Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λουκά έννοια σου και ώρες ώρες δεν μπορώ να κρατήσω το στομάχι μου από τα γέλια με αυτά που βλέπω. Όσον αφορά στις παρατηρήσεις μερικών από εσάς στο αντικείμενο... μου θυμίζετε έντονα την ατάκα του Μοντεχρήστου στον Αρκά...
"Ωραίες οι γυναίκες, αλλά... επίπεδες". :142::142:

...

Reaction score
141
Και εσύ που το παίζεις έξυπνος EAR πάρε αυτό

Είναι η κόρη του MR BEAN !

Και έχει κάνει και μείωση στήθους

Gemma την ελενε

αυτη τη gemma παντως με τα δυο 12ιντσα θα ηθελα να την ακουσω και στον χωρο μου.:116:

Reaction score
6
Λουκά έννοια σου και ώρες ώρες δεν μπορώ να κρατήσω το στομάχι μου από τα γέλια με αυτά που βλέπω. Όσον αφορά στις παρατηρήσεις μερικών από εσάς στο αντικείμενο... μου θυμίζετε έντονα την ατάκα του Μοντεχρήστου στον Αρκά...

...
Νικο εδω δεν βλεπω τιποτα επιπεδο.

Ολο καμπυλες και διαχωρισμους βλεπω. Ολο μεσουψηλες και μεσοχαμηλες ακουω-βλεπω και sub φοβερα. Τι εικονα τι υγρασια.....

Τι να πουμε για ο σκαφος του EAR...

Δεν βλεπω ανταποκριση στα ποστ μου και ανησυχω.

Κανεις δεν συμφωνησε μαζι μου...λες και ειμαι αλλου Θεου παιδι..:142:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Αυτός είναι ο φυσικός αναλογικός ήχος. Για να ξέρετε τί χάνετε οι ψηφιακάκηδες και τί σας περιμένει στο αναλογικό βασίλειο. Λ.Σ.
Μιλάμε γιά...τρελλά γλέντια!

(το δέντρο που πληγώναμε):116::116:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Απάντηση: Παίξε το ξανα,Σαμ!

Sorry,δεν υπολόγισα ότι γράφοντας θα κυρήξουν πτώχευση οι λέξεις...Η σημερινή λεκτική κρίση οφείλεται στην έκκριση τεστοστερόνης.
Πιστέψτε με,κατά βάθος είμαστε όλοι ελεύθερα πνεύματα.Το να πούμε καμιά λέξη δεν είναι φοβερό.Το χάσιμο της επαφής μας με την αλήθεια είναι μπέρδεμα.
Με κανένα τρόπο δε θα ήθελα να συμμαζέψω κανένα παρά μόνο τον εαυτό μου,πόσο μάλλον τον...Τζένεραλ.:126::137:
Φαντάζομαι πως γιά όλους μας η μουσική δεν παύει να είναι μιά ιδανική και άξια αγαπημένη.Ας δούμε τί έκανε ένας θρυλικός χαρακτήρας για τη δική του
[youtube]aYLatxs1RP8[/youtube]
Το βινύλιο μοιάζει με το φημισμένο ΄΄Παρίσι΄΄ της ταινίας.Πάντα θα έρχεται στη μνήμη σημείο αναφοράς να μας σημαδεύει γιά όλα τα βιώματα που θ'ακολουθήσουν.Γι αυτό και θα ταν ωφέλιμο να το γνωρίσουμε ώστε να μη το εξιδανικεύουμε κιόλας.
Ποιά θα ήταν η καλλιτεχνική δύναμη του έργου εάν ο Ρικ έμενε πεισματικά με την Ίλζα;Παρά τη στιγμιαία ικανοποίηση του θεατή,ένα τέτοιο τέλος θ'ακύρωνε το ταξίδι ψυχής που έφερε το χαρακτήρα ως εκεί και κατ'επέκταση την ίδια την...υψηλή πιστότητα της ταινίας.
Τίποτε δε μπορεί ν'αλλάξει τη σημασία που έχει το Παρίσι.Κανείς δε μας εμποδίζει σήμερα να το περιδιαβαίνουμε και να το απολαμβάνουμε.Όμως τώρα υπάρχει και το (κυβερνο)Διάστημα και η έμφυτη αναλογική ανάγκη της ανθρώπινης φύσης να φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη πιστότητας.
Ίσως λοιπόν η πιό σημαντική στιγμή της Καζαμπλάνκα να είναι η σκηνή του τέλους με το Λούι και το Ρικ να ομολογούν μεταξύ τους πως δεν είναι και τόσο εχθροί...

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Οχι ρε π@@στη μου!!!!!!!!!!

