WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: OFFICIAL PRE-RELEASE firmware 1.02.08 (19/5/09)

Καλά ε...άμα βάλεις οτι καλοκαιριάζει σιγά σιγά (διακοπές, μπάνια...) καταλαβαίνεις...

Μακρύ αναμένεται το καλοκαίρι...lol (Θα βγάλουμε ΜΑΥΡΕΣ με το κουτάκι).

Reaction score
0
Re: WD TV HD: OFFICIAL PRE-RELEASE firmware 1.02.08 (19/5/09)

Καλησπερα κ απο μενα

επειδη ο αριθμος των απαντησεων εχει ανεβει πολυ !!! μηπως να γινει ενα νεο ποστ που θα έχει μόνο τα firmware που δουλεύουν?

κ εγω την πατησα εβαλα την 08, το γυρισα στην patched που αναφέρεται 2 σελιδες πίσω αλλά εχω προβλαμα συγχρονισμου σε mkv ενω πριν δεν είχα:104:

το 'πειραγμένο' firmware που προταθηκε να δοκιμασει ο καθένας με δικια του ευθυνη δοκιμάστηκε απο καποιον?

Reaction score
0

Και θα το δώσουν δωρεάν σ' όλους τους έλληνες επειδή δε μπόρεσαν να διορθώσουν το πρόβλημα του 1 για εμάς; :103:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: OFFICIAL PRE-RELEASE firmware 1.02.08 (19/5/09)

Και θα το δώσουν δωρεάν σ' όλους τους έλληνες επειδή δε μπόρεσαν να διορθώσουν το πρόβλημα του 1 για εμάς; :103:
Λοιπόν.....δεν είναι κακή ιδέα...Να απαιτήσουμε όλοι οι registered users του 1ου να τους αποσταλλεί με e-mail κουπόνι έκπτωσης 50% . (Γιατί τσάμπα....δεν το βλέπω!!)

Reaction score
0

το περιεργο σαυτη την ιστορια γαι μενα εινα αλλο.
πως ενω το EM34 και το P 110 εχουν το ιδιο τσιπακι με το WDTV,οι κινεζοι εχουν λυσει το προβλημα με τους ελληνικους υποτιτλους, ενω οι
ΦΟΒΕΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ WD AKOMA ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!

Reaction score
0

Παιδια γεια σας,πηρα σημερα και εγω το wd tv hd και εχω καποια απορια,βεβαια δεν ξερω αν εχει συζητηθει το θεμα αλλα τεσπα....το πηρα τσεκαρα το firmware και ειναι το 1.01.02 με τιν μικρη καθυστερηση των υποτιτλων με το οχι τονισμενο Α και το λαθος θ.....
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε εμενα οταν η ταινια ειναι σε φουλ οθονη χωρις τις μπαρες πανω-κατω βλεπω κατι μικρες παυλιτσες μαυρες..τι ειναι αυτο παιδια και πως φτιαχνεται....επισης αν θελω να φτειαξω τους υποτιτλους
με το τονισμενο Α καθως και τιν σωστη εμφανιση τους στο συχρονισμο χωρις να αλαξω το 1.01.02 τι πρεπει να κανω>text2vosub η aviaddxsub; πρεπει να εχω το gr 1.01.02 η το μαμισιο?
plz help !!

Reaction score
0

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ?

http://www.wdc.com/wdtvprerelease/

Prerelease 1.02.10 (includes all previously released updates)

Fixed Items:

* Greek subtitles now render properly. Previously they rendered slowly, causing them to briefly flash on the screen.
* Korean subtitles now render properly. Previously they disappeared during video playback.
* Playlists play in the correct order. Previously they played files in alphabetical order.

Added feature:

* Metadata support for music improved over previous releases. For example, browsing by genre is broken down into artists, then albums, then tracks.

Known issues:

* A few text strings were not translated properly over different UI languages

JL_

Reaction score
19

Σε καμμιά 20αριά αρχεία που το δοκίμασα, τυχαία διαλεγμένα HD/SD, οι ελληνικοί υπότιτλοι .srt φαίνονται να δουλεύουν κανονικά, χωρίς καθυστέρηση και χωρίς φλασαρίσματα. Και με την επιλογή Greek (1253 windows) φαίνεται κανονικά και το Ά... :116:

Δίνει την εντύπωση σαν να δουλεύει και ελαφρώς πιο γρήγορα η πλοήγηση στα μενού σε σχέση με την 1.01.02, αλλά αυτό μπορεί να είναι και ιδέα μου...

Περισσότερα εν καιρώ...

