- Reaction score
- 204
καλησπερα συνφορουμιτες...
το συστημα μου αποτελειται απο τα εξης...
Av yamaha 661
2 τελικοι behringer ep-1500 (οδηγουν τα 3 front ηχεια)
3 ηχεια basic bass της ΜΤΖ audio μπροστα (God bless Mr Τζωρτζακης)
και πισω 2 b&w 602 s2...(τα οδηγει ο 661)
πηγη για ταινιες ps3....
οταν θελω να ακουσω μουσικη ξεβυσματωνω τον 1 behringer που οδηγει τα μπροστα και του δινω balanced σημα απο το PC με καρτουλα την E-MU 0404 usb.
και ερχομαι στο προβλημα...
εν τελει μετα απο ερκετες δοκιμες κατεληξα οτι μου αρεσει περισσοτερο να ακουω μουσικη απο PC-behringer με αναποδα συνδεδεμενα τα ηχεια..(αναποδη φαση δηλαδη..εχει πιο καθαρο χαμηλο στα αυτια μου)
οταν ομως θα βλεπω ταινιες φανταζομαι οτι κατι δεν θα ειναι σωστο με αναποδα συνδεδεμενα τα L-R...
να συνδεσω αναποδα και το κεντρικο το οποιο επισης οδηγειται απο τον ep-1500??
τα πισω???
στο auto setup o yamaha βγαζει σφαλμα...αναγνωριζει δηλαδη την λαθος φαση..να το παραβλεψω??(κατα τα αλλα κανει κανονικα τις οποιες διορθωσεις του)
καμια ιδεα??
Υ.Γ πραγματικα μονο οταν συνδεσα τον τελικο απευθειας στην 0404 ειδα τις δυνατοτητες του behringer και των ηχειων...μεσω yamaha απλα δεν επαιζε ο τελικος....
το συστημα μου αποτελειται απο τα εξης...
Av yamaha 661
2 τελικοι behringer ep-1500 (οδηγουν τα 3 front ηχεια)
3 ηχεια basic bass της ΜΤΖ audio μπροστα (God bless Mr Τζωρτζακης)
και πισω 2 b&w 602 s2...(τα οδηγει ο 661)
πηγη για ταινιες ps3....
οταν θελω να ακουσω μουσικη ξεβυσματωνω τον 1 behringer που οδηγει τα μπροστα και του δινω balanced σημα απο το PC με καρτουλα την E-MU 0404 usb.
και ερχομαι στο προβλημα...
εν τελει μετα απο ερκετες δοκιμες κατεληξα οτι μου αρεσει περισσοτερο να ακουω μουσικη απο PC-behringer με αναποδα συνδεδεμενα τα ηχεια..(αναποδη φαση δηλαδη..εχει πιο καθαρο χαμηλο στα αυτια μου)
οταν ομως θα βλεπω ταινιες φανταζομαι οτι κατι δεν θα ειναι σωστο με αναποδα συνδεδεμενα τα L-R...
να συνδεσω αναποδα και το κεντρικο το οποιο επισης οδηγειται απο τον ep-1500??
τα πισω???
στο auto setup o yamaha βγαζει σφαλμα...αναγνωριζει δηλαδη την λαθος φαση..να το παραβλεψω??(κατα τα αλλα κανει κανονικα τις οποιες διορθωσεις του)
καμια ιδεα??
Υ.Γ πραγματικα μονο οταν συνδεσα τον τελικο απευθειας στην 0404 ειδα τις δυνατοτητες του behringer και των ηχειων...μεσω yamaha απλα δεν επαιζε ο τελικος....