- Reaction score
- 70
Έχει ακούσει κάποιος το cav md-v ???Φαίνεται αρκετά καλό (μου μοιάζει με αντιγραφή του pioneer TAD-R1) άλλα πανάκριβο ...(9000 ευρώ)
Guarneri..:126:χαχαχαχαχα...Αματι είναι το βιολί?
Στο κρος πρέπει να γίνεται μάχη πάντως...:116:Έγιναν και οι Κινέζοι "ειδικοί" στην τοποθέτηση ribbons.
...
Δεν υπάρχει τέτοιος κανόνας. Ηχεία με γωνία ακρόασης 39 μοίρες είναι πολύ "κλεισμένα". Άνοιξέ τα επειγόντως.Φυσικά πρέπει να τηρηθεί, (όσο το δυνατόν), και ο κανόνας της απόστασης των ηχείων μεταξύ τους που είναι τα 2/3 της απόστασης από την θέση ακρόασης!
:107:
Που υπηρέτησες στο πυροβολικό; :114:A! Ξέχασα να σας πω και για μιαν ανακάλυψη που έκανα! Την ρύθμιση... αζιμουθίου!!!
Γεγονός είναι πως με μεγαλύτερη γωνία μεταξύ τους ακούγονται ελαφρώς καλύτερα. Αλλά τι θα γίνει με το...αζιμούθιο; Πάντως μπορεί ο κανόνας να είναι παλιός και ίσως ξεπερασμένος, (Δεν υπάρχει τέτοιος κανόνας. Ηχεία με γωνία ακρόασης 39 μοίρες είναι πολύ "κλεισμένα". Άνοιξέ τα επειγόντως.
Οι πυροβολισμοί μου αρέσουν αλλά τους αποφεύγω γενικότερα ...Που υπηρέτησες στο πυροβολικό; :114:
...
Βρε αγόρι μ', ο κανόνας που υπάρχει λέει να βάλεις τα ηχεία σε γωνία ακρόασης 60 μοίρες (σε ισόπλευρο τρίγωνο), άντε 55, άντε 50. Στις 40 μοίρες, τα ηχεία είναι κλεισμένα, κάθεσαι πολύ μακριά απ' αυτά. Βάλτα καλύτερα δίπλα - δίπλα, να μη σου πιάνουν και χώρο.Γεγονός είναι πως με μεγαλύτερη γωνία μεταξύ τους ακούγονται ελαφρώς καλύτερα. Αλλά τι θα γίνει με το...αζιμούθιο; Πάντως μπορεί ο κανόνας να είναι παλιός και ίσως ξεπερασμένος, (, αλλά υπάρχει! Δώσε στο google "stereo speakers adjustment" και θα το δεις να αναφέρεται παντού!
Εγώ δεν μίλησα για μοίρες! Είπα ότι πρέπει τα ηχεία να έχουν μεταξύ τους τα δύο τρίτα της απόστασης που απέχουν από την θέση ακρόασης! Παράδειγμα: εάν καθόμαστε στα τρία μέτρα, μεταξύ τους πρέπει να απέχουν δύο! Εγώ δεν είμαι βέβαια σε θέση να ξέρω αν αυτό είναι σωστό! Αναπαράγω ότι διαβάζω!Βρε αγόρι μ', ο κανόνας που υπάρχει λέει να βάλεις τα ηχεία σε γωνία ακρόασης 60 μοίρες (σε ισόπλευρο τρίγωνο), άντε 55, άντε 50. Στις 40 μοίρες, τα ηχεία είναι κλεισμένα, κάθεσαι πολύ μακριά απ' αυτά. Βάλτα καλύτερα δίπλα - δίπλα, να μη σου πιάνουν και χώρο.
Καλά, πλάκα με κάνεις τώρα; Τί πάει να πει δε μίλησες για μοίρες; Αν τα ηχεία απέχουν μεταξύ τους 2 και από τον ακροατή 3, η γωνία ακρόασης είναι 40 μοίρες. Τελεία και παύλα.Εγώ δεν μίλησα για μοίρες! Είπα ότι πρέπει τα ηχεία να έχουν μεταξύ τους τα δύο τρίτα της απόστασης που απέχουν από την θέση ακρόασης! Παράδειγμα: εάν καθόμαστε στα τρία μέτρα, μεταξύ τους πρέπει να απέχουν δύο! Εγώ δεν είμαι βέβαια σε θέση να ξέρω αν αυτό είναι σωστό! Αναπαράγω ότι διαβάζω!
ΠΑΝΤΑ στο κρος γίνεται μάχη! Το αποτέλεσμα μετράει!Στο κρος πρέπει να γίνεται μάχη πάντως...:116:
και καλά κάνεις! και γω το ίδιο! :138::139::140:Και σε έχω ένα άχτι εσένα...:107: