Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

:120: Ευχαριστώ...ξέρεις ποτέ δεν μου άρεσαν οι εύκολες ή οι γρήγορες μουσικές ακροάσεις....γι αυτές έχω το cd walkman :142:όταν κάνω τους περιπάτους μου....
Ακριβώς!!! Ούτε κι εμένα μου αρέσανε ποτέ τα... γρήγορα...

(τα fast food εννοώ... :143: )

Reaction score
10
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

αυτο το δισκο λες?δεν ειναι τοσο σπανιος,γυρω στα 20$-40$ usa

Reaction score
8

Ευχαριστώ...ξέρεις ποτέ δεν μου άρεσαν οι εύκολες ή οι γρήγορες μουσικές ακροάσεις....γι αυτές έχω το cd walkman όταν κάνω τους περιπάτους μου....

:622: :624: :619:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.028

Ακριβώς για αυτόν και μόνο το λόγο αξίζει να ασχοληθεί όχι μόνο ο πρωτάρης αλλά και ο πραγματικός εραστής της μουσικής:126:
Η όλη διαδικασία της αναζήτησης της μουσικής μέσω του βινυλίου είναι θα έλεγα μια ιεροτελεστία από την αρχή μέχρι το τέλος.
Είναι σαν να ψάχνεις χρυσό ή το καλύτερο το σπάνιο πετράδι που θα κοσμήσει την δισκοθήκη σου και τον ψυχικό σου κόσμο
. θα σε κάνει επίσης να προσέξεις και την παραμικρή λεπτομέρεια, να αφουγκραστείς τον κάθε ήχο, να ψάξεις για το καλύτερο πικάπ την καλύτερη βελόνα για να μην σου φθαρούν τα μωρά σου:128: κλπ.
Δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα δηλ. να ακούσεις γρήγορα μουσική αλλά και όλος αυτός ''ο δρόμος'' που κάνεις για να φτάσεις στην ακρόαση αυτής.
Έτσι ακριβώς όπως η λεγόμενη ιεροτελεστία του τσαγιού στην Κίνα.

Έχω την τύχη να έχω στην κατοχή μου ένα σπανιότατο δίσκο
που γι αυτόν δεν γίνεται καμιά αναφορά πουθενά, τουλάχιστον δεν υπάρχουν ηχητικά δείγματα ούτε καμιά φωτογραφία του εξώφυλλου ούτε άλλες αναφορές για τον δίσκο.
''Kr. Heidegger's Fountain Of Youth'' (Chamber Opera in one act) του Jack Beeson CRI SD 406 ΤΟΥ 1979 original cast production :102:
Ήθελα να ήξερα αν δεν έβρισκα αυτόν τον δίσκο από που θα μάθαινα για την ύπαρξη αυτής της όπερας?

Πολύ σωστά!
Επιτέλους μια σοβαρή απάντηση από τους φίλους του πικάπ.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, και γω αν μου περίσσευαν ευρώπουλα θα αγόραζα ένα πικάπ της προκοπής.

(το πικάπ της προκοπής που λέω (δηλαδή αυτό που γουστάρω με τα 1000) είναι αυτό με την βελόνα λέιζερ επί της ευκαιρίας, το οποίο ομολογώ πως ευχαρίστως θα αγόραζα αν κόστιζε ~1000 ευρώ...)

Reaction score
1.213

Ακριβώς για αυτόν και μόνο το λόγο αξίζει να ασχοληθεί όχι μόνο ο πρωτάρης αλλά και ο πραγματικός εραστής της μουσικής:126:
Η όλη διαδικασία της αναζήτησης της μουσικής μέσω του βινυλίου είναι θα έλεγα μια ιεροτελεστία από την αρχή μέχρι το τέλος.
Είναι σαν να ψάχνεις χρυσό ή το καλύτερο το σπάνιο πετράδι που θα κοσμήσει την δισκοθήκη σου και τον ψυχικό σου κόσμο. θα σε κάνει επίσης να προσέξεις και την παραμικρή λεπτομέρεια, να αφουγκραστείς τον κάθε ήχο, να ψάξεις για το καλύτερο πικάπ την καλύτερη βελόνα για να μην σου φθαρούν τα μωρά σου:128: κλπ.
Ριπαρισε το μωρε.....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Πολύ σωστά!
Επιτέλους μια σοβαρή απάντηση από τους φίλους του πικάπ.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, και γω αν μου περίσσευαν ευρώπουλα θα αγόραζα ένα πικάπ της προκοπής.

(το πικάπ της προκοπής που λέω (δηλαδή αυτό που γουστάρω με τα 1000) είναι αυτό με την βελόνα λέιζερ επί της ευκαιρίας, το οποίο ομολογώ πως ευχαρίστως θα αγόραζα αν κόστιζε ~1000 ευρώ...)
Πίστεψε με Κώστα, αυτό το πικάπ λειζερ θα σου είναι πολύ περισσότερο μπελάς (που ξέρω ότι δε το θες...) από ένα κλασσικό πικάπ... Και ξέρεις το λόγο...

Reaction score
40

Ακριβώς!!! Ούτε κι εμένα μου αρέσανε ποτέ τα... γρήγορα...

(τα fast food εννοώ... :143: )
:137: Ευτυχώς το έσωσες... έχω ένα καλό/κακό...όσο καλά βλέπω άλλο τόσο καλά ακούω :108: (αυτό δεν είναι ότι καλύτερο πολλές φορές)

Λόγω του ότι έχω κάνει κλασικό τραγούδι μπορώ να ακούσω ακόμα και πότε η φωνή κάποιου δεν βγάζει τις σωστές αρμονικές για να πατήσει επάνω στη νότα ακόμα και το ότι μπορεί να είναι και κρυωμένος...Δεν σας λέω για τους άλλους ήχους αφήστε το καλύτερα:108:

Μπορώ πλέον να ξεχωρίσω αν κάποια εγγραφή είναι μέτρια ή καλή...Όχι δεν έχω βιονικό αυτί αλλά μέσω της ακρόασης και σύγκρισης νομίζω ότι ήρθε από μόνο του.

Reaction score
40

αυτο το δισκο λες?δεν ειναι τοσο σπανιος,γυρω στα 20$-40$ usa

Μπράβο αν τον βρήκες....θα τον κάνω παρουσίαση:116:

Τον έχεις μήπως? όχι δεν είναι σπάνιος...είναι

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

:120: Ευχαριστώ...ξέρεις ποτέ δεν μου άρεσαν οι εύκολες ή οι γρήγορες μουσικές ακροάσεις....γι αυτές έχω το cd walkman :142:όταν κάνω τους περιπάτους μου....
Ναι αλλά έχεις σκεφτεί πόσο καλύτερα θα ξεχώριζες την παραμικρή λεπτομέρεια και θα αφουγκραζόσουν τον κάθε ήχο, αν στη βόλτα έπαιρνες το πικάπ... :135:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Ναι αλλά έχεις σκεφτεί πόσο καλύτερα θα ξεχώριζες την παραμικρή λεπτομέρεια και θα αφουγκραζόσουν τον κάθε ήχο, αν στη βόλτα έπαιρνες το πικάπ... :135:
:142: Φαντάζεσαι? Σαν τον Βασίλη Καίλα τον λουστράκο θα ήμουν:143:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Έτσι ακριβώς όπως η λεγόμενη ιεροτελεστία του τσαγιού στην Κίνα.
Χαίρομαι που συμφωνείς κι εσύ ότι το θέμα δεν αφορά στην υψηλή πιστότητα. :126:

...

Reaction score
10
Καλά ρε, μόλις κυκλοφόρησε το firmware 3.0 για το iphone και εσείς ασχολείστε με το βινύλιο? Tre decadence...:142:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

...
Υψηλή πιστότητα (και ποιότητα ) ας έχουν καλύτερα τα μέσα αναπαραγωγής του ήχου για να καταλαβαίνουμε καλύτερα τις καλές ή κακές εγγραφές Τσάρε μου :119:

:142: Δηλαδή ένα σούπερ ουάου πικάπ με διαβολικά ηχεία κλπ...για να βγάζω βόλτα τα μωρά μου (βινύλια)

Reaction score
6

...
Να κάνω μια ερώτηση όμως;

Υπάρχουν σήμερα σε ψηφιακή μορφή καλές ηχογραφήσεις από τη δεκαετία του '60 για παράδειγμα;

Θέλω να πω, για ιστορικούς λόγους, κάποιος που θα τον ενδιέφεραν μεγάλες ορχήστρες εκείνης της δεκαετίας, μπορεί να τις βρει σε ψηφιακή μορφή;

Δεν γνωρίζω και γι' αυτό ρωτάω.
Δεν είναι στα πλαίσια της αναζήτησης (έστω) της υψηλής πιστότητας αυτό;

Reaction score
40

Καλά ρε, μόλις κυκλοφόρησε το firmware 3.0 για το iphone και εσείς ασχολείστε με το βινύλιο? Tre decadence...:142:
Μας αρέσει η ακρόπολη και οι πανάκριβες αντίκες δεν μπορούμε τα κοινότυπα συμπιεσμένα νταβαντούρια :142:

Reaction score
59

και μετά πλήρωσες σαν να το είχατε κάνει κανονικά σε κρεβάτι ;
Ο έρωτας δεν αγοράζεται. Δεν μπορείς με τίποτα να τον αγοράσεις. Είναι κάτι διαφορετικό, ανώτερο από την πληρωμένη, αγοραστή εκσπερμάτωση. Λ.Σ.

Reaction score
1.213

Μας αρέσει η ακρόπολη και οι πανάκριβες αντίκες δεν μπορούμε τα κοινότυπα συμπιεσμένα νταβαντούρια :142:

Oταν λες αντικες που αναφερεσαι..? :204:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Ο έρωτας δεν αγοράζεται. Δεν μπορείς με τίποτα να τον αγοράσεις. Είναι κάτι διαφορετικό, ανώτερο από την πληρωμένη, αγοραστή εκσπερμάτωση. Λ.Σ.
Δεν μπορούσα να ακούσω καλύτερη ανδρική απάντηση!!!:607:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut