- Reaction score
- 8
Οχι, ακομα υπαρχει.
Εχω ηδη απαντησει και μετα λυπης μου εχετε δικιο.The BB100 console is being rebranded as a Soundcraft product.
Ευτυχώς που τελείωσε εδώ, γιατί ήμουν έτοιμος να ανεβάσω τις γυμνές φωτογραφίες μας... , από το στρατό :141:Εχω ηδη απαντησει και μετα λυπης μου εχετε δικιο.
Η λυπη δεν πηγαινει στο οτι εχετε δικιο, αλλα στο οτι εκλεισε η Amek.
Γεια σου ρε γατσουλινι.:136:Καλά ε?! Καφενείο το έχετε καταντήσει αυτό το θέμα.
Τι μαλώνετε? Πάρτε ένα "πρόγραμμα" τώρα για να μάθετε....
Έχουμε νικητή!!!!! Τρία στα τέσσερα κερδίζει το CD!!!!
Ετσι, για να μαθετε οτι θελει θαρρος να παραδεχτει κανεις τα λαθη του.:136:Ευτυχώς που τελείωσε εδώ, γιατί ήμουν έτοιμος να ανεβάσω τις γυμνές φωτογραφίες μας... , από το στρατό
να με συμπαθάς, i love you tooΕτσι, για να μαθετε οτι θελει θαρρος να παραδεχτει κανεις τα λαθη του.:136:
Τωρα μπορειτε να τις ανεβασετε:142::142:
Εκείνο που θέλω να πω ουσιαστικά είναι ότι και τα δύο μέσα αναπαραγωγής ήχου έχουν τα υπερ και τα κατά τους.Γεια σου ρε γατσουλινι.:136:
Γι αυτο κι εγω θα γινω κουμπαρος σου (μονο με τον Δημητρη ετσι;;:138:
Ποιος ειπε οχι στο cd ;;; Μια χαρα μεσον αναπαραγωγης ειναι.
Εξαρτατε την ορεξη που εχεις. Εγω προσωπικα θεστηκα αν θα ακουσω απο cd η απο βινυλιο. Μουσικουλα θελω να ακουω και ας ειναι και απο γραμμοφωνο.:142:
Εισαι κουκλος.:138:να με συμπαθάς, i love you too
g.kar
καληνύχτα
Και άλλες γυμνές φωτογραφίες??!!!:111:Τωρα μπορειτε να τις ανεβασετε:142::142:
Για την κουμπαρια δεν μου ειπες τι θα γινει ομως. :137:Εκείνο που θέλω να πω ουσιαστικά είναι ότι και τα δύο μέσα αναπαραγωγής ήχου έχουν τα υπερ και τα κατά τους.
Γενικά είμαι ενάντια στο φανατισμό. Τι μου κάνει καλύτερα ανάλογα τις συνθήκες??!!!! Αυτό διαλέγω.
Εχώ δει να μαλώνουν για κομματικά, για ποδοσφαιρικά αλλά για βινύλια και cds πολύ πάει!!!:142:
Δεν θες να δεις τον ενα και μοναδικο κοιλιακο μου ;;;Και άλλες γυμνές φωτογραφίες??!!!:111:
Έχει καταντήσει πολύ ανιαρό!!!:143:
Εχώ δει να μαλώνουν για κομματικά, για ποδοσφαιρικά αλλά για βινύλια και cds πολύ πάει!!!:142:
Για ξαναπε το. :138:Χμ..πως βγαίνουν εντελώς τα αστέρια ή να τα αφήσουμε ....3?:133:
Πάντως το 1 θα το φτάσει σίγουρα..
Άνα γειά σου! Αλλά άμα το κάμεις "κι ας είναι κι από flac" τότε θα κεράσω μπύρες, αλλιώς δεν έχει ούτε σταγόνα! :135::143::135:Ποιος ειπε οχι στο cd ;;; Μια χαρα μεσον αναπαραγωγης ειναι.
Εξαρτατε την ορεξη που εχεις. Εγω προσωπικα θεστηκα αν θα ακουσω απο cd η απο βινυλιο. Μουσικουλα θελω να ακουω και ας ειναι και απο γραμμοφωνο.:142:
Βρε για σενα;;;;;Άνα γειά σου! Αλλά άμα το κάμεις "κι ας είναι κι από flac" τότε θα κεράσω μπύρες, αλλιώς δεν έχει ούτε σταγόνα! :135:
Aφιερωμένο στα μέλη που ... μελέτησαν ενδελεχώς τα τεκταινόμενα του θέματος(ελπίζω να μη φανούν κι αυτά...κινέζικα):Εχουμε εγκατασταθει εδω μεχρι να παρουμε τον Μοριεντες...:137:
Μετα η μαχη θα συνεχιστει αλλα σε αλλο πεδιο...:137:
Αφιερωμενο στον γιαπωνεζο δασκαλο...