καλα και αγια ειναι ολα αυτα αλα νομιζω οτι ειμαστε λιγο off topic το θεμα μας αναφερεται στα παθητικα ηχεια στα κλασσικα ηχεια δηλαδη και με το συγκεκριμενο μπατζετ .Καλά προφανώς είναι εντός ορίων και έχω ακούσει (ή έστω... διαβάσει) αρκετά καλά για τη συγκεκριμένη εταιρία. Δεν ξέρω για τον ήχο του και συγκεκριμένα για τον όγκο των χαμηλών (καθαρά ψυχολογικό, λόγω μεγέθους, αν και σε σχετικά μικρό χώρο άκουσα ντάπα ντούπα από τα Behringer truth 2030Α φίλου και έπαθα μια μικρή πλάκα, όποτε λογικά αυτά στα τετραπλάσια χρήματα πρέπει να είναι πολύ καλύτερα). Πάντως είναι αλήθεια οτι σε εμάς τους "οντιοφαιλ" δεν λέει και πολλά. Εγώ μεγαλωμένος με ήχο και hitech από μικρός τα είχα τα επαγγελματικά του πεταματού. Να φανταστείτε όταν ο παραπάνω φίλος τα πήρε προ τριετίας-τετραετίας τον αποπήρα που πήρε επαγγελματικά και δεν έσκασε το πεντακοσαράκι για ενισχυτή και ηχεία "οντιοφαιλ". Καλά που άκουσε τον DJ αδερφό του και όχι εμένα τον σχετικό γιατί ακόμη μέχρι σήμερα μούτζες θα έτρωγα. Μετά την ακρόαση μάλιστα παραδέχτηκα ότι έπαιζαν ωραία αλλά έπεισα τον εαυτό μου ότι τα "όντιφαιλ" θα έπαιζαν καλύτερα ειδικά με άλλη από τα ντάπα ντούπα μουσική. Χρόνια μετά έμπλεξα με ένα.. site για το AV και κατάλαβα ότι τα ηχειάκια που πήρε ο φίλος τα έχουν όλοι ως ευκαιρία για τα λεφτά τους και είναι και από τις πρώτες μου επιλογές για όταν με το καλό αλλάξω τα εικοσάχρονα "οντιοφαιλ" ηχεία-ενισχυτή μου!
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025