EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το

Ξέχασα πριν να γράψω πως οι tv μου είναι full hd. Γιατί υπάρχει περίπτωση κάποιοι με κλασικές crt να νομίζουν πως βλέπουν hd . Όλα είναι πιθανά.

Έχει χάρη που έχω πάνω από 500 dvd με mkv και για αυτό το χρειάστηκα. Αλλιώς θα το πέταγα κατευθείαν στο σκουπιδοτενεκέ. (απαγοιρεύονται βέαια σε κοινό κάο, αλλά θα εύρισκα κάπου)
HD και CRT! Εκπληκτική επισημανση!!!

Αν ειχα 500 dvd με υλικο προς θεαση αντι να παρω αλλη συσκευη θα επαιρνα εναν δισκο στα 2TB ωστε να τα περασω σ΄αυτον και να τα βλεπω οπου θελω

Κύριε ADMINISTRATION !!!!!!

Παραπάει το πράμα!Μπαίνουμε και με άλλα ονόματα τώρα.
Επειδή ο "κύριος" ως μόνο σκοπό έχει να μαμήσει το θέμα, παρακαλούμε να επέμβετε.
+1
Μου φαινεται οτι Γιαννης κερναει Γιαννης πινει...

Reaction score
0
Αγαπητέ φίλε testit,
1)Αποφεύγεις να μας πεις τι είδους TV έχεις κι αυτό με κάνει να ανησυχώ....:116:
2)Υπάρχουν TV (βλέπε Sony) που την είσοδο του σήματος τους την ρυθμίζεις ανάλογα με τις επιθυμίες σου.
3)Μην τρελλαίνεσαι. Μπορεί να έχεις ελλατωματικό κομμάτι.
4)Επειδή με τις ρυθμίσεις (εκ των συμφραζόμενων σου ) δεν τα πας και πολύ καλά...μόλις πάρεις το καινούριο...βάλτο στο Auto.
Εάν έχεις προηγμένη τηλεόραση θα βρει αυτόματα τις ρυθμίσεις της εισόδου HDMI και θα σεταριστεί ανάλογα.
4) Δεν είσαι familiar με το Google. Εμένα κανείς δεν μου είπε πως να βρω το official site. Nα σου θυμίσω ότι έχω ποστάρει αρκετές φορές την διευθ/ση του upgrade.
5)Επίσης να σου θυμίσω ότι δεν χρειάζεται να το βγάζεις από το ρεύμα. Εχει κουμπάκι on/off πίσω.
Αυτά και φιλικά ....χαλάρωσε..όλα θα πάνε καλά! Κι επειδή προβλέπω ότι θα πάνε....θέλω να δω τι θα πεις μόλις το διαπιστώσεις . Θα γίνεις ορκισμένος οπαδός του Egreat μετά?
Λοιπόν περιμένουμε εντυπώσεις από το νέο μηχάνημα όταν το παραλάβεις!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Eπειδή τυχαίνει να έχω σε χρήση 2 wdtv σε δυο διαφορετικές τηλεοράσεις (σονυ46 η μία, σαμσουνγκ 40 η άλλη), είναι πέρα από κάθε αμφιβολία η ποιοτική κατασκευαστική ανωτερότητα της του wdtv. Δεν αντέχει στο hd αποτέλεσμα οποιαδήποτε σύγκρισή τους.
Πήρα αυτή τη γκουμούτσα το egreat43 μόνο για το usb dvdrom

Σκοπός αυτού του μηνύματος δεν είναι η πρόκληση ανούσιου flame .. α το α ή το β είναι καλύτερο... επειδή έτσι μ΄αρέσει ... έτσι νομίζω (χωρίς να δω το άλλο)

Θέλω να συμβουλέψω, να φανώ χρήσιμος σε όσους έχουν σκοπεύουν να αγοράσουν κάποιον media player - και παρατηρούν - μελετούν εδώ τα σχόλια, αφουγκράζονται τι να αγοράσουν...
να μην την πατήσουν. Δε μπαίνει ζήτημα ποιο είναι καλύτερο. Η ΠΡΑΓΜΑΤιΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ MEDIAPLAYER ΕΙΝΑΙ ΤΟ WDTV. Δηλαδή media player που παίζει χωρίς περιπλοκές hd περιεχόμενο και τώρα που λύθηκε το πρόβλημα με τους υπότιτλους (που δεν ήταν για πο όλους βέβαια) είναι το καλύτεριο οπου μπορούν να αγοράσουν.

Το egreat 34 είναι "δήθεν" mediaplayer. Αν το θυμούνται οι παλιότεροι κάτι σαν SEIKO και SFIKO! Mια χαμηλή παύλα λιγότερη!

Μη κάνουν το λάθος και παρακινηθούν από μέτριας αμφίβολης ποιότητας articles εδώ μέσα. Η ποιοτική πτώση είναι φανερή πια.

Εχω και WDTV και Egreat m34A.

ΠΟΥΛΑΩ το WDTV για οποιον ενδιαφερεται (και του εχω βαλει και το τελευταιο FW που "διορθωνει τους Ελληνικους υποτιτλους").

ΥΓ. Εχω full HD plasma ενος ετους των 2.000 ευρω! Δεν εχω καμια CRT για πουλημα! Λυπάμαι!
:)

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLE

1. Όχι μόνοι γκουμούτσα, κακάσχημο, τενεκές γανωμένος, το παφίλι της εποχής, αντιαισθητικό τσικρίκι... αλλά θα τόλεγα και χαρπατσούκουλο,"gyftiko skeparni", αλλά άστο για αργότερα.

Έχει χάρη που έχω πάνω από 500 dvd με mkv και για αυτό το χρειάστηκα. Αλλιώς θα το πέταγα κατευθείαν στο σκουπιδοτενεκέ. (απαγοιρεύονται βέαια σε κοινό κάο, αλλά θα εύρισκα κάπου)

2. Μπροστά στην επιμονή κάποιων, αποφάσισα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία... να το αντικαταστήσω με ένα καινούργιο. Θα περιμένω δυο τρεις μέρες μέχρι να το φέρουν. Αλλά αν οι υπότιτλοι είναι πάλι μέσα σε θολούρα, όπως όταν το πρωτοάνοιξα.. αν το χρώμα είναι αυτό το πρασινοσ _ _ τί, αν ζεματάει... αν αργεί να αποκριθεί... θα γεμίσω το avsforum με τα χειρότερα σχόλια!

3. οι τύποι που το παράγουν (και παντελονιάζουν) είναι αμερικάνοι ή κινέζοι, με ψεύτικη αμερικάνικη στολή; γιατί το egreatusa.com δε φαίνεται από σόι amerikaniko! Καθόλου λειτουργικό. Μόνο το buy σε πρώτη ματιά. to support... to downloads.. πουθενά. Ακόμα και το φόρουμ (του egreatusa ή του networktank κλπ δε θυμάμαι τώρα...) σε οδηγεί σε εκδόσεις του popcorn. Αν δεν υπήρχε εδώ στο avsite ένα λινκ , δε θα εύρισκα ποτέ τα firmware του egreat 34a.

Γενικότερα... μια αίσθηση "όλα στο πόδι"... "ότι αρπάξουμε" "χτυπάμε και το δυνατό player της αγοράς με πομπώδη τίτλο... killer... και όσους γελάσουμε!

Eλπίζω το customized firmware του b-rad να βελτιωθεί και να δέχεται usb dvdrom και το wdtv, pio apla apo thn twrinh polyplokothta....

1.Σεβαστη η αποψη σου περι αισθητικης του θεματος αλλα οσους το αγορασαν τους αφηνει παγερως αδιαφορους.
Νομιζω οτι ειχε καποιος την δυνατοτητα να το δει πριν το αγορασει...δεν ειναι και top secret η εμφανιση του.Η οποια εμφανιση αλλους μπορει να τους ικανοποιει πληρως.

2.Παρτο πρωτα...και μετα μας λες.

3.Σιγα το τρομακτικα δυσκολο πραγμα...να βρεις το support.Eκτος αν δεν θελεις να το βρεις...
Εγω που ηθελα να το βρω...σαν κατοχος του 31 ..το βρηκα ευκολα...

Νατο λοιπον....

Αν δεν κανω λαθος εχει και του 34....

http://www.egreatworld.com/en/Support3.asp

Reaction score
14
Εχμμμ δεν ξέρω εαν κάνω λάθος (εαν ναι διορθώστε με) αλλά ΚΑΙ το egreat ΚΑΙ το WDTV έχουν το ίδιο chipset που αναλαμβάνει την αποκωδικοποίηση των διαφόρων ειδών video format και είναι το SIGMA DESIGNS SMP8635.Για τη μνήμη που φοράει το WDTV δεν ξέρω αλλά το eGreat έχει 256ΜΒ DDR.
Οπότε φίλε testit είναι παντελώς ΑΤΟΠΟ αυτό που αναφέρεις περί ποιότητας εικόνας.
Οι διαφοροποιήσεις τις μιας συσκευής με την άλλη παιζουν όσον αφορά τις εξόδους και εισόδους που προσφέρουν.
Πχ για μένα μια συσκευή που δεν έχει ethernet (το WDTV έχει? δεν το έχω ψάξει :) )είναι πεταμένα λεφτά...
Έχω παίξει άπειρα mkv 1080p μέσω ethernet αλλά και μέσω εξωτερικού HD και παίζουν απροβλημάτιστα με τέλεια εικόνα.Υπότιτλοι?Καθαρότατοι και μάλιστα διαλέγεις και το χρώμα που θέλεις εαν το βαρεθείς.
Το μηχάνημα δίνει ρέστα και το συστήνω και σε όλους τους φίλους μου.
Αισθητικά ούτε εμένα μου πολυαρέσει όχι σαν κουτί αλλά τα λεντάκια που δεν είναι διακριτικά αλλά βγάζουν μάτι από μακριά.Ξέρεις κάτι όμως?Χέστηκα...

Reaction score
0
Εχμμμ δεν ξέρω εαν κάνω λάθος (εαν ναι διορθώστε με) αλλά ΚΑΙ το egreat ΚΑΙ το WDTV έχουν το ίδιο chipset που αναλαμβάνει την αποκωδικοποίηση των διαφόρων ειδών video format και είναι το SIGMA DESIGNS SMP8635.Για τη μνήμη που φοράει το WDTV δεν ξέρω αλλά το eGreat έχει 256ΜΒ DDR.
Οπότε φίλε testit είναι παντελώς ΑΤΟΠΟ αυτό που αναφέρεις περί ποιότητας εικόνας.
Οι διαφοροποιήσεις τις μιας συσκευής με την άλλη παιζουν όσον αφορά τις εξόδους και εισόδους που προσφέρουν.
Πχ για μένα μια συσκευή που δεν έχει ethernet (το WDTV έχει? δεν το έχω ψάξει :) )είναι πεταμένα λεφτά...
Έχω παίξει άπειρα mkv 1080p μέσω ethernet αλλά και μέσω εξωτερικού HD και παίζουν απροβλημάτιστα με τέλεια εικόνα.Υπότιτλοι?Καθαρότατοι και μάλιστα διαλέγεις και το χρώμα που θέλεις εαν το βαρεθείς.
Το μηχάνημα δίνει ρέστα και το συστήνω και σε όλους τους φίλους μου.
Αισθητικά ούτε εμένα μου πολυαρέσει όχι σαν κουτί αλλά τα λεντάκια που δεν είναι διακριτικά αλλά βγάζουν μάτι από μακριά.Ξέρεις κάτι όμως?Χέστηκα...
Μα ακριβώς αυτό είχα υπόψη, το ίδιο τσιπάκι. οπότε σκεφτόμουν πως θσ έχω την ίδια (άριστη) εικόνα. και θα είχα κέρδος το usbhost που σηκώνει dvdrom. κι ίσως kai thn eisodo sata. το δίκτυο δε με ενδιέφερε.
αλλά τελικά διαπιστώνω πως είναι ένα τσικρίκι με usb host για dvdrom! φρου φρου κι από ουσία τζίφος

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A,

Έχω 3 δίσκους 1,5 & 2 tb. + 5-6 1tb .
Ας είναι καλά τα abcd...torrents.ro

Όμως έχει άλλη χάρη το dvd mkv με τη θήκη του, το τυπωμένο εξώφυλλο σε laser colour samsung ... η αφίσσα του έργου, τα ονόματα των πρωταγωνιστών... η περίληψη... άλλο το trubnail κι άλλο το εξώφυλλο κι η θήκη.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV

NAΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ SITE, ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ FIRMWARE . ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ (ΑΠΟ HDD MAXTOR 160GB KAI SEAGATE 1TB KAI FLASH 2 GB). TO ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΝΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΕΙ ΟΛΑ. ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΛΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ ΝΕΚΡΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΙ O ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ ΠΟΛΥ. ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ SONY 40'' FULLHD
Άμα του είπαν πως τόχουν έτοιμο, με το τελευταίο firmware, μου περνά κι η σκέψη να είναι κάποια επιστροφή και επισκευή, το πιθανότερο με επανεγκατάσταση του λογισμικού της συσκευής.

Αν συνεχιστει αυτή η κατάσταση, τότε αλλάξτε το με ένα wdtv.
Στα υπόψη όμως πως στα 2 wdtv που έχω, το ένα δεν τα πάει καλά με τις ενώσεις των καλωδίων του, κάπου υπάρχει λίγο κενό και θέλει κούνημα (το καλώδιο) μέχρι να κάνει καλή επαφή.
Είναι τελικά πολύ ευαίσθητα αυτά τα mediaplayers. Αλλά το egreat 34α, κάνει μπαμ από μακρυά πως πρόκειται για κάτι το φτηνιάρικο (SFIKO για τους κάποιας ηλικίας κι εμπειρίας)

Reaction score
14
Αλλά το egreat 34α, κάνει μπαμ από μακρυά πως πρόκειται για κάτι το φτηνιάρικο
Αχ πόσο μ΄αρέσουν αυτά τα φτηνιάρικα που παίζουν τα πάντα και απροβλημάτιστα....

Reaction score
0
Λόγου του ότι δεν παρακολούθησα το θέμα από την αρχή, τελικά ο "φονιάς" το "σκότωσε" το WD HD TV ή όχι ?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το

Κύριε ADMINISTRATOR !!!!!!

Παραπάει το πράμα!Μπαίνουμε και με άλλα ονόματα τώρα.
Επειδή ο "κύριος" ως μόνο σκοπό έχει να μαμήσει το θέμα, παρακαλούμε να επέμβετε.
φιλε το email μου ειναι [email protected] δεν εχω καμια σχεση με κανεναν. σημερα εγγραφτηκα για να βρω μια λυση. το μηνυμα μου ειναι πραγματηκο. σημερα επιστρεψαμε το δικο μασ αμα μου δωσεις το email ευχαριστως να σου στειλω με φωτο τισ εικονεσ απο την παραλαβη. το μηχανημα το εχουμε ψαξει και στα τσεχικα site μιασ και μας ενδιαφερει και ναι θεωρειτε μακραν καλυτερο ολων. θα σε ενημερωσω οπως και τους υπολοιπους για την εξελιξη του θεματος μας

Reaction score
5
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Όσο τα SFIKO τα SEIKO!
Φιλε εξακολουθεις να κατηγορεις και επιμενεις κιολας.

Τελως παντων εγω σταματω εδω.Ειναι λυπηρο οταν καποιοι δεν καταλαβαινουν και ακομα χειροτερο τραγικο θα ελεγα οταν ΔΕΝ θελουν να καταλαβουν.

Συνεχισε να λες οτι θες βεβαιως.

Εμεις εδω ειμαστε για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους :109:

Reaction score
5

Λόγου του ότι δεν παρακολούθησα το θέμα από την αρχή, τελικά ο "φονιάς" το "σκότωσε" το WD HD TV ή όχι ?
Χαλαρα θα ελεγα :114:

Σοβαρα τωρα πιστευω οτι κανει οτι υποσχεται εχει ΑΡΙΣΤΗ εικονα και μεχρι τωρα δεν με εχει προβληματισει καθολου.

Οσοι μαλιστα θελουν Ethernet ειναι απλα μονοδρομος :126:

Reaction score
0
@testit
Καλο ειναι να ξερουμε για τι μιλαμε. Καμια σχεση το αλουμινιο του Egreat με την πλαστικουρα του WD (αυξημενο κοστος κατασκευης, καλυτερη απαγωγη θερμοτητας, μεγαλυτερη αντοχη σε χτυπηματα χωρις πολυ επιπλεον βαρος). Ειδικα το γυαλιστερο πλαστικο που εχει το WD (το ιδιο με τους δισκους passport) γρατζουνιεται σχεδον απο μονο του...

Πολλοι απο οσους ειχαν το WD εχουν τωρα το Egreat 34, αν αυτο σου λεει κατι...

Για το αλλο με τα mkv απο dvd και τα εξωφυλλα, εισαι κολλημενος με την αντιγραφη ή μου φαινεται? Νομιζα οτι αυτες τις συσκευες τις παιρνουμε για να μη βαζουμε και βγαζουμε δισκακια... Αμα κολλησεις, δεν ξεκολλας:114:

Reaction score
47
ωχ και σε σένα;

ας έχεις υπόψη πως κάποιες full hd, καλές κι ακριβές... αλλά αν είναι πάνω από τριών ετών, ίσως δε δέχονται το 24p (την κινηματογραφική αίσθηση) αλλά το κλασσικό 1080p. Σε αυτήν την περίπτωση σου βγάζου το μήνυμα πως ίσως προκληθεί βλάβη στην tv, αλλά κι αν το δοκιμάσεις, χάνεται η εικόνα για λίγο από την tv κι επανέρχεται σε μερικά δευτερόλεπτα - και σταθεροποιείται στις προηγούμενες σωστές ρυθμίσεις.

50 hz νομίζω είναι η σωστή ρύθμιση για το 1080p στο pal system και 59 ή 60 hz στο ntsc

Οι πολλές επιλογές παραμετροποίησης στο λογισμικό (setup) του egreat 34, για "χάλασμα" μάλλον είναι. Περιττές, ιδιαίτερα στο hue που δοκίμασα.

Κατευθείαν για μπάζο - σε μπάζωμα .

H tv μου είναι φετινό μοντέλο πλάσματος fullHD και υποστηρίζει 24φπσ. Αυτά τα τρεμοπαίγματα πού οφείλονται? Ελαττωματικό Egreat ή TV? Αν θυμάμαι καλά και στην αρχή στο auto πάλι τα έκανε.
Μάλλον θα πρέπει να δοκιμάσω κάποια άλλη πηγή HDMI και να δω υι θα μου δείξει.

Reaction score
0
@testit

Πολλοι απο οσους ειχαν το WD εχουν τωρα το Egreat 34, αν αυτο σου λεει κατι...
οκ. και μόνο η θολούρα των υπότιτλων σταματάει το ενδοαφέρον.
πες στα σίγουρα... μήπως σε πειράζει και ν΄τρέπεσαι να το πεις δημόσια...

Για το αλλο με τα mkv απο dvd και τα εξωφυλλα, εισαι κολλημενος με την αντιγραφη ή μου φαινεται? Νομιζα οτι αυτες τις συσκευες τις παιρνουμε για να μη βαζουμε και βγαζουμε δισκακια... Αμα κολλησεις, δεν ξεκολλας:114:
ο cinefile κωδικοποιεί το σινεμά μέσα από ταινιοθήκες κι όχι τσουβάλια με χύμα fast & furious ή vin diesel

Reaction score
60

ο cinefile κωδικοποιεί το σινεμά μέσα από ταινιοθήκες κι όχι τσουβάλια με χύμα fast & furious ή vin diesel
Και πρωτα απ ολα ξερει πως γραφεται η λεξη !!!

Cinephile :143:

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Μπορεί να έγραψε το μήνυμα στο τσικρίκι το egreat και να μη του έκανε αυτόματη διόρθωση...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Reaction score
5

οκ. και μόνο η θολούρα των υπότιτλων σταματάει το ενδοαφέρον.
Βλεπει κανεις τιποτα???

Οντως πολυ θολουρα επεσε μου αναψε και το φλας πανω στην οθονη χαλια μαυρα σου λεω:141:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.531
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος