ΗΧΕΙΑ BEST BUY εως 1500 ευρω!

Reaction score
15
Απάντηση: ΗΧΕΙΑ BEST BUY εως 1500 ευρω!

Ψάχνω και εγώ σ' αυτή την κατηγορία τιμής. Τα συμπεράσματά μου με βάση αυτά που έχω ακούσει ως τώρα και τη μικρή εμπειρία που έχω:

Focal Chorus 836V: μου έχουν κάνει την καλύτερη εντύπωση μέχρι τώρα με πολύ καλή ισορροπία και γενικά άψογη συμπεριφορά. Βέβαια το μπάτζετ ξεφεύγει λίγο (~€1700) αλλά νομίζω αξίζουν, αν και προσωπικά μάλλον θα πάω για μικρότερο μοντέλο (826)

Klipsch RF82: Εκτός από το θέμα της κόρνας που ίσως ξενίζει μερικούς (προσωπικά δεν είχα πρόβλημα) έχουν πολύ χρωματισμένο μπάσο, το οποίο ακούγεται πολύ ωραία στην αρχή (ειδικά αν ακούς ροκ) αλλά _πιθανώς_ να κουράζει μετά από ώρα. Κατά τα άλλα πολύ καλά.

Β&W 684: 683 δεν έχω βρει μέχρι τώρα να ακούσω αλλά τα 684 ήταν μάλλον αδιάφορα. Δεν απέδιδαν σωστά τις μεσαίες και μου έδιναν την αίσθηση ενός επιδαπέδιου 685.

Audio Spectrum Artemis: Πολύ ισορροπημένα, αρκετά γεμάτος ήχος αλλά και πολύ ουδέτερα, τουλ. για τα δικά μου αυτιά. Σίγουρα πολύ καλή επιλογή για κάποιον που θέλει άριστες επιδόσεις με κάθε είδος μουσικής.

SOAVO-1: Δεν πολυ-θέλω να το παραδεχτώ αλλά μου άρεσαν πολύ. Τα άκουσα δίπλα δίπλα με τα Klipsch και ήταν η μέρα με τη νύχτα.

Paradigm: δεν θυμάμαι μοντέλο, άκουσα 2-3 διαφορετικά και κανένα δε με έπεισε. Ίσως έφταιγε και το κακό ταίριασμα με τον ενισχυτή (νομίζω με harman kardon τα άκουγα).

Μάλλον θα πάω για τα Focal και σκέφτομαι να τα ταιριάξω με έναν Cambridge Audio (640V2 μάλλον) αν και δεν το έχω ψάξει ακόμα το θέμα του συνδυασμού τους.

Πάρε τα focal που αναφέρεις (ή ακόμα καλύτερα τα 926 μεταχειρισμένα) και ταίριαξέ τα με tsakiridis elektra μεταχειρισμένο.

Reaction score
15

Εναλλακτικά πάρε τα atc 11 - σε αγγελία εδώ μέσα 400 ευρώ και με τα ρέστα άρχισε να ακούς ενισχυτές...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Re: Απάντηση: ΗΧΕΙΑ BEST BUY εως 1500 ευρω!

Εναλλακτικά πάρε τα atc 11 - σε αγγελία εδώ μέσα 400 ευρώ και με τα ρέστα άρχισε να ακούς ενισχυτές...
Καλόόόοοοο,αλλά θέλει καμιά 200αρα βατ από πίσω(μην ακούσω πάλι γιατι,γιατί θα........αααααααα)

Το μόνο που θα του λείψει θα είναι το (πλασματικό) μπάσσο,λόγω κλειστής καμπίνας.Μπορεί άραγε κάποιος να ζήσει χωρίς ψευδαισθήσεις?:121:

[YOUTUBE]-fefd2rxl68[/YOUTUBE]

(μαλλον κόλλησα Bhutia-τιδα)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.659

σωστός ο νέος! εύγε!@

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257

Καλόόόοοοο,αλλά θέλει καμιά 200αρα βατ από πίσω(μην ακούσω πάλι γιατι,γιατί θα........αααααααα)
Το μόνο που θα του λείψει θα είναι το (πλασματικό) μπάσσο,λόγω κλειστής καμπίνας.Μπορεί άραγε κάποιος να ζήσει χωρίς ψευδαισθήσεις?:121:
gstiftos, όχι και με 200W, 1KW θέλει το 11άρι για να αρχίζει να παίζει.
Επίσης μπορείς να το τοποθετήσεις όπως είναι σε ένα μεγαλύτερο κουτί bass reflex για τρελλές "μπασσοψευδαισθήσεις".

Άλλο κακό να μη μας βρεί!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΧΕΙΑ BEST BUY εως 1500 ευρω!

[YOUTUBE]-fefd2rxl68[/YOUTUBE]

(μαλλον κόλλησα Bhutia-τιδα)
Θεϊκό...Makes my Day
Oι ψευδαισθήσεις πάντως σίγουρα ζούν και χωρίς εμάς:135::135:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.924

gstiftos, όχι και με 200W, 1KW θέλει το 11άρι για να αρχίζει να παίζει.
Επίσης μπορείς να το τοποθετήσεις όπως είναι σε ένα μεγαλύτερο κουτί bass reflex για τρελλές "μπασσοψευδαισθήσεις".

Άλλο κακό να μη μας βρεί!!

Παιδιά, ένα είναι το υπέρτατο τεστ οδήγησης. Βάζετε το ηχείο κατ' ευθείαν στην πρίζα και το αφήνετε μια ώρα. Αν δεν πάρει φωτιά, το ηχείο είναι σωστό, κι ας είναι λιγάκι αναίσθητο. Εκεί θα κολλήσουμε τώρα;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.659

Παιδιά, ένα είναι το υπέρτατο τεστ οδήγησης. Βάζετε το ηχείο κατ' ευθείαν στην πρίζα και το αφήνετε μια ώρα. Αν δεν πάρει φωτιά, το ηχείο είναι σωστό, κι ας είναι λιγάκι αναίσθητο. Εκεί θα κολλήσουμε τώρα;
άσε που κάνεις και μέτρηση στάθμης στα 55 (πάνω κάτω) Hz.

πλάκα πλάκα ένα 8ωμο γούφερ να αντέχει 7 κιλοβάτ δε ξέρω να το χώσω στην μπρίζα... Μπορώ όμως να βάλω 8 8ωμα σε σειρά και να το κάνω πανεύκολα, με ~100 βαττάκια στο κάθε γούφερ μια χαρά είναι! Είσαι για τεστ μπάσων ΔΕής?

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΧΕΙΑ BEST BUY εως 1500 ευρω!

άσε που κάνεις και μέτρηση στάθμης στα 55 (πάνω κάτω) Hz.

πλάκα πλάκα ένα 8ωμο γούφερ να αντέχει 7 κιλοβάτ δε ξέρω να το χώσω στην μπρίζα... Μπορώ όμως να βάλω 8 8ωμα σε σειρά και να το κάνω πανεύκολα, με ~100 βαττάκια στο κάθε γούφερ μια χαρά είναι! Είσαι για τεστ μπάσων ΔΕής?
ειπαμε να μην ξεφεγουμε απο το θεμα μας , και το θεμα μας ειναι
τα καλυτερα ηχεια στα 1500 ευρω ανεξαρτητα ειδους -μαρκας-χωρου κτλ.

Reaction score
47
μηπως εχεις καμμια εμπειρια συγκριτικα με soavo-1 και b&w 683
Τα soavo1 τα ακουσα προσφατα στο νακα (με τον s2000). Ο χωρος ηταν καλος αλλα ο πωλητης μου εσπασε τα #@$%. Ηταν συνεχως ορθιος πανω απο το κεφαλι μου, το ειχε βαλει σε χαμηλη ενταση, καταφερα λιγο να δυναμωσω σε καποια στιγμη που μ'αφησε μονο μου.
Εν τελει δεν εντυπωσιαστηκα καθολου, ειδικα για τα 1800ε που απαιτουν, αλλα δε νομιζω πως οι συνθηκες ακροασης ηταν καλες. Οπως και να'χει δεν πειστηκα πως παιζουν καλυτερα απο τα 683 που με ενθουσιασαν, αλλα υπερεχουν σε φινιρισμα στιβααροτητα κλπ.

Τα 683 τα ακουσα με ροτελ συνδιασμο προ-τελικου, δεν ξερω ποιο μοντελο. Και στις 2 ακροασεις επαιξαν υπεροχα. Βεβαια ακουγεται οτι ειναι απαιτητικα σε ρευμα, αλλα αξιζουν τον κοπο. Μολις ανασανω απο τη δουλεια θα παω να τα παραγγειλω.

Reaction score
28
Τα soavo1 τα ακουσα προσφατα στο νακα (με τον s2000). Ο χωρος ηταν καλος αλλα ο πωλητης μου εσπασε τα #@$%. Ηταν συνεχως ορθιος πανω απο το κεφαλι μου, το ειχε βαλει σε χαμηλη ενταση, καταφερα λιγο να δυναμωσω σε καποια στιγμη που μ'αφησε μονο μου.
Εν τελει δεν εντυπωσιαστηκα καθολου, ειδικα για τα 1800ε που απαιτουν, αλλα δε νομιζω πως οι συνθηκες ακροασης ηταν καλες. Οπως και να'χει δεν πειστηκα πως παιζουν καλυτερα απο τα 683 που με ενθουσιασαν, αλλα υπερεχουν σε φινιρισμα στιβααροτητα κλπ.

Τα 683 τα ακουσα με ροτελ συνδιασμο προ-τελικου, δεν ξερω ποιο μοντελο. Και στις 2 ακροασεις επαιξαν υπεροχα. Βεβαια ακουγεται οτι ειναι απαιτητικα σε ρευμα, αλλα αξιζουν τον κοπο. Μολις ανασανω απο τη δουλεια θα παω να τα παραγγειλω.
αντιθετως εγω προσωπικα ειχα την τυχη να τα ακουσω στον νακα με πολυ καλη εξυπηρετηση απο τον υπαλληλο ,και ομολογω οτι μου αρεσαν αρκετα τα βρηκα με ηχο ομοιογενη ουδετερο και καθαρο ,βεβαια με πολυ καλη συνεργασια με τον yamaha s-2000.

Reaction score
28
ενα επισης καλο ηχειο πρεπει να ειναι και το jbl ls-80 αλλα ξεφευγει αρκετα γιατι εχει τιμη κοντα στα 2200 ευρω.

Reaction score
28
ενα επισης καλο ηχειο πρεπει να ειναι και το jbl ls-80 αλλα ξεφευγει αρκετα γιατι εχει τιμη κοντα στα 2200 ευρω.
και ειναι 100% κινεζικο καθαρα .

Reaction score
11
και ειναι 100% κινεζικο καθαρα .
Nαι αλλά είναι με Αμερικάνικη εποπτεία, που με την σειρά της στηρίζεται στην... Κινέζικη σούπερ εποπτεία γιατί οι Αμερικάνοι χρωστάνε...

:143::135::143:

Reaction score
11
Tώρα πως γίνεται αυτός που εποπτεύει κάποιον ταυτόχρονα να εποπτεύεται από αυτόν μπορούν να το απαντήσουν άλλοι εξυπνότεροι από εμένα...

:135::143::135:

Reaction score
11

Τα Soavo δεν έχω καταφέρει ακόμα να τα ακούσω. Πάντως επειδή έχω δει πόσο σωστά είναι σχεδιασμένα και την προσοχή που έχουν δώσει οι σχεδιαστές στην λεπτομέρεια πιστεύω ότι πρέπει να παίζουν καλά. Κι ας τα έβγαλε τελευταία στο συγκριτικό τεστ που είχε κάνει το High Fidelity.
Φίλε KOMHST τα άκουσα δίπλα-δίπλα με τα QUAD τα τελευταία. Έπαιζαν πολύ καλά! Τα είχα στην κορυφή των προτιμήσεών μου και τα θεωρούσα, με βάση όσα άκουσα, ισοδύναμα με τα ασημένια τα MONITOR AUDIO. Σε σύγκριση με τα QUAD δεν λέω ποια έπαιζαν καλύτερα γιατί το έχω ξαναπεί και φάνηκε να ενοχλεί!

:107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.801
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός