HTPC vs mediabox

Reaction score
0
ρε παιδιά, βλέπω παρά πολλοί από μας (και γω μέχρι πρότινος) ψάχνουμε τιμές, χαρακτηριστικά, συγκριτικά, εγγυήσεις κλπ.... για ένα mediabox που κοστίζει τουλάχιστον 200 ευρώ + 100 ευρώ για κανα σκληρό = 300 ευρώ!! και τόσα για ένα μηχάνημα που παίζει δε παίζει όλα τα φορμα, δεν σερφάρει 100% στο ιντερνετ, δεν έχει πάντα firmware update, δεν έχει επεκτασιμότητα klp....ένα κάρω προβλήματα.
Παιδιά το έψαξα καλά, με τιμές από γερμανία, με συκριτικά και ένα της προκοπής mediabox σαν το DVICO 7000A 1000GB ME T-530 DVB-T Modul KANEI 510 EYRO!! (GERMANY)

http://geizhals.at/eu/a333716.html

ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΝΑ HTPC ME QUADCORE AMD, KOYTI SPECIAL, KARTA ME HDMI KAI 7.1 HXO, 4GB MNHMH KLP. ME 600 EYRO ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Reaction score
2.557
Αν και ψιλοάσχετος με τα media players έχω την εντύπωση ότι ο βασικός λόγος είναι η ευκολία. Πατάς ένα κουμπί και παίζει. Μπορέι και η εμφάνιση....

Το PC είναι η απόλυτη universal machine αλλά θέλει γνώση και χρόνο για να φέρεις το universal να κάνει ότι κάνει το εξειδικευμένο.

Έχω δύο I DO SILVER της ALTEC, έχουν τα πάντα επάνω, σίγουρα κάνουν ότι χρειάζομαι (και άλλα τόσα...), αλλά κάθονται εδώ και αρκετό καιρό γιατί δεν βρίσκω χρόνο... Προγράμματα, codecs κλπ...

Reaction score
2
Και φυσικά μην ξεχνάμε και ότι εκτός από χρόνο και γνώση τα HTPCs κοστίζουν και ακριβά.

Απλό παράδειγμα:

1.Popcorn hour το οποίο υποστηρίζει όλα τα HD formats ήχου -> 260 ευρώ
2.Κάρτα ήχου για το pc η οποία υποστηρίζει όλα τα HD formats ήχου -> 240 ευρώ

Reaction score
1.213
Απάντηση: HTPC vs mediabox

ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΝΑ HTPC ME QUADCORE AMD, KOYTI SPECIAL, KARTA ME HDMI KAI 7.1 HXO, 4GB MNHMH KLP. ME 600 EYRO ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Τo pc βγαινει πολυ ακριβοτερο.

Οπως ειπες και εσυ με 200 Ευρω , και καλλιστα και με 100-150 (πχ WD , EGREAT 34 ) κανεις δουλεια σου.Τη τιμη του σκληρου γιατι την προσθετεις ? Σκληρο θα αγορασεις και για το pc.

100-200 E κανει μονο ενα αξιοπρεπουλι κουτακι.

Απο κει και περα.

Θορυβος , θερμοκρασιες , π@π@ριες του λειτουργικου , σεταρισματα codec ,players με το αναλογο χασιμο προσωπικου χρονου κλπ κλπ.

Καρτα ηχου να παιζει ολα τα φορματ , προσθετη αγορα ισως για χειρισμο pc (κανα κοντρολ , ασυρματα ποντικια πληκτρολογια ).

Δεν τιθεται καν διλλημα.

Απο την αλλη οποιος γουσταρει τα pc...δεν θα κολωσει σε τετοια.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516