Με τι ρολοι να συγχρονιζουν αυτα αραγες :135::135:

Reaction score
59

...
Δεν ξέρω με τί πρέπει να γελάς. Σίγουρα όχι με τα φυσικά και αναλογικά πλάσματα για τα οποία εκφραζόμαστε ανάλογα, γιατί ο αναλογικός αυτός φυσικός κόσμος, όπως βλέπεις, μόνο επίπεδος δεν μπορεί να είναι. Μην παρασύρεσαι από τον στείρο, επίπεδο και μονόχνωτο ψηφιακό κόσμο που σε περιβάλλει. Αυτός είναι για γέλια, τελικά. Λ.Σ.

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Παίξε το ξανα,Σαμ!

..............Με κανένα τρόπο δε θα ήθελα να συμμαζέψω κανένα παρά μόνο τον εαυτό μου,...........
Αντε Μπουτακια μου.

Ειναι μια καλη αρχη, αυτη η δηλωση.:138:

Αντε βρε, αρχισε να μιλας σαν ανθρωπος, γιατι μου θυμιζεις την Παπαρηγα του '70-'80, μεχρι, που και η ιδια καταλαβε οτι δεν γινετε κατανοητη απο κανεναν και αλλαξε το τροπαριο. :137:

Αντε γιατι υπαρχουν και αμορφωτοι ανθρωποι εδω μεσα, ο υπογραφων πρωτος, που θελουν να καταλαβουν τι θελει να πει ο ποιητης, αλλα αδυνατουν.

Σε παρακαλω, κατεβα λιγακι στο επιπεδο μας. (Αυτο ειναι ειρωνικο) Στο λεω ξεκαθαρα γιατι κατα βαθος σε συμπαθω. Προσπαθεις να πεις καποια ωραια πραγματα αν καιτα εχεις ψιλομπερδεψει και εσυ ο ιδιος.:437:

Reaction score
59

Όλα τα πιάνεις Λουκά ε? :116:
Η πείρα βλέπεις, γιατί η όραση δεν μπορεί να είναι καλύτερη από αυτή των νεώτερων, ΑΛΛΑ δυστυχώς η πείρα και πάλι σώζει την κατάσταση.
Φυσικά οι είρωνες για την μεγαλύτερη ηλικία που έχουμε μερικοί από εμάς, δεν γνωρίζουν ότι οι αισθήσεις έχουν ήδη πέσει κατά την εφηβία, οπότε γιατί κοκορεύονται ότι αυτοί δήθεν πχ βλέπουν ή ακούν καλύτερα από κάποιον μεγαλύτερό τους;;;;
Φυσικά αγνοούν άλλους παράγοντες που αυτοί και *βλέπουν* και *ακούν* μαζί με τα μάτια και τα αφτιά.
Είναι να απορεί κανείς το πως οι ηχολήπτες ή οι μουσικοί αποδίδουν τα μέγιστα σε πολύ μεγάλη ηλικία.
Είδα μια φορά τον P.Fournier τον τσελίστα με την Κρατική Ορχήστρα Θεσ/νίκης το 1982 μάλλον, όπου έπρεπε να του κουβαλήσουν στη σκηνή το τσέλο γιατί δεν μπορούσε να το κουβαλήσει. Όταν όμως άρχισε να παίζει τα δάκτυλά του ήταν σαν νέου ανθρώπου. Λ.Σ.

Reaction score
59

Ξέρεις ότι μπορούμε να ακόυσουμε στερεοφωνικά από δύο συγχρονισμένα γραμμόφωνα, αν βρούμε τον ίδιο δίσκο με το Α ή Β στον αριθμό του. Ο ένας ήταν για Ευρώπη και ο άλλος για Αμερική.Έίχαν ηχογραφηθεί ταυτόχρονα για να βγούν δύο μήτρες. Η απόσταση μεταξύ των δύο γραμμογφώνων που ηχογραφούσαν ταυτόχρονα ήταν σαν μια απόσταση μεταξύ δύο μικροφώνων. Λ.Σ.

Reaction score
40

Sorry,δεν υπολόγισα ότι γράφοντας θα κυρήξουν πτώχευση οι λέξεις...Η σημερινή λεκτική κρίση οφείλεται στην έκκριση τεστοστερόνης.
Πιστέψτε με,κατά βάθος είμαστε όλοι ελεύθερα πνεύματα.Το να πούμε καμιά λέξη δεν είναι φοβερό.Το χάσιμο της επαφής μας με την αλήθεια είναι μπέρδεμα.
Με κανένα τρόπο δε θα ήθελα να συμμαζέψω κανένα παρά μόνο τον εαυτό μου,πόσο μάλλον τον...Τζένεραλ.:126::137:
Φαντάζομαι πως γιά όλους μας η μουσική δεν παύει να είναι μιά ιδανική και άξια αγαπημένη.Ας δούμε τί έκανε ένας θρυλικός χαρακτήρας για τη δική του
[youtube]aYLatxs1RP8[/youtube]
Το βινύλιο μοιάζει με το φημισμένο ΄΄Παρίσι΄΄ της ταινίας.Πάντα θα έρχεται στη μνήμη σημείο αναφοράς να μας σημαδεύει γιά όλα τα βιώματα που θ'ακολουθήσουν.Γι αυτό και θα ταν ωφέλιμο να το γνωρίσουμε ώστε να μη το εξιδανικεύουμε κιόλας.
Ποιά θα ήταν η καλλιτεχνική δύναμη του έργου εάν ο Ρικ έμενε πεισματικά με την Ίλζα;Παρά τη στιγμιαία ικανοποίηση του θεατή,ένα τέτοιο τέλος θ'ακύρωνε το ταξίδι ψυχής που έφερε το χαρακτήρα ως εκεί και κατ'επέκταση την ίδια την...υψηλή πιστότητα της ταινίας.
Τίποτε δε μπορεί ν'αλλάξει τη σημασία που έχει το Παρίσι.Κανείς δε μας εμποδίζει σήμερα να το περιδιαβαίνουμε και να το απολαμβάνουμε.Όμως τώρα υπάρχει και το (κυβερνο)Διάστημα και η έμφυτη αναλογική ανάγκη της ανθρώπινης φύσης να φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη πιστότητας.
Ίσως λοιπόν η πιό σημαντική στιγμή της Καζαμπλάνκα να είναι η σκηνή του τέλους με το Λούι και το Ρικ να ομολογούν μεταξύ τους πως δεν είναι και τόσο εχθροί...
Δεν θα μπορούσε κανένας πιστεύω να κάνει τέτοιο εύστοχο παραλληλησμό.:126:

Σίγουρα υπάρχουν εραστές του βινυλίου που φλερτάρουν το κυβερνοδιάστημα έτσι κάνω κι εγώ. Λατρεύω το ''Παρίσι'' αλλά δεν παύω να ταξιδεύω και στο...διάστημα....

Παρόλα αυτά επιστρέφω στη γη δηλ. ''Παρίσι'' γιατί είναι η πόλη του φωτός, της ρομάντζας, και γενικότερα το λίκνο των τεχνών:126:
Η βάση, η αρχή...

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

"Ωραίες οι γυναίκες, αλλά... επίπεδες".

...
Επίπεδες οι γυναίκες μη με λες.. Είσαι σίγουρος? Μήπως κάνεις λάθος?
Η πεδιάδες είναι επίπεδες ξέρεις για ποιους χτυπά η καμπάνα ναι?
Οι γυναίκες με τόσες καμπύλες μπαλκόνια και βουνά πως είναι επίπεδες δηλαδήςςςςςςς ?:136:

Λοιπόν η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία.
Οι βινυλιάδες έχουν στο βιν-ήλιο μοίρα.....άλλοι δεν δεν...

Άσε δε που ξέρουν να χειρίζονται τη.....βελόνα τους σωστά και στην προετοιμασία της ακρόασης του ήχου και στο σερβίρισμα.:142:
Είναι να μην αυλακώσει σωστά η βελόνα στο δίσκο....στο cd τα πράγματα είναι εντελώς επίπεδα....ούτε βλέπεις που μπαίνει αλλά το σπουδαιότερο δεν ξέρεις αν και πως θα παίξει.....:138:

Βινυλιάδες ορμάτε τους συνδράμω

Reaction score
40
Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Ορίστε αναφέραμε το ''Παρίσι'' και μου ήρθε βινυλιακό άσμα:138::142:
[YOUTUBE]AUoXh0SGRMA&feature[/YOUTUBE]

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Λοιπόν η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία.
Οι βινυλιάδες έχουν στο βιν-ήλιο μοίρα.....άλλοι δεν δεν...

Άσε δε που ξέρουν να χειρίζονται τη.....βελόνα τους σωστά και στην προετοιμασία της ακρόασης του ήχου και στο σερβίρισμα.:142:
Είναι να μην αυλακώσει σωστά η βελόνα στο δίσκο....στο cd τα πράγματα είναι εντελώς επίπεδα....ούτε βλέπεις που μπαίνει αλλά το σπουδαιότερο δεν ξέρεις αν και πως θα παίξει.....:138:

Βινυλιάδες ορμάτε τους συνδράμω
:111::142:Μιλάμε για παρομοίωση με cojones,οχι cojones παρομοίωση!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Fedra, πολύ με συγκίνησες... :127:

Τελικά, αυτό το τοπικ με τις 110 απαντήσεις και τα 20.000 views μέχρι τώρα, μάλλον αποδεικνύει ότι...

ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΠΡΩΤΑΡΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ...

(αλλά και χωρίς τσι ψηφιακοί... εγώ δεν κάνω... :126:)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Ξέρεις ότι μπορούμε να ακόυσουμε στερεοφωνικά από δύο συγχρονισμένα γραμμόφωνα, αν βρούμε τον ίδιο δίσκο με το Α ή Β στον αριθμό του. Ο ένας ήταν για Ευρώπη και ο άλλος για Αμερική.Έίχαν ηχογραφηθεί ταυτόχρονα για να βγούν δύο μήτρες. Η απόσταση μεταξύ των δύο γραμμογφώνων που ηχογραφούσαν ταυτόχρονα ήταν σαν μια απόσταση μεταξύ δύο μικροφώνων. Λ.Σ.
"Χάρτινο το φεγγαράκι

έρημη η ακρογιαλιά
αν με πίστευες λιγάκι
θα ήσαν όλ'αληθινά..."
http://www.geekologie.com/2007/08/functioning_manual_paper_recor.php

Αλλά ευτυχώς ο παράδεισος έχει πολλά φεγγάρια...
http://www.youtube.com/watch?v=rLNTvVowE8Q&feature=related

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Απάντηση: Re: Απάντηση:Οι βλαβερές συνέπειες της ΄΄κακεντρέχειας΄΄

Αντε Μπουτακια μου.
Ειναι μια καλη αρχη, αυτη η δηλωση.:138:
Αντε βρε, αρχισε να μιλας σαν ανθρωπος, γιατι μου θυμιζεις την Παπαρηγα του '70-'80, μεχρι, που και η ιδια καταλαβε οτι δεν γινετε κατανοητη απο κανεναν και αλλαξε το τροπαριο. :137:
Αντε γιατι υπαρχουν και αμορφωτοι ανθρωποι εδω μεσα, ο υπογραφων πρωτος, που θελουν να καταλαβουν τι θελει να πει ο ποιητης, αλλα αδυνατουν.
Σε παρακαλω, κατεβα λιγακι στο επιπεδο μας. (Αυτο ειναι ειρωνικο) Στο λεω ξεκαθαρα γιατι κατα βαθος σε συμπαθω. Προσπαθεις να πεις καποια ωραια πραγματα αν καιτα εχεις ψιλομπερδεψει και εσυ ο ιδιος.:437:
Ας βγούμε από το βολεμένο μας λήθαργο και ας υπογράψουμε το πρωτόκολλο επανόρθωσης γιατί οι δόσεις ΄΄κακεντρέχειας΄΄ παρεμβαίνουν στο μεταβολισμό...
Ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής,αποφεύγω να παίρνω στα σοβαρά υπερπαραγωγές λόγων χωρίς απόλυτη λάμψη.Εδώ στο φορουμ μπορεί ο καθένας να εξαγοράσει το...ροζ φάκελλο του εσωτερικού του κόσμου που τον εκφράζει απόλυτα,την επιλογή του τί τον ικανοποιεί και να διαλέξει με στοχευμένη φροντίδα τί θ'ακολουθήσει πρός λήψη συμπερασμάτων γιά όλους εμάς.
Τα καλά νέα είναι ότι ο εγκέφαλός μας μπορεί να εκπαιδευτεί(entrainement) ώστε να μπαίνει σε...ροή.:143:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003

Δεν θα μπορούσε κανένας πιστεύω να κάνει τέτοιο εύστοχο παραλληλησμό.:126:
Σίγουρα υπάρχουν εραστές του βινυλίου που φλερτάρουν το κυβερνοδιάστημα έτσι κάνω κι εγώ. Λατρεύω το ''Παρίσι'' αλλά δεν παύω να ταξιδεύω και στο...διάστημα....
Παρόλα αυτά επιστρέφω στη γη δηλ. ''Παρίσι'' γιατί είναι η πόλη του φωτός, της ρομάντζας, και γενικότερα το λίκνο των τεχνών:126:
Η βάση, η αρχή...

[youtube]Q_yzh4FDv7U&feature=related[/youtube]

Ladies and Gentlemen we are floating in...Space:116:

Reaction score
4

.....
...
...
Αυτό προσπάθησε να βρει και ο πρωταγωνιστής άλλης ταινίας....το "Παρίσι"....την 'πατρίδα' του, το σημείο αναφοράς και σύλληψης, το σημείο που τον ενώνει με το "Θείο".
3 χρόνια έψαχνε και τελικά έφτασε στην πηγή....

[youtube]b44paD20O3M&feature[/youtube]

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7