απορια για περιεργη εικονα στην samsung...

Reaction score
17
γεια σας!
εχω εδω και 2μιση χρονια μια samsung 40" και εχω παρατηρησει οτι μου βγαζει κατι περιεργα "χρωματα" σε σκοτεινες κυριως εικονες..
αυτο γινεται σε μεγαλυτερο βαθμο οταν συνδεω το λαπτοπ με την τηλεοραση με μονιτορ καλωδιο(δεν ξερω αν το ειπα σωστα αλλα ειναι το καλωδιο που συνδεουμε την οθονη του pc μας με το "κουτι" του υπολογιστη).
δεν γινεται παντα και καποιες φορες μπορει να φυγει και μονο του αλλα ποτε τελειως..
μηπως ξερει κανενας τι μπορει να φταιει και τι ακριβως προβλημα εχει η τηλεοραση;
οταν βλεπω dvd απο το playstation ή βλεπω κανονικη τηλεοραση το ..φαινομενο αυτο ειναι μηδαμινο...
ανεβαζω και μια φωτο μηπως και καταλαβετε τι ακριβως εννοω..

Reaction score
0
Απάντηση: απορια για περιεργη εικονα στην samsung...

επειδη ειδα οτι δεν βγαινουν αλλο οι εικονες που εβαλα στο πρωτο ποστ μπειτε εδω να τις δειτε:
http://www.photobox.co.uk/album/26030108
Προφανως μιλας για συνδεση με καλωδιο VGA (D-Sub 15 ακιδων). Δοκιμασες να το αλλαξεις με ενα καινουργιο; Οχι απαραιτητα ακριβο. Ισως να φταιει αυτο.

Reaction score
0

Δοκιμασε να απομακρυνεις και το κεντρικο ηχειο. Παιξε λιγο και με τα αλλα καλωδια. Βγαλε δηλ. καποια, την στιγμη που εμφανιζεται το προβλημα. Ολα παιζουν καποιο ρολο σε τετοια θεματα.

Reaction score
17

thanks bileon ναι γιαυτο το καλωδιο μιλαω...
θα τα δοκιμασω και ελπιζω να δω καποια διαφορα..;-)

Reaction score
0

thanks bileon ναι γιαυτο το καλωδιο μιλαω...
θα τα δοκιμασω και ελπιζω να δω καποια διαφορα..;-)
Τελικα εφταιγε το καλωδιο. Βαζω και στοιχημα!!!:135:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale