ΗΧΕΙΑ BEST BUY εως 1500 ευρω!

Reaction score
28
Καλά προφανώς είναι εντός ορίων και έχω ακούσει (ή έστω... διαβάσει) αρκετά καλά για τη συγκεκριμένη εταιρία. Δεν ξέρω για τον ήχο του και συγκεκριμένα για τον όγκο των χαμηλών (καθαρά ψυχολογικό, λόγω μεγέθους, αν και σε σχετικά μικρό χώρο άκουσα ντάπα ντούπα από τα Behringer truth 2030Α φίλου και έπαθα μια μικρή πλάκα, όποτε λογικά αυτά στα τετραπλάσια χρήματα πρέπει να είναι πολύ καλύτερα). Πάντως είναι αλήθεια οτι σε εμάς τους "οντιοφαιλ" δεν λέει και πολλά. Εγώ μεγαλωμένος με ήχο και hitech από μικρός τα είχα τα επαγγελματικά του πεταματού. Να φανταστείτε όταν ο παραπάνω φίλος τα πήρε προ τριετίας-τετραετίας τον αποπήρα που πήρε επαγγελματικά και δεν έσκασε το πεντακοσαράκι για ενισχυτή και ηχεία "οντιοφαιλ". Καλά που άκουσε τον DJ αδερφό του και όχι εμένα τον σχετικό γιατί ακόμη μέχρι σήμερα μούτζες θα έτρωγα. Μετά την ακρόαση μάλιστα παραδέχτηκα ότι έπαιζαν ωραία αλλά έπεισα τον εαυτό μου ότι τα "όντιφαιλ" θα έπαιζαν καλύτερα ειδικά με άλλη από τα ντάπα ντούπα μουσική. Χρόνια μετά έμπλεξα με ένα.. site για το AV και κατάλαβα ότι τα ηχειάκια που πήρε ο φίλος τα έχουν όλοι ως ευκαιρία για τα λεφτά τους και είναι και από τις πρώτες μου επιλογές για όταν με το καλό αλλάξω τα εικοσάχρονα "οντιοφαιλ" ηχεία-ενισχυτή μου!
καλα και αγια ειναι ολα αυτα αλα νομιζω οτι ειμαστε λιγο off topic το θεμα μας αναφερεται στα παθητικα ηχεια στα κλασσικα ηχεια δηλαδη και με το συγκεκριμενο μπατζετ .

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
καλα και αγια ειναι ολα αυτα αλα νομιζω οτι ειμαστε λιγο off topic το θεμα μας αναφερεται στα παθητικα ηχεια στα κλασσικα ηχεια δηλαδη και με το συγκεκριμενο μπατζετ .
Συγνώμη αλλά ο τίτλος είναι :
''ΗΧΕΙΑ BEST BUY εως 1500 ευρω''.
Δεν είδα να αναφέρεται κάπου <<μόνο παθητικά ηχειά μέχρι 1500 ε>>.
Γιατί δλδ να μην υπάρχουν και ενεργά?Αυτά δεν είναι ηχεία?

(όχι,ΔΕΝ έχω ενεργά ηχεία.Ζαναντου έχω....Και ναι είναι γαμω τα ηχεία όταν ξέρεις πως να του συμπεριφερθείς,δλδ να τους σκίσεις τα ράμματα απο ισχύ!)

Reaction score
28
Συγνώμη αλλά ο τίτλος είναι :
''ΗΧΕΙΑ BEST BUY εως 1500 ευρω''.
Δεν είδα να αναφέρεται κάπου <<μόνο παθητικά ηχειά μέχρι 1500 ε>>.
Γιατί δλδ να μην υπάρχουν και ενεργά?Αυτά δεν είναι ηχεία?

(όχι,ΔΕΝ έχω ενεργά ηχεία.Ζαναντου έχω....Και ναι είναι γαμω τα ηχεία όταν ξέρεις πως να του συμπεριφερθείς,δλδ να τους σκίσεις τα ράμματα απο ισχύ!)
προφανως για οσους και οπου υπαρχουν ηδη ενισχυτικα .

Reaction score
28
Με συγχωρείτε, δεν είχα σκοπό να σας χαλάσω το θέμα!!:110:
δε μας το χαλας καθολου μια παρεουλα ειμαστε οι <μουρλοι> με το χομπυ μας και ανταλλασουμε αποψεις.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
και αμα εχεις ηδη ενισχυτη και καλονε μαλιστα τι?
Καλό ενισχυτή μπορεί να έχεις, αλλά ενεργή πολυ-ενίσχυση του ηχείου σου δε θα έχεις..
Άμα είναι πολύ καλός, είσαι τυχερός.. Θα πιάσεις πολλά από την πώληση και θα μπορέσεις να αγοράσεις ακόμα καλύτερο ενεργό ηχείο. Ίσως και το ATC το 50άρι ας πούμε..

