμήσεις. Και ποσώς με ενδιαφέρει αν ξέρεις Ελληνικά.

...

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

-
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ (post 30)
Nαι, πουλουσα , αλλα με τον δικο μου τροπο.
Οι δασκαλοι που ειχα, Mike K και Νικος Κακαδελης,δεν θα μου επετρεπαν ποτε να γινω φανατικος.

Είναι ωραίο να είμαστε ειλικρινείς… Τουλάχιστον εγώ το έχω σαν αρχή αυτό.
Ο καθένας έχει τον τρόπο του… (Και δεν είναι μομφή αυτό)
Ούτε σου ζητώ να εξηγήσεις τον τρόπο που πουλούσες τους ML.

[Ειρήσθω εν παρόδω, σε μια παλιά συνέντευξη του στο HiTech, ο Mike K. είχε πει ότι χρέωνε με την ώρα τα demo στα σπίτια των audiophiles. (Τουλάχιστον στην Αμερική) Και το βρίσκω λογικό. Το κάνουν εξ άλλου πολλοί και στην Ευρώπη αν όχι όλοι. Το φέρτα-πάρτα, φέρε μου τα άλλα… κ.λπ. έξω τουλάχιστον δεν υπάρχει]

Ομολογω πως δεν ξερω πως και γιατι εισαι αντιπροσωπος.
Αν θες , βοηθησε με λιγο.

Εδώ,αν δεν σε βοηθήσει το About us στο site της MFAudio ή όσα τυχόν αναφέρω πιο κάτω, θα σου πω να ζητήσεις τη 'βοήθεια του κοινού'.
(από όσους με ξέρουν ή έχουν συνδιαλλαγεί μαζί μου)
_

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

-
Δυστυχώς επειδή δεν μπορώ να ανεβάσω το PDF με το review, την επιστολή μου, και την απάντηση του Ήχου (που για άλλα τυρβάζει) για τον Κώστας Φ. αλλά και για άλλους αναγνώστες,

Ανακεφαλαιώνω λέγοντας ότι η –μοναδική- απορία που διατύπωσα στην επιστολή μου, και σύμφωνα πάντα με αυτά που εγράφησαν στο review, ήταν, από που (όχι γιατί!) 'χάθηκαν' τα πέντε εκατοστά της βαθμολογίας. (Να το αιτιολογούσαν)

Τώρα όσο για τη σωστή επισήμανση του theochrs, για το ειρωνικό της επιστολής του Ήχου, θα πω ότι δεν με αγγίζει.
Και δεν με αγγίζει γιατί δεν είμαι υπάλληλος ή συγγενής κανενός.

Κάνω αυτό που με ευχαριστεί και μου αρέσει και θα εξακολουθήσω να το κάνω όσο μου κάνει κέφι. Αν δω ότι με χαλάει (ο χώρος ή άλλο τι…) θα σταματήσω να το κάνω.

Εξ άλλου δεν ξέρω κατά πόσο άνθρωποι σαν και εμένα είναι ωφέλιμοι στο χώρο. Δηλαδή σε εσάς.

Υ.Γ. Ασχέτως βαθμολογίας, ή ποίοι και πως βαθμολογούν, νοιώθω την ανάγκη, ξαναδιαβάζοντας -με την ευκαιρία- το άρθρο, να ευχαριστήσω ειλικρινά τον Λευτέρη Ξένο για το χρόνο που αφιέρωσε στο review των Lamm.
Πιστεύω, και σύμφωνα και με τα όσα γράφει, ο ήχος τους να τον αντάμειψε για τον κόπο του.
_

Reaction score
8

Ως προς τις βαθμολογιες στον ηχο, ας αναφερει ο Ηλιας την ιστορια με το MARTIN LOGAN SOURCE αν εχει ορεξη - εχει φαση.
Λοιπον να αναφερω για το συγκεκρημενο με τις βαθμολογιες στο περιπου, γιατι δεν τις θυμαμαι απεξω.

Ειχε κανει ο ηχος τεστ στο βασικο μοντελο της Μαρτιν Λογκαν το SOURCE και του ειχαν βαλει βαθμολογια 4,65. Μετα απο κανα μηνα εκαναν τεστ ενα μεγαλυτερο μοντελο το VANTAGE αν θυμαμαι καλα και του βαζουν βαθμολογια περιπου 4,5, οποτε στις συγκεντροτικες βαθμολογιες στο τελος του περιοδικου φαινοταν το βασικο μοντελο με υψηλοτερη βαθμολογια απο το μεγαλυτερο.
Ετσι τον επομενο μηνα το SOURCE εχασε ξαφνικα κανα δυο μοναδες και επεσε στην θεση του.
Στον ετησιο ηχο ομως που κυκλοφορησε, ξεχασαν να κανουν την διορθωση και το SOURCE ειχε παλι μεγαλυτερη βαθμολογια απο το μεγαλο μοντελο.
Γι αυτο λεω οτι οι βαθμολογιες ειναι του ... τελος παντων δεν μπορω να πω την λεξη,

