- Reaction score
- 146.667
μα τι είναι αυτό ρε παιδιά?
υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι σα ....πικάπ?
μιλάμε για παράνοια, για ανωμαλία, για το άκρων άωτον της ψαρωτικής εμφάνισης....
Τι να πω....
Αλήθεια, αν βάλεις πάνω σε αυτό το ΠΡΑΜΑ ένα δίσκο της Βέμπω θα σπάσει το πλατώ ή θα παίζει σαν 24/192 υψηλής ανάλυσης flac? Ομολογώ πως δε μπορώ να καταλάβω το "ΓΙΑΤΙ" στην όλη υπόθεση, αλλά είμαι και μικρός ακόμα, που ξέρεις τι θα μάθω στα επόμενα 30 χρόνια της ζωής μου...
μπροστά σε αυτό, όλα τα παρακάτω είναι απλά πικαπάκια της πλάκας δηλαδή....
νομίζω τελικά πως η τρέλα δε πάει στα βουνά...
Πάει στους χα(λ)ιεντάδες!
...
Γι'αυτό κι εγώ θα πάρω δυό μικρά ηχειάκια βάσης, μικροσκοπικά δηλαδή, κι ένα "σαμπάκι" για να μη πιάνει και χώρο....
βέβαια το σαμπάκι δεν είναι δα και τόσο μικρό, αλλά αν τολμήσει να πει τίποτα η γυναίκα μου, θα πάρω ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΝΕΛ, να της δείξω εγώ...
:143::135::143:
και το τέστ της ημέρας:
Πόσα μεγάφωνα έχει το ηχείο σας είπαμε?
πάμε κόντρα?
Συμπέρασμα: το Hi-End ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ....
(κρίμα που δεν έχω πετρελαιοπηγές.... αλλιώς μα τον τουτάτη θα τα αγόραζα όλα!)
υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι σα ....πικάπ?
μιλάμε για παράνοια, για ανωμαλία, για το άκρων άωτον της ψαρωτικής εμφάνισης....
Τι να πω....
Αλήθεια, αν βάλεις πάνω σε αυτό το ΠΡΑΜΑ ένα δίσκο της Βέμπω θα σπάσει το πλατώ ή θα παίζει σαν 24/192 υψηλής ανάλυσης flac? Ομολογώ πως δε μπορώ να καταλάβω το "ΓΙΑΤΙ" στην όλη υπόθεση, αλλά είμαι και μικρός ακόμα, που ξέρεις τι θα μάθω στα επόμενα 30 χρόνια της ζωής μου...
μπροστά σε αυτό, όλα τα παρακάτω είναι απλά πικαπάκια της πλάκας δηλαδή....
νομίζω τελικά πως η τρέλα δε πάει στα βουνά...
Πάει στους χα(λ)ιεντάδες!
...
Γι'αυτό κι εγώ θα πάρω δυό μικρά ηχειάκια βάσης, μικροσκοπικά δηλαδή, κι ένα "σαμπάκι" για να μη πιάνει και χώρο....
βέβαια το σαμπάκι δεν είναι δα και τόσο μικρό, αλλά αν τολμήσει να πει τίποτα η γυναίκα μου, θα πάρω ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΝΕΛ, να της δείξω εγώ...
:143::135::143:
και το τέστ της ημέρας:
Πόσα μεγάφωνα έχει το ηχείο σας είπαμε?
πάμε κόντρα?
Συμπέρασμα: το Hi-End ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ....
(κρίμα που δεν έχω πετρελαιοπηγές.... αλλιώς μα τον τουτάτη θα τα αγόραζα όλα!)