WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
0
Re: WD TV HD: OFFICIAL PRE-RELEASE firmware 1.02.08 (19/5/09)

Κατσε εκει που καθεσε. Βαλε μονο το patch που διορθωνει το Α και δινει και μεγαλυτερο μεγεθος γραμματων Το μηχανακι ειναι αψογο
Είχα την εντύπωση ότι το patch αυτό πήγαινε και "κούμπωνε" επανω στο 1.02.07. Μπορώ να το βάλω και στο 1.01.02?

Reaction score
0

Κατσε εκει που καθεσε. Βαλε μονο το patch που διορθωνει το Α και δινει και μεγαλυτερο μεγεθος γραμματων Το μηχανακι ειναι αψογο
Εγω εβαλα την εκδοση που εχει και ελληνικα και δουλευει αψογα.
Ομως μην ξεχναμε οτι ειναι firmware απο τριτους και οτι επισημα η WD δεν εχει δωσει λυση στο προβλημα.

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD Media Player

Μήπως την έχεις τεστάρει? Θα ήταν καλό κάποιο σχόλιο πριν παιδευτούμε πάλι ο καθένας μόνος του.....με αποτέλεσμα να διαπιστώνει στο τέλος ότι θα ξαναγυρίσει στην 1.01.02........

ΠΩΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ 1.01.02?
ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΙΧΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ 1.01.02 ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑ
ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ 7 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 8 ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ?ΓΙΝΕΤΑΙ?

Reaction score
1
Re: Western Digital TV HD Media Player

ΠΩΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ 1.01.02?
ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΙΧΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ 1.01.02 ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑ
ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ 7 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 8 ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ?ΓΙΝΕΤΑΙ?
δες εδώ!!

Reaction score
0

Εγω εβαλα την εκδοση που εχει και ελληνικα και δουλευει αψογα.
Ομως μην ξεχναμε οτι ειναι firmware απο τριτους και οτι επισημα η WD δεν εχει δωσει λυση στο προβλημα.
Ποιά έκδοση είναι αυτή και που μπορώ να τη βρώ?

Reaction score
1

Ποιά έκδοση είναι αυτή και που μπορώ να τη βρώ?

εδώ.

**μην ρωτησεις μετά πως επανερχόμαστε σε προηγούμενη έκδοση....!!!.***:144:

Reaction score
0

..... Αρχικό μήνυμα απο cospan Εμφάνιση μηνυμάτων

Μια απλή λύση που μου περνά από το μυαλό είναι η ύπαρξη δεύτερου firmware για Έλληνες χρησιμοποιώντας την παλιά engine αλλά διορθώνοντας τυχόν προβλήματα (ήχου, μεγέθους υποτίτλων κτλ.)......

Συμφωνω απολυτα.
Ειναι η μονη λυση που πιστευω οτι μπορει να δοθει ποιο γρηγορα.
Αρκει καποιος να ενημερωσει τους "ειδικους" της WD.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WD TV HD: OFFICIAL PRE-RELEASE firmware 1.02.08 (19/5/09)

Κατ'αρχάς πρέπει να ευχαριστήσω τον φίλο deliol για την εμπεριστατωμένη του απάντηση! Τουλάχιστον εγώ κατάλαβα σε τι "παγίδα" έχει πέσει είτε αφελώς είτε όχι η WD. Επίσης κατάλαβα ότι τώρα υπάρχουν 2 δρόμοι. Η θα πάει σε νέο μοντέλλο font κατασκευασμένο για την Ελλάδα ή θα περιμένουμε αρκετά όπως έχω ξαναπεί για νέο WDTV . Ελπίζω να ακολουθήσουν το 1ο δρόμο. Λογικά είναι μονόδρομος.
΄

Ποιο είναι το πρόβλημά σου με τα ελληνικά;
Θα τρελλαθούμε στο τέλος.

Το μηχανάκι παίζει μια χαρά τους ελληνικούς υπότιτλους, σε φορματ idx/sub.

Κατέβασε το tool που μετατρέπει με ένα κλικ τους srt σε idx/sub
Σε ότι μέγεθος γουστάρεις. 30-40 sec κρατά η δαδικασία μετατροπής.

Υποθέτω πως κάποιοι από όσους διαμαρτύρονται για πρόβλημα υπότιτλων, προμηθεύονται "έτοιμους" σκληρούς δίσκους με hd περιεχόμενο κι υπότιτλους σε srt. Κι ίσως δε γνωρίζουν πως να μετατρέψουν μέσω του υπολογιστή τους τους srt σε idx/sub. Ένα δυο τρία κλικ είναι.

Reaction score
0

Φίλε testit ...μην τρελλαίνεσαι.! Ημουν κι εγώ ένας από τους πολλούς που έχουν ποστάρει αυτό: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=56906&page=145. Μετά από όλα όσα έχουν γραφεί....ακαδημαική συζήτηση κάνουμε πια...περιμένοντας τις εξελίξεις.

Reaction score
0

Φίλε testit. Οταν αγόρασα το μηχανάκι, έψαξα στη συσκευασία μέσα αλλά τέτοιο πρόγραμμα που λές ....δεν περιείχε! Μήπως μου παράπεσε;

Αν κατάλαβες, έχει καλώς. Αν πάλι οχι, κόψε τη γκρίνια κι άσε μας μπας και βρούμε καμμιά άκρη. Και κάτσε εσύ και κάνε μετατροπές. Εμείς μπορεί να έχουμε κι άλλες δουλειές να κάνουμε.-

Reaction score
0

Φίλε testit. Οταν αγόρασα το μηχανάκι, έψαξα στη συσκευασία μέσα αλλά τέτοιο πρόγραμμα που λές ....δεν περιείχε! Μήπως μου παράπεσε;

Αν κατάλαβες, έχει καλώς. Αν πάλι οχι, κόψε τη γκρίνια κι άσε μας μπας και βρούμε καμμιά άκρη. Και κάτσε εσύ και κάνε μετατροπές. Εμείς μπορεί να έχουμε κι άλλες δουλειές να κάνουμε.-
ΟΚ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ. ΑΛΑΡΓΑ.

Για να μη τα πολυλογούμε, ειδικά εσύ ΜΗ ΠΑΣ εδώ:

http://www.trustfm.net/divx/SoftwareTxt2Sup.php?b2=1

ΜΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ το txt2vosub
Μη το τρέξεις
Μη κάνεις κλικ στο load srt
Μη κάνεις κλικ στο generate Vosub

Όλοι οι άλλοι - οι με διάθεση να λύσετε το πρόβλημα, ας πάτε, ας κατεβάσευτε ας τρέξετε το txt2vosub, ας κάνετε κλικ.

ΥΓ. Ειδικά εσύ - και όσοι άλλοι του ίδιου στυλ, μη διαβάσεις και μην απαντήσεις στα γραφόμενά μου

Reaction score
0

Δεν το 'χα σκοπό. Άλλωστε δεν μπαίνω στο forum για αυτόν τον λόγο.
Καλή σου 'μερα φίλε μου.:102:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: WD TV HD: OFFICIAL PRE-RELEASE firmware 1.02.08 (19/5/09)

Η απαντηση ειναι και στις 2 ερωτησεις σου ΝΑΙ.
...και ξανά γειά σας - γειά σου
Να ρωτήσω: αν η έκδοση 1.01.02 είναι οκ με τους υπότιτλοι γιατί να βάλει κάποιος τις 1.02... τι παραπάνω κάνουν?

Ακόμα διάβασα παραπάνω για ένα πατσάκι για το Ά, που μπορώ να το βρώ και πώς μπορώ να το βάλω?

Τέλος αν έχει η ταινία ενσωματωμένους υπότιτλοι ΚΑΙ srt παρέα
μπορώ να επιλέξω ή θα εμφανίζει ούτως ή γαλέος τους ενσωματωμένοι?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: WD TV HD: OFFICIAL PRE-RELEASE firmware 1.02.08 (19/5/09)

...και ξανά γειά σας - γειά σου
Να ρωτήσω: αν η έκδοση 1.01.02 είναι οκ με τους υπότιτλοι γιατί να βάλει κάποιος τις 1.02... τι παραπάνω κάνουν?

Ακόμα διάβασα παραπάνω για ένα πατσάκι για το Ά, που μπορώ να το βρώ και πώς μπορώ να το βάλω?

Τέλος αν έχει η ταινία ενσωματωμένους υπότιτλοι ΚΑΙ srt παρέα
μπορώ να επιλέξω ή θα εμφανίζει ούτως ή γαλέος τους ενσωματωμένοι?
"μάθετε να διαβάζετε μερικές σελίδες πίσω"

http://www.mediafire.com/?t5oiwmmynku εδώ θα βρείς το ελληνικό Patch και πρέπει να αλλάξεις την υποστήριξη απο greek iso στο αμέσως επόμενο windows και κάτι νούμερα έχει.

Reaction score
0

... ξέρω ότι μπορεί και να γίνομαι σπαστικός. Διάβασα τις περισσότερες σελίδες αλλά
ξαναρωτάω:
αν η έκδοση 1.01.02 είναι οκ με τους υπότιτλοι γιατί να βάλει κάποιος τις 1.02... τι παραπάνω κάνουν?
Ακόμα... σε ένα μηχανάκι φίλου έκανα όλη τη διαδικασία για να βάλω την παλαιότερη
έκδοση και όταν τέλειωσε με την επανεκίνηση συνέχιζε να βλέπει ότι έχει να κάνει ξανάς
upgrade.

Reaction score
0

... ξέρω ότι μπορεί και να γίνομαι σπαστικός. Διάβασα τις περισσότερες σελίδες αλλά
ξαναρωτάω:
αν η έκδοση 1.01.02 είναι οκ με τους υπότιτλοι γιατί να βάλει κάποιος τις 1.02... τι παραπάνω κάνουν?
Ακόμα... σε ένα μηχανάκι φίλου έκανα όλη τη διαδικασία για να βάλω την παλαιότερη
έκδοση και όταν τέλειωσε με την επανεκίνηση συνέχιζε να βλέπει ότι έχει να κάνει ξανάς
upgrade.
Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι έχουν διορθωθεί τα κοψίματα σε DTS streams. Μετά από αυτό είναι αισθητικά ωραιότερο καθώς έχει προστεθεί υποστήριξη thumbnails για αρχεία video.

Λογικό να βλέπει ότι έχει να κάνει ξανά upgrade καθώς για να πας στο παλιό firmware άλλαξες το νούμερο σε μεγαλύτερο. Τελικά έγινε το upgrade (δηλαδή downgrade) και πάλι βλέπει το firmware (που ήδη έβαλες όμως) σαν πιο καινούριο (ενώ είναι ακριβώς το ίδιο), λόγω του αριθμού του version που πείραξες στο txt αρχείο. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Reaction score
0

ξαναρωτάω:
upgrade.
Το μόνο ωραίο είναι τα thumbnail στους φακέλους... αλλα γενικά μή το βάλεις.

στου φίλου σου αν δεν αφαίρεσες το usb λογικά το βγάζει πάλι
κοίταξε άν έγινε μέσα απο το info

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