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Λοιπον να αναφερω για το συγκεκρημενο με τις βαθμολογιες στο περιπου, γιατι δεν τις θυμαμαι απεξω.
...
Γι αυτο λεω οτι οι βαθμολογιες ειναι του ... τελος παντων δεν μπορω να πω την λεξη,
Βαθμολογίες...περιωπής:137:

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

-
Για τον thanasis k. (post 31),
ο οποίος επανέρχεται (αδικαιολόγητα λυσσώδης, με βουλιμία που λέει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ούτε αντίπαλοι να είμαστε...) σταχυολογώντας επιλεκτικά δυο παραγράφους, από ολόκληρα τα reviews, και μεταφράζοντας το ένα λάθος, και φυσικά χωρίς να αναφέρει τα συμπεράσμα τα των reviewers, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να περισώσει την άγνοια και την επιπολαιότητα του, και ταυτόχρονα -με αναγκάζει να συμπεράνω- με κουτοπονηριά* να εντυπωσιάσει και να κοροϊδέψει* -έστω τους επιπόλαια- αναγιγνώσκοντες, θα πω ότι,

Ο Marc Mickelson στο Soundstage (ο οποίος σημειώτεον έχει χρόνια τώρα για αναφορά του τους Μ1.2 -όπως και τους ML2) λέει στη παράγραφο που ανέφερε ο thanasis k.

'Αν το να είστε φίλος του ήχου και το όλο θέμα είναι η μουσική για σας (δυστυχώς υπάρχουν πολλοί φίλοι του ήχου που για αυτούς δεν είναι –η μουσική το θέμα τους-) τότε οι Μ 1.2 Ref. είναι η έξυπνη επιλογή. Είναι σίγουρα επιλογή των ριβιούερ και ένας από τους καλύτερους ενισχυτές που μπορείτε να αγοράσετε.'

Ο Rick Gardner στο Positive Feedback αναθεωρώντας τις πρώτες εντυπώσεις (σχεδόν στο 'ζέσταμα' που λέμε, και που επιλεκτικά αναφέρει ο thanasis k.) καταλήγει…

'This past weekend I listened to the Lamms through my unexpectedly transformed reference system and I was in tears more than once. To infer the M1.2s are not capable of strong emotional expression is incorrect.'

'They represent the highest levels of audio engineering in a manner that must be respected and admired.'

Truly extraordinary!

Ο δε Paul Bolin στο Stereophile (που αναφέρθηκε σε προηγούμενο post του thanasis k.)

'Hearing music through nearly any other amps after hearing the M1.2s was the difference between seeing a very good lithograph of a masterpiece after seeing the original, from two feet away, in a museum.'

* Αν οι λέξεις αυτές σας φαίνονται –από πρώτη ματιά- σκληρές, ας αναλογισθείτε αν ένας ειλικρινής άνθρωπος θα προσπαθούσε με αυτό τον τρόπο να παραπλανήσει τους αναγνωστες και να 'επιβάλει' έτσι τις απόψεις του.

Όσο για το
δεν χρειαστηκε να τα ακουσω, γιατι τα βατς τους ειναι πολυ λιγα για τα ηχεια μου’
(στην αρχή του post, απαντώντας στο theochris)

Τι να πω; Τι να πω;
Ο κάθε νοήμων βγάζει τα συμπεράσματα του…
Εξ άλλου δεν έχει και νόημα να ασχοληθώ άλλο...
_

Reaction score
0

Στην επόμενη εξυπνακίστικη ανούσια spam/flaming προσπάθεια τέτοιου ύφους, θα μας χαιρετήσεις μέχρι να ηρεμήσεις. Και ποσώς με ενδιαφέρει αν ξέρεις Ελληνικά.

...
επεσε βαρυ το χερι του διαχειριστη, και χανω 9 ποντους (?)

flaming προσπαθεια?

προφανως δεν χειριζομαι αρκετα εξυπνα την ειρωνεια ( βλεπε bhutia)
ουτε διαβαζω τα μισα και καταλαβαινω αλλα μισα, και να εκφραζω γενικως αποψη για κατι που δεν εχω ακουσει με εμπαθεια ( βλεπε thanasis K)

και επειδη ειμαι ηρεμος

και ανουσιος

παρακαλω Mr. administrator

ban me

( how many points do I earn if I call you a flaming asshole ?)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ MAIOΣ 2009

επεσε βαρυ το χερι του διαχειριστη, και χανω 9 ποντους (?)

flaming προσπαθεια?