Στο κάτω-κάτω, το θέμα είναι απλό.
Παίρνεις τον ενισχυτή που ήδη έχεις και ένα ηχείο 1500 ευρώ, παίρνεις κι ένα ενεργό με τιμή στα (1500 + Χ) ευρώ (όπου "Χ" τα χρήματα από την πώληση του ενισχυτή) και βλέπεις ποιό ηχείο έχει καλύτερη οδήγηση..
Ακόμα καλύτερα, αν σε παίρνει το budget, πας στην αντιπροσωπεία της ATC και ζητάς να ακούσεις το ATC 50 το παθητικό με τον ενισχυτή σου VS το ATC 50 Active. Μετά μας λες... :144:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.620
Απάντηση: ΗΧΕΙΑ BEST BUY εως 1500 ευρω!

αχ, κώστα μου κώστα μου,
ένα έχω να σου πω:

στου κουφού την πόρτα,
όσο θέλεις βρόντα...

Reaction score
28
Καλό ενισχυτή μπορεί να έχεις, αλλά ενεργή πολυ-ενίσχυση του ηχείου σου δε θα έχεις..
Άμα είναι πολύ καλός, είσαι τυχερός.. Θα πιάσεις πολλά από την πώληση και θα μπορέσεις να αγοράσεις ακόμα καλύτερο ενεργό ηχείο. Ίσως και το ATC το 50άρι ας πούμε..

Στο κάτω-κάτω, το θέμα είναι απλό.
Παίρνεις τον ενισχυτή που ήδη έχεις και ένα ηχείο 1500 ευρώ, παίρνεις κι ένα ενεργό με τιμή στα (1500 + Χ) ευρώ (όπου "Χ" τα χρήματα από την πώληση του ενισχυτή) και βλέπεις ποιό ηχείο έχει καλύτερη οδήγηση..
Ακόμα καλύτερα, αν σε παίρνει το budget, πας στην αντιπροσωπεία της ATC και ζητάς να ακούσεις το ATC 50 το παθητικό με τον ενισχυτή σου VS το ATC 50 Active. Μετά μας λες... :144:
το atc το 50αρι ειναι ο ευσεβης και ανεκπληρωτος ποθος μου απο την ημερα που το ακουσα <κουφαθηκα> και δεν θελω να ξανακουσω αλλο ηχειο αλλα φευ δεν φτανω εως εκει ,ισως το 40αρι? πιθανον.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: ΗΧΕΙΑ BEST BUY εως 1500 ευρω!

αχ, κώστα μου κώστα μου,
ένα έχω να σου πω:

στου κουφού την πόρτα,
όσο θέλεις βρόντα...
τι εννοεις φιλε μου ποιος ειναι ο κουφος εγω η αυτοι?

Reaction score
28
καλα ρε σεις μονο θα με αφησετε τωρα ? δεν θα κανετε κανενα σχολειο?

Κώστας Φ.

Reaction score
895
το atc το 50αρι ειναι ο ευσεβης και ανεκπληρωτος ποθος μου απο την ημερα που το ακουσα <κουφαθηκα> και δεν θελω να ξανακουσω αλλο ηχειο αλλα φευ δεν φτανω εως εκει ,ισως το 40αρι? πιθανον.
Πολύ καλό και το 40ρι και είναι και άριστη η τιμή του - τουλάχιστον στη χώρα μας. Δυστυχώς δε νομίζω να βγαίνει ενεργό..

Αν πας στο 50 κάνε τη δοκιμή που σου λέω. Ειλικρινά θέλω να ακούσω τα συμπεράσματά σου.

Reaction score
3

Το 40 δεν βγαίνει ενεργό.Το 50 θέλει κ.μ. να αναπνεύσει (έχει και το B.R.) .Ως εκ τούτου
πήρα το 40 (μικρός χώρος ακρόασης) και τον
προ και τελικο ATC και απολαμβάνω.
Μου κόστισε περισότερο από 50 ενεργο(το ήθελα,δεν
έπαιζε στον χώρο) αλλά όλα είναι συμβιβασμός.
Τελικά αξίζει να λες χαλάλι τους.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

.Ως εκ τούτου
Καλές ακροάσεις! :126:

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257

Το 40 δεν βγαίνει ενεργό.Το 50 θέλει κ.μ. να αναπνεύσει (έχει και το B.R.) .Ως εκ τούτου
Μου κόστισε περισότερο από 50 ενεργο(το ήθελα,δεν
έπαιζε στον χώρο) αλλά όλα είναι συμβιβασμός.
Τελικά αξίζει να λες χαλάλι τους.
Πελάτης που δεν ξέρω ή που ξεχνάω??

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.527

Θεμη, πες μας τιμη και για το ενεργο 50αρι.

Και για το 100αρι ενεργο/παθητικο αν θελεις.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.620

ATC πάρτε ενεργό. είναι χαζομάρα να μην εκμεταλευτείτε την ...τιμή του!

Θέμη συμφωνείς ή νομίζεις πως μπορείς να συνδυάσεις το παθητικό με άλλα ενισχυτικά σε χαμηλότερο συνολικά κοστολόγιο και να έχεις ίδιο αποτέλεσμα?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας