Most visitors online was 3430 , on 7 May 2025
από το set up του μηχανήματος δεν βλέπω να έχει τέτοιο πράμα! thanks!Να τον φορμάρεις μέσα στο μηχάνημα.
Δες λίγο εδώ μπορεί να βοηθηθείς http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=542937Μην ξεχνάμε βέβαια ότι είναι ένα linux box και όταν τραβάει απο windows βλέπει αρχεία μέσω samba που σημαινεί πολύ πιο αργή μεταφορά. Έχοντας δοκιμάσει με NFS είδα τεράστια διαφορά. Ερώτηση. Προσπαθώ να εγκαταστήσω τα nmt tools για να βάλω τις εφαρμογές που έχει όπως torrents κτλ . υπάρχει κάποιος αξιόπιστος οδηγός για αυτό το θέμα?
Σε ευχαριστώ πολύ. Δοκίμασα όμως και δεν κατάφερα τίποτε. Είναι σαν να μη βλέπει τη θύρα USB. Στο μεταξύ έχω αλλάξει ήδη τρεις συσκευές USB.
Καλημέρα σε όλους !! έχω πάρει εδώ και 5 μήνες το EGREAT EG-M33H (είμαι πολύ ευχαριστημένος γενκά!!).όμως προχθές παράγγειλα ένα 3,5 σκληρό για αυτό...το "φορμαρα" και τον κούμπωσα κανονικά μέσα του!(όπως με συμβούλεψε τεχνικός τις εταιρίας που το αγόρασα), όλα ok κατά το ήμισυ... δηλ...παίζει τα αρχεία που του έβαλα από το pc μου.(video-mp3 κτλ....) όμως δεν τον βλέπει καθόλου όταν θέλω να κάνω εγγραφη από την tv !!!!!!!? μου λέει πως η χωρητικότητα δεν υπάρχει !!! αντίθετα όταν κουμπώνω έναν ίδιο σκληρό εξωτερικά μέσο usb όλα παίζουν κανονικά ,και γραφει!!!!!!!!!!!! pleaze αν ξέρει κάτι κάποιος!!!!??????? thanks!!!
Μήπως άλλαξαν οι ρυθμίσεις;καλημερα παιδια εχω το EG-M34A και το εκανα αναβαθμιση firmware του Pop-Corn A110 οπως εγγραψε ενας φιλος και απο τοτε οι υποτιτλοι ενω εδειχναν κανονικα τωρα δειχνουν αλλαμπουρνεζικα ξερει καπιος γιατι?
Το firmware παντως μπηκε κανονικα