platon
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 1.485
dimitri, για πες μου το υπολογισα σωστα? ειναι 1 : 1.6 : 2.6 ?
και κατι αλλο, υπαρχει minimum υψος?
Αυτες ειναι οι διαστασεις που προτεινει ο Bonner. Εαν εχεις λογο συγκεκριμενο που σε βολευουν σε σχεση με του Louden, Sepmeyer, κλπ, σου κανουν.dimitri, για πες μου το υπολογισα σωστα? ειναι 1 : 1.6 : 2.6 ?
Eαν ειναι χαμηλοταβανο δεν σημαινει αυτοματα οτι θα ειναι και μικροτερες οι αλλες διαστασεις του? Βαλε τα ηχεια 1 μετρο απο τους τοιχους, τελικα στο 1.5 μετρο θα καθεσαι εσυ.dimitri, για πες μου το υπολογισα σωστα? ειναι 1 : 1.6 : 2.6 ?
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟ :.......
Το μονο που ειναι σιγουρο ειναι πως ο τελικος σκοπος ειναι να εχεις τις eigenfrequencies του δωματιου με την μεγαλυτερη δυνατη πυκνοτητα.
....
ΑΚΡΙΒΩΣ.Η διαχειρηση των ανακλασεων ειναι αυτη που θα καθορισει την ποιοτητα της στερεοφωνικης εικονας.
+10000!Τα διπολα ηχεια ειναι κατασκευασμενα να παιζουν με την πισω ανακλαση. Εαν καποιος προτιμαει να ακουει μουσικη φιμονωντας τη πισω αυτη ανακλαση, απλα δεν του αρεσουν τα διπολα και επρεπε να ειχε αγορασει αλλα ηχεια. Η πισω ανακλαση στα διπολα πρεπει να παραμενει στο χωρο και κυριως διαχυεται, και τα ηχεια τοποθετουνται με τετοια γωνια ωστε η ανακλαση να πηγαινει προς τον ακροατη. Απλα ετσι ειναι κατασκευασμενα να παιζουν. Ο χαρακτηριστικος ηχος που εχουν τα ηχεια αυτα και η εικονα που δημιουργουν ειναι αποτελεσμα της πισω αυτης ακτινοβολιας.
να σας πείσουμε ότι χρειάζεται να φέρετε "ειδικό" στο σπίτι.:145:Το βασικό για εμάς που δεν φέρνουμε τεχνικό στο σπίτι είναι να .....