προφανως δεν χειριζομαι αρκετα εξυπνα την ειρωνεια ( βλεπε bhutia)
ουτε διαβαζω τα μισα και καταλαβαινω αλλα μισα, και να εκφραζω γενικως αποψη για κατι που δεν εχω ακουσει με εμπαθεια ( βλεπε thanasis K)

και επειδη ειμαι ηρεμος

και ανουσιος

παρακαλω Mr. administrator

ban me

( how many points do I earn if I call you a flaming asshole ?)
Σας ευχαριστώ θερμά γιά το εν αγνοία σας κοπλιμέντο που μου κάνατε:121:

Reaction score
8

ας αρχισουμε λοιπον με ενα ενα τα σημεια που αναφερετε κυριε Μ.Φ. για να δουμε ποιος ειναι ο αδικαιολογητα λασπωδης και θα σας απευθυνθω με τον τροπο που μου απευθυνεστε.
Σας ρωτω λοιπον πρωτα και περιμενω την απαντηση σας

Όσο για το
ʽδεν χρειαστηκε να τα ακουσω, γιατι τα βατς τους ειναι πολυ λιγα για τα ηχεια μουʼ

Τι να πω; Τι να πω;
Λοιπον κυριε πιστευετε οτι τα 110 βατς του ενισχυτη σας ειναι ικανα να οδηγησουν τα Αναλυσις Ωμεγα που διαθετω;
Και αν ναι αυτο το λετε λογω της μη γνωσης του αντικειμενου που ασχολεισθε η απλα ετσι λετε στους πελατες σας για να πουλησετε το προιον σας;
Και τελειωνω με την φραση σας περιμενοντας την απαντηση σας για να προχωρησω και στα υπολοιπα

Τι να πω; Τι να πω;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

-
Για τον thanasis k. (post 31),
ο οποίος επανέρχεται (αδικαιολόγητα λυσσώδης, με βουλιμία που λέει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ούτε αντίπαλοι να είμαστε...) σταχυολογώντας επιλεκτικά δυο παραγράφους, από ολόκληρα τα reviews, και μεταφράζοντας το ένα λάθος, και φυσικά χωρίς να αναφέρει τα συμπεράσμα τα των reviewers, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να περισώσει την άγνοια και την επιπολαιότητα του, και ταυτόχρονα -με αναγκάζει να συμπεράνω- με κουτοπονηριά* να εντυπωσιάσει και να κοροϊδέψει* -έστω τους επιπόλαια- αναγιγνώσκοντες, θα πω ότι,

Ο Marc Mickelson στο Soundstage (ο οποίος σημειώτεον έχει χρόνια τώρα για αναφορά του τους Μ1.2 -όπως και τους ML2) λέει στη παράγραφο που ανέφερε ο thanasis k.

'Αν το να είστε φίλος του ήχου και το όλο θέμα είναι η μουσική για σας (δυστυχώς υπάρχουν πολλοί φίλοι του ήχου που για αυτούς δεν είναι –η μουσική το θέμα τους-) τότε οι Μ 1.2 Ref. είναι η έξυπνη επιλογή. Είναι σίγουρα επιλογή των ριβιούερ και ένας από τους καλύτερους ενισχυτές που μπορείτε να αγοράσετε.'

Ο Rick Gardner στο Positive Feedback αναθεωρώντας τις πρώτες εντυπώσεις (σχεδόν στο 'ζέσταμα' που λέμε, και που επιλεκτικά αναφέρει ο thanasis k.) καταλήγει…

'This past weekend I listened to the Lamms through my unexpectedly transformed reference system and I was in tears more than once. To infer the M1.2s are not capable of strong emotional expression is incorrect.'

'They represent the highest levels of audio engineering in a manner that must be respected and admired.'

Truly extraordinary!

Ο δε Paul Bolin στο Stereophile (που αναφέρθηκε σε προηγούμενο post του thanasis k.)

'Hearing music through nearly any other amps after hearing the M1.2s was the difference between seeing a very good lithograph of a masterpiece after seeing the original, from two feet away, in a museum.'

* Αν οι λέξεις αυτές σας φαίνονται –από πρώτη ματιά- σκληρές, ας αναλογισθείτε αν ένας ειλικρινής άνθρωπος θα προσπαθούσε με αυτό τον τρόπο να παραπλανήσει τους αναγνωστες και να 'επιβάλει' έτσι τις απόψεις του.

Όσο για το
δεν χρειαστηκε να τα ακουσω, γιατι τα βατς τους ειναι πολυ λιγα για τα ηχεια μου’

Τι να πω; Τι να πω;
Εξ άλλου δεν έχει και νόημα να ασχοληθώ άλλο...
_
Ουδέν κακόν αμιγές καλού...Και ο νοών,νοείτω

Reaction score
8

δευτερη ερωτηση - για να θυμαστε να απαντατε

δυστυχώς υπάρχουν πολλοί φίλοι του ήχου που για αυτούς δεν είναι –η μουσική το θέμα τους
γι αυτους λοιπον που η μουσικοτητα δεν ειναι το κυριαρχο που ζητουν σε ενα συστημα, ειναι καταλληλος η ακαταλληλος ο ενισχυτης σας οπως περιγραφει ο ριβιουερ και γι αυτους που εχουν αυτην την διαφορετικη αποψη, τι βαθμολογια θα πρεπει να παρει ο ενισχυτης σας κατα την δικη σας γνωμη η θα πρεπει να τους ριξουμε αυτους στον Καιαδα για να παρει αριστα ο ενισχυτης σας απο τους υπολοιπους- περιμενω την απαντηση σας.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67