Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Εχω την εντύπωση....ότι η WDTV ετοιμάζει κάτι άλλο .........Οχι, απλά περιμένουμε την WD να δώσει το νέο prerelease firmware ....
Λοιπόν.....δεν είναι κακή ιδέα...Να απαιτήσουμε όλοι οι registered users του 1ου να τους αποσταλλεί με e-mail κουπόνι έκπτωσης 50% . (Γιατί τσάμπα....δεν το βλέπω!!)Και θα το δώσουν δωρεάν σ' όλους τους έλληνες επειδή δε μπόρεσαν να διορθώσουν το πρόβλημα του 1 για εμάς; :103:
Για να δούμε......ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ?
http://www.wdc.com/wdtvprerelease/
Prerelease 1.02.10 (includes all previously released updates)
Fixed Items:
* Greek subtitles now render properly. Previously they rendered slowly, causing them to briefly flash on the screen.
* Korean subtitles now render properly. Previously they disappeared during video playback.
* Playlists play in the correct order. Previously they played files in alphabetical order.
Added feature:
* Metadata support for music improved over previous releases. For example, browsing by genre is broken down into artists, then albums, then tracks.
Known issues:
* A few text strings were not translated properly over different UI languages
Δ Ο Υ Λ Ε Υ Ε Ι !!!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ?
http://www.wdc.com/wdtvprerelease/
Prerelease 1.02.10 (includes all previously released updates)
Fixed Items:
* Greek subtitles now render properly. Previously they rendered slowly, causing them to briefly flash on the screen.
* Korean subtitles now render properly. Previously they disappeared during video playback.
* Playlists play in the correct order. Previously they played files in alphabetical order.
Added feature:
* Metadata support for music improved over previous releases. For example, browsing by genre is broken down into artists, then albums, then tracks.
Known issues:
* A few text strings were not translated properly over different UI languages
Αυτονόητο δεν είναι τπτ στη ζωή φίλτατε (άλλο αν θα έπρεπε να ήταν πολλά). Γιατί εάν δεν ήταν τα παιδιά απο τα ελληνικά φόρουμς να πιέσουν την κατάσταση και να υποδείξουν τις ατέλειες στην εταιρεία και εάν δεν είχε τη θέληση η εταιρεία, σιγά μην ασχολιόντουσαν με το 0,05% της μερίδας των πωλήσεων τους...Σιγα μην τους εχουμε και υποχρεωση που εκαναν το αυτονοητο.
ΝΑΙ Λοιπόν το δοκίμασα και εγώ και ναι δουλεύουν τα πάντα Όλα Επιτελούς :107::107::107:παντως δουλευουν τα παντα ολα..ακομα και τα κοψιματα...καιρος ηταν....
Το θέμα με τις παύλες ή κουκίδες που εμφανίζονται κάτω προκαλείται απο τους ελληνικούς υπότιτλους.Γράμματα όπως ρ ς ξ ζ που αν παρατηρήσεις έχουν "ουρίτσες" προκαλούν αυτό το φαινόμενο το οποίο το έχω συναντήσει και στο μενού με τα ονόματα των φακέλων που έχω σε ελληνικά.Παιδια γεια σας,πηρα σημερα και εγω το wd tv hd και εχω καποια απορια,βεβαια δεν ξερω αν εχει συζητηθει το θεμα αλλα τεσπα....το πηρα τσεκαρα το firmware και ειναι το 1.01.02 με τιν μικρη καθυστερηση των υποτιτλων με το οχι τονισμενο Α και το λαθος θ.....
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε εμενα οταν η ταινια ειναι σε φουλ οθονη χωρις τις μπαρες πανω-κατω βλεπω κατι μικρες παυλιτσες μαυρες..τι ειναι αυτο παιδια και πως φτιαχνεται....επισης αν θελω να φτειαξω τους υποτιτλους
με το τονισμενο Α καθως και τιν σωστη εμφανιση τους στο συχρονισμο χωρις να αλαξω το 1.01.02 τι πρεπει να κανω>text2vosub η aviaddxsub; πρεπει να εχω το gr 1.01.02 η το μαμισιο?
plz help !!