WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
8
Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Παιδιαα μια βοηθεια χθες πηρα εναν εξωτερικο δισκο 3.5 με δικη του τροφοδοσια western digital elements 1 terra....τον συνδεσα στο υπολογιστη τον ειδε και μολις πηγα να του βαλω μια ταινια mkv 007 quantum of solace που ηταν μεγαλυτερη απο 4 γιγα μου εβγαλε το μηνυμα ο υπολογιστης οτι δεν μπορει να μπει λογου μεγεθους...διαβαζοντας παλιοτερες σελιδες και απο τα 2 forum εμαθα οτι επρεπε να του κανω format se file system ntfs...απο εχθες περιπου στις 23.30 μεχρι και τωρα ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....τι γινεται ρε παιδια τοσες ωρες χρειαζετε? η μπαρα που ενημερωνει που βρισκεται το format einai τωρα στο περιπου 70-75%...ααα επισης να σας πω οτι οποιος θελει για πρωινο αυγα να ερθει και να τα τοποθετησει πανω στον εξωτερικο δισκο.......ΚΑΙΕΙ!!!!..βοηθεια παιδια......
Επρεπε να επιλεξεις την γρηγορη διαμορφωση.

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Κατεβάζεις ένα εξώφυλλο bluray (ή μια εικόνα γενικά) και της δίνεις ίδιο όνομα με την ταινία, όπως κάνεις δηλαδή με τους υπότιτλους. Μέσα στο φάκελλο δηλαδή έχεις filename.mkv, filename.srt και filename.jpg και για την ταινία σου δίνει thumbnail το jpeg που όρισες.
Ευχαριστώ για την απάντηση!Χρειάζεται να φτιάξω τις εικόνες σε κάποιο συγκεκριμένο μέγεθος?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Επρεπε να επιλεξεις την γρηγορη διαμορφωση.
ακομα δεν εχει τελειωσει.........δεν θα εχω προβλημα τωρα ετσι?

Reaction score
0

ακομα δεν εχει τελειωσει.........δεν θα εχω προβλημα τωρα ετσι?
2-3 ώρες έπρεπε να πάρει νομίζω. Μήπως κόλλησε η USB σου σε κάποια φάση και τώρα είναι σταθερό τόσες ώρες στο ίδιο ποσοστό ο δίσκος; Επίσης, αν κάνει 5 λεπτά για κάθε 1% του format, σε σημείο που είναι χτυπημένος ο δίσκος μπορεί να κάνει και μια ώρα για 1%. Τέλος αν το έβαλες σε USB 1.1 και και όχι σε USB 2.0 πάλι θα κάνει πολλές ώρες για format.
Αν προχωράει το ποσοστό, άστο να τελειώσει και δες στο τέλος μήπως σου γράψει για bad sectors.

Reaction score
0

Ευχαριστώ για την απάντηση!Χρειάζεται να φτιάξω τις εικόνες σε κάποιο συγκεκριμένο μέγεθος?
Μπα, εγώ κατεβάζω όπως είναι τα εξώφυλλα από τα sites όπου κατεβάζω τα torrents. Αν κάποιος δεν έχει εξώφυλλο αλλά μόνο screen captures, κατεβάζω εξώφυλλο από amazon. Δεν μετατρέπω μεγέθη και είναι όλα οκ. (Ίσως αν ήταν πιο μικρές εικόνες να φόρτωναν πιο γρήγορα, αλλά βαριέμαι να μετατρέπω).

Reaction score
0
Του χαρίζαν γάιδαρο και τον κοιτούσε και στα δόντια....
Εδώ φτάσαμε....
Λοιπόν... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ;-) το μόνο που παρατήρησα είναι μια καθυστέρηση στο να ξεκινήσει η ταινία.
Βέβαια μπροστά στα 2+λεπτά που περνάνε σε ένα Blu-Ray (μέχρι να φορτώσει να μπείς στα μενού) τί είναι 1-2 sec παραπάνω

Reaction score
0

Μπα, εγώ κατεβάζω όπως είναι τα εξώφυλλα από τα sites όπου κατεβάζω τα torrents. Αν κάποιος δεν έχει εξώφυλλο αλλά μόνο screen captures, κατεβάζω εξώφυλλο από amazon. Δεν μετατρέπω μεγέθη και είναι όλα οκ. (Ίσως αν ήταν πιο μικρές εικόνες να φόρτωναν πιο γρήγορα, αλλά βαριέμαι να μετατρέπω).
Γειά και χαρά.
Εγώ γιά κάθε ταινία φιάχνω φάκελο και μέσα βάζω και τους υπότιτλους. Εκεί, δηλαδή, σε κάθε φάκελο ταινίας θα βάλω το κάθε εξώφυλlο? και μετά για να δώ όλα τα εξώφυλλα θα πρέπει να βάλω το WDTV στη θέση για photo?

Reaction score
0

Γειά και χαρά.
Εγώ γιά κάθε ταινία φιάχνω φάκελο και μέσα βάζω και τους υπότιτλους. Εκεί, δηλαδή, σε κάθε φάκελο ταινίας θα βάλω το κάθε εξώφυλlο? και μετά για να δώ όλα τα εξώφυλλα θα πρέπει να βάλω το WDTV στη θέση για photo?
Λοιπόν, εάν όλες σου τις ταινίες τις έχεις σε ΕΝΑ φάκελλο π.χ. "Movies" και εκεί μέσα έχεις χύμα την ταινία,τους υποτιτλους της και την εικόνα της με το ίδιο ακριβώς όνομα, τότε θα σου εμφανίζει την εικόνα της ταινίας στο mode thumbnail. Τώρα εάν για κάθε ταινία κάνεις ξεχωριστό φάκελλο - έχω παρατηρήσει επειδή έχω κάποιες .vob ταινίες - δεν εμφανίζει πάντοτε την εικόνα.

Reaction score
0

Λοιπόν, εάν όλες σου τις ταινίες τις έχεις σε ΕΝΑ φάκελλο π.χ. "Movies" και εκεί μέσα έχεις χύμα την ταινία,τους υποτιτλους της και την εικόνα της με το ίδιο ακριβώς όνομα, τότε θα σου εμφανίζει την εικόνα της ταινίας στο mode thumbnail. Τώρα εάν για κάθε ταινία κάνεις ξεχωριστό φάκελλο - έχω παρατηρήσει επειδή έχω κάποιες .vob ταινίες - δεν εμφανίζει πάντοτε την εικόνα.
Σ΄ευχαρστώ,
γι΄αυτό ρωτώ, γιά τα αρχεία .vob μιας και δε μ΄αρέσει να είναι όλα σ' ένα φάκελο.
...και πάλι ευχαριστώ

Reaction score
0

Γειά και χαρά.
Εκει.
Πάνε settings -> video settings και βάλε:
Browser display: Thumbnail photos

Και μετά δε θα χρειάζεται να μπαίνεις στα photos για να βλέπεις τα εξώφυλλα των ταινιών. Θα τα βλέπεις από το Videos κατευθείαν.

Reaction score
0

To thumbnail θα το εμφανίζει στο εικονίδιο της ταινίας δηλαδή;;;;:112::112::112:

Εγώ έχω στο φάκελο Movies υποφακέλους για κάθε ταινία
Οπότε μόλις μπαίνω στο Movies βλέπω τους φακέλους με εικόνα μαζί.
Αν μπώ μέσα σε φάκελο ταινίας τότε μου εμφανίζει μόνο το αρχείο της ταινίας χωρίς thumbnail.

Παρακάτω είναι ένα παράδειγμα του τί βλέπω..... Αυτά είναι οι φάκελοι.
Αν μπείς μέσα σε κάποιο φάκελο βλέπεις το αρχείο βίντεο χωρίς thumbnail.

Reaction score
0

To thumbnail θα το εμφανίζει στο εικονίδιο της ταινίας δηλαδή;;;;:112::112::112:

Αν μπώ μέσα σε φάκελο ταινίας τότε μου εμφανίζει μόνο το αρχείο της ταινίας χωρίς thumbnail.

δε παίζεσαι είσαι αναλυτικός και απαντάς γι αυτό...
Δηλαδή στο φάκελο movies που θα φτιάξω να φτιάξω υποφακέλους για την κάθε ταινία και με το ίδιο όνομα του υποφαΣκέλου να φορτώ και την φωτό της ταινίας στο φάΣκελο movies (αν σκατάλαβα καλά)
Ευχαριστώ πολύ
αν είναι έτσι τότε
θα πάω να φορέσω το 1.02.10 να το φχαριστηθώ

Reaction score
0

To πρόβλημα με τα .vob αρχεία είναι ότι μέσα στον αρχικό φάκελλο έχει άλλους 2 φακέλλους : 1 Video + 1 Audio . Εγώ βάζω την .jpeg εικόνα σε χαμηλή ανάλυση (για να μη ζορίζεται το μηχανάκι) αλλά δεν μου την "φορτώνει" την εικόνα πάντα. Εδώ δεν έχω ακόμα λύση....Ξέρει κανείς ?

Reaction score
0

δε παίζεσαι είσαι αναλυτικός και απαντάς γι αυτό...
Δηλαδή στο φάκελο movies που θα φτιάξω να φτιάξω υποφακέλους για την κάθε ταινία και με το ίδιο όνομα του υποφαΣκέλου να φορτώ και την φωτό της ταινίας στο φάΣκελο movies (αν σκατάλαβα καλά)
Ευχαριστώ πολύ
αν είναι έτσι τότε
θα πάω να φορέσω το 1.02.10 να το φχαριστηθώ
Κατεβάζεις πχ μια ταινία Α και λογικά είναι μέσα σε ένα φάκελο Α
Αρα έχεις HDD:\movies\A\ και μέσα στον Α έχεις την ταινία τους υπότιτλους και ένα πχ jpg. νομίζω δεν είναι απαραίτητο να έχει το ίδιο όνομα. οπότε τότε σου εμφανίζει τα thumbs

Reaction score
0

To πρόβλημα με τα .vob αρχεία είναι ότι μέσα στον αρχικό φάκελλο έχει άλλους 2 φακέλλους : 1 Video + 1 Audio . Εγώ βάζω την .jpeg εικόνα σε χαμηλή ανάλυση (για να μη ζορίζεται το μηχανάκι) αλλά δεν μου την "φορτώνει" την εικόνα πάντα. Εδώ δεν έχω ακόμα λύση....Ξέρει κανείς ?
Tην φώτο τη βάζεις στο φάκελο της ταινίας αλλά πρίν απο τους φακέλους AUDIO VIDEO σωστά;;;;;
Τη φορμάτ έχει jpg tiff gif
δοκίμασε με διάφορα

Reaction score
0

Όταν ανοίγω ένα δίσκο καμιά φορά μου βγάζει στη λίστα με τις ταινίες 2-3 ή παραπάνω φορές μια ταινία που υπάρχει μόνο 1 φορά στον σκληρό δίσκο. Τώρα μου έβαλε στην λίστα μου 5 φορές το Howl's Moving Castle ενώ αν πάω μέσα από τους φακέλους μου το εμφανίζει μόνο 1 φορά. Πως μπορώ να κάνω refresh τη λίστα με τις ταινίες;

Πρέπει να βάλω τον σκληρό στο pc και να διαγράψω τον φάκελο .wd_tv;
Με reset του wdtv ή με eject και επανατοποθέτηση του δίσκου στο player δεν διορθώνει.

Reaction score
0
την ακρη με τις ταινιες τη βρηκα..με τα cd ομως ενω μου βγαζει το εξωφυλλο του δισκου κανονικα οταν παταω να παιξει δεν μου βγαζει τιποτα στο τετραγωνακι που εχει για το cd..σε κατι αλλα που δεν εχω βαλει φοτο μου το βγαζει απο μονο του!!!οποιος μπορει ας βοηθησει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88