Τα οργανα στο χωρο

Reaction score
383
Απάντηση: Τα οργανα στο χωρο

Δεν ειμαι και κανενας 'ειδικος.'
Ειδικοι ειναι αυτοι που γραψανε τα βιβλια τα οποια διαβαζουμε εμεις οι απλοι-κοινοι θνητοι.

Reaction score
47
Re: Απάντηση: Τα οργανα στο χωρο

να σας πείσουμε ότι χρειάζεται να φέρετε "ειδικό" στο σπίτι.

Θα είναι η καλύτερη επένδυση στο θέμα "ήχου" που θα κάνετε ποτέ στη ζωή σας!

(εκτός κι αν καταφέρετε να φτάσετε στο επίπεδο γνώσεων που αρκούν για να βρείτε λύση μόνοι σας, αλλά δε το βλέπω να γίνεστε όλοι σα τον DIMITRIS στο θέμα...)
Να ηξερες Κωστα ποσο δυσκολο ειναι να βρεις τετοιον ειδικο. Μη νομιζεις οτι δε το δοκιμασαμε ( "θα βαλετε εδω αριστερα αυτο το ωραιο διαχυτη 2000 ευρω, εδω ενα αποροφητη 1500 ευρω, και στο νταβανι αυτα τα πολυ ωραια που εμπορευομαι εγω 2000 ευρω").

Reaction score
4

να σας πείσουμε ότι χρειάζεται να φέρετε "ειδικό" στο σπίτι.

Θα είναι η καλύτερη επένδυση στο θέμα "ήχου" που θα κάνετε ποτέ στη ζωή σας!
....
Εννοείται ότι θα συμφωνήσω !

Αλλά αυτοί λένε κάτι "τρέλες"..
Να βάλεις eq ας πούμε.....τςτςτς....

Reaction score
4.247

Δηλαδη κανενα ταληρο χοντρα-χοντρα ειναι υποθεση?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.467

Ωραια Κωστα, και παμε στο δια ταυτα. Εστω και τον φαιραμε στο σπιτι. Τα ποσα σε τι νουμερα παιζουνε. Δηλαδη αν ειναι πολυ υψηλα οπως καταλαβαινεις τοτε αναγκαστικα κανεις συμβιβασμους η αλχημειες. Ξερεις κατα προσεγγιση για ενα χωρο σε μεγεθος σαν τον δικο σου τι θα κοστισει? Ετσι για να εχουμε μια εικονα.
~3-4.000.

Reaction score
383

Ειχα ρωτησει τον Prof Trevor Cox περισυ (ξερετε, τον συμβουλο της RPG), να μου πει πως θα σχεδιαζε ο ιδιος ενα δωματιο. Η απαντηση ηταν απλη, οτι ρωταει τον πελατη ποιο standard προτιμαει, και απλα το εφαρμοζει.
Βεβαια το δωματιο θελει αρκετη δουλεια για να ερθει στα ισια του, αλλα και ο πελατης εχει μια ιδεα τι θελει να γινει, η τουλαχιστον πανε με συγκεκριμενες προδιαγραφες.

Reaction score
383

Δηλαδη κανενα ταληρο χοντρα-χοντρα ειναι υποθεση?
Οταν σου πω πως να κατασκευασεις διαχυτες θα σου κοστισει λιγο MDF μονο.

Reaction score
10
Aυτό που φοβάμαι με την όλη διαδικασία είναι ότι ΔΕΝ ξέρω πως, πόσο και γιατί!
Αισθάνομαι σαν γυναίκα που πάει το αμάξι στο συνεργείο...:116:

Reaction score
47
Aυτό που φοβάμαι με την όλη διαδικασία είναι ότι ΔΕΝ ξέρω πως, πόσο και γιατί!
Αισθάνομαι σαν γυναίκα που πάει το αμάξι στο συνεργείο...:116:
Ή σα χαιεντας που παει να ασχοληθει με τον ηχο:135::135:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.319
Μου αρέσει που προβληματίζεται για τη θέση των ηχείων στο δωμάτιο λες και έχει πολλές επιλογές:140::140::140:

Reaction score
681

δε λες καλα που δεν ακουμπανε και στο ταβανι!

Reaction score
4

Βρε πως κάνετε έτσι...!

Θα αλλάξει καλώδια και "θα έρθει"....120.000...χμ...κάτι σε 12.000ευρώ ψάχνει....:137:

Reaction score
681

Βρε πως κάνετε έτσι...!

Θα αλλάξει καλώδια και "θα έρθει"....120.000...χμ...κάτι σε 12.000ευρώ ψάχνει....:137:
επειδη το εχω ακουσει το ηχειο πιστεψε με δεν ερχεται με καλωδια!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

πωπω τι μουζικες ειναι αφτες
μου κουρκουτιασαν το μυαλο αααα

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Τα οργανα στο χωρο

Τα διπολα ηχεια ειναι κατασκευασμενα να παιζουν με την πισω ανακλαση. Εαν καποιος προτιμαει να ακουει μουσικη φιμωνοντας τη πισω αυτη ανακλαση, απλα δεν του αρεσουν τα διπολα και επρεπε να ειχε αγορασει αλλα ηχεια. Η πισω ανακλαση στα διπολα πρεπει να παραμενει στο χωρο και κυριως διαχυεται, και τα ηχεια τοποθετουνται με τετοια γωνια ωστε η ανακλαση να πηγαινει προς τον ακροατη. Απλα ετσι ειναι κατασκευασμενα να παιζουν. Ο χαρακτηριστικος ηχος που εχουν τα ηχεια αυτα και η εικονα που δημιουργουν ειναι αποτελεσμα της πισω αυτης ακτινοβολιας.
τι πλεονεκτημα εχει η τοποθετηση διαχυτων πισω απο διπολα που βρισκονται 1.5 μετρο εμπρος απο εναν (Ελληνικο) τοίχο ως προς τον ιδιο τον απλο τοιχο?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.467
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα οργανα στο χωρο

τι πλεονεκτημα εχει η τοποθετηση διαχυτων πισω απο διπολα που βρισκονται 1.5 μετρο εμπρος απο εναν (Ελληνικο) τοίχο ως προς τον ιδιο τον απλο τοιχο?
Αντίστοιχο ερώτημα:

τι πλεονέκτημα έχει η τοποθέτηση μπροστά από ένα απλό (Ελληνικό) τοίχο ενός καθρέπτη στο μπάνιο, εκεί που κοιτάς και ξυρίζεσαι, σε σχέση με τον ίδιο τον απλό τοίχο?

:135::135::135:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.467

εξαρτάται. μπορεί να μη χρειάζεται να βλέπεις όταν ξυρίζεσαι, ιδίως αν ξυρίζεσαι με νυστέρι και σου αρέσουν τα αίματα (μαζόχας)... (ή να μη χρειάζεται να ακούς σωστά τα ηχεία σου όταν παίζουν γιατί τη βρίσκεις με την αντανάκλαση στο τζάμι που φέρνει τον ήχο και στο χωλ, άσε που το τζάμι σου βγάζει κάτι λαμπάτες χροιές σκέτη μούρλια...)...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.307
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Nassos Makris