Reaction score
0

Fixed Items:

* Greek subtitles now render properly. Previously they rendered slowly, causing them to briefly flash on the screen.
* Korean subtitles now render properly. Previously they disappeared during video playback.
* Playlists play in the correct order. Previously they played files in alphabetical order.

Added feature:

* Metadata support for music improved over previous releases. For example, browsing by genre is broken down into artists, then albums, then tracks.

Known issues:

Για να δούμε......

Reaction score
0

Fixed Items:

Added feature:

Known issues:

Δ Ο Υ Λ Ε Υ Ε Ι !!!!!

Παιδιά τα προβλήματα τέλος!!! Αφού έχω την εντύπωση...ότι ακόμα και η εικόνα έχει γίνει καλύτερη!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!

Reaction score
0
οι διακοπες του ηχου DTS σε μερικα αρχεια mkv
αραγε διορθωθηκαν στην εκδοση 1.02.10?

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Mπράβο στη WD αλλά και μπράβο στα φορουμόπαιδα (οποιασδήποτε ηλικίας :Ρ) που ασχολήθηκαν και τους εστειλαν ένα κάρο mail για το τι πρέπει να διορθώσουν! Ελπίζω στο WD HD TV 2 να μη χρειαστεί να ασχοληθούμε με τέτοια θέματα πάλι...

Reaction score
0
παντως δουλευουν τα παντα ολα..ακομα και τα κοψιματα...καιρος ηταν....

GTX

Reaction score
39
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις είμαι έτοιμος να το τσιμπήσω :116:, για πείτε το καινούριο firmware παίζει ενσωματωμένους υπότιτλους??

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Σιγα μην τους εχουμε και υποχρεωση που εκαναν το αυτονοητο.
Αυτονόητο δεν είναι τπτ στη ζωή φίλτατε (άλλο αν θα έπρεπε να ήταν πολλά). Γιατί εάν δεν ήταν τα παιδιά απο τα ελληνικά φόρουμς να πιέσουν την κατάσταση και να υποδείξουν τις ατέλειες στην εταιρεία και εάν δεν είχε τη θέληση η εταιρεία, σιγά μην ασχολιόντουσαν με το 0,05% της μερίδας των πωλήσεων τους...

Reaction score
0
δουλεύουν τα πάντα Όλα - WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

παντως δουλευουν τα παντα ολα..ακομα και τα κοψιματα...καιρος ηταν....
ΝΑΙ Λοιπόν το δοκίμασα και εγώ και ναι δουλεύουν τα πάντα Όλα Επιτελούς :107::107::107:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: OFFICIAL PRE-RELEASE firmware 1.02.08 (19/5/09)

Παιδια γεια σας,πηρα σημερα και εγω το wd tv hd και εχω καποια απορια,βεβαια δεν ξερω αν εχει συζητηθει το θεμα αλλα τεσπα....το πηρα τσεκαρα το firmware και ειναι το 1.01.02 με τιν μικρη καθυστερηση των υποτιτλων με το οχι τονισμενο Α και το λαθος θ.....
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε εμενα οταν η ταινια ειναι σε φουλ οθονη χωρις τις μπαρες πανω-κατω βλεπω κατι μικρες παυλιτσες μαυρες..τι ειναι αυτο παιδια και πως φτιαχνεται....επισης αν θελω να φτειαξω τους υποτιτλους
με το τονισμενο Α καθως και τιν σωστη εμφανιση τους στο συχρονισμο χωρις να αλαξω το 1.01.02 τι πρεπει να κανω>text2vosub η aviaddxsub; πρεπει να εχω το gr 1.01.02 η το μαμισιο?
plz help !!
Το θέμα με τις παύλες ή κουκίδες που εμφανίζονται κάτω προκαλείται απο τους ελληνικούς υπότιτλους.Γράμματα όπως ρ ς ξ ζ που αν παρατηρήσεις έχουν "ουρίτσες" προκαλούν αυτό το φαινόμενο το οποίο το έχω συναντήσει και στο μενού με τα ονόματα των φακέλων που έχω σε ελληνικά.

Ο τρόπος να το διορθώσεις είναι απλός.
Σε κάποιο σημείο της ταινίας που δεν έχει υπότιτλους πάτα απο το remote το κουμπί option για να σου εμφανίσει το μενού καθώς παίζει η ταινία και πάτα το ξανά για να εξαφανιστεί.
Αν σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν έχει εμφανιστεί ο επόμενος υπότιτλος τότε βουλίτσες τέλος.

Εννοείται πως αυτή τη διαδικασία την κάνεις 1 φορά (αν το κάνεις με επιτυχία) σε κάθε ταινία.

Good luck

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.753
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l