Ω εν Avsite αδελφοι.......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Ω εν Avsite αδελφοι.......

Λοιπόν να στο κάνω το παράδειγμα με αμάξια
Εσύ λοιπόν έχεις porsche boxster ένα ωραιότατο σπορ αυτοκίνητο που δεν έχει ο καθένας και είναι κλάσεις ανώτερο από πολλά
Καλά μέχρι εδώ?

Ε , μετά υπάρχει Lamborghini , Ferrari , Aston martin

Να κάπως έτσι πάει , όλα έχουν 4 ρόδες και ένα τιμόνι,

B&w 802 είναι boxster , focal grande utopia είναι lambo
Δηλαδης καρνταση μου Σαουδαραβα Ultra hi enδ σημαινει οτι πρεπει να χωσεις τους απειρους παραδες για να φερεις ηχητικα τον Ray Brown και την Βaddi Assad στην σαλονερι σου?????
Δηλαδης εχοντας ενα Ultra end συστημα θα διευρυνθει και η ηχητικη σου υποσταση??

Reaction score
4.289
Απάντηση: Ω εν Avsite αδελφοι.......

Εγω παλι γιατι νομιζω οτι εφαγεςς χτες χυλοπιτα κι αρχισες σημερα διαφορα ... φιλοσοφικα

GTX

Reaction score
39
ΑΧ ρε φίλε πώς την πάτησες έτσι και δεν ξέρεις ότι ακόμα δεν πρόλαβανε να κυκλοφορήσουν καλά καλά μηχανάκια Ultra Hi End και είναι ήδη στα σκαριά ο αντικαταστάτης τους!!!!!

τα μηχανάκια...

Ultra Hi End HD!!!!! :140:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Εγω παλι γιατι νομιζω οτι εφαγεςς χτες χυλοπιτα κι αρχισες σημερα διαφορα ... φιλοσοφικα
Oxι βρε μαστορα...απεναντιας εψες σαπισα στην παραλια με φρεντο αρχικα,κωλαρακια-κοφτες και απλωτες ωσαν γοργονα παρθενα ,μετα ουζα με ποικιλιες ,μετα ξανα θαλασσα για τον δευτερο γυρο και το βρδυ ποτακια στο Λουτρακι εως της 12.30......

Α..... .....ξεχασα....πηδηξα και την κυρα γιατι ειχε καψες και μου κωλοτριβοτανε για κουκουφρουκι με περιποιηση και φυσικα ενεδωσα και για αλλη μια φορα(δεν πιστευω να γελατε τσογλανια)μου ειπε βροντοφωναζοντας ....εισαι αρχιτεκτονας Ultra Hi Fucker ΒΡΕ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Γραφω ο πουστης......ο Ultrotsoutsounos !!!!!!!!!!!!!!!1

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: Ω εν Avsite αδελφοι.......

Δηλαδης καρνταση μου Σαουδαραβα Ultra hi enδ σημαινει οτι πρεπει να χωσεις τους απειρους παραδες για να φερεις ηχητικα τον Ray Brown και την Βaddi Assad στην σαλονερι σου?????
Δηλαδης εχοντας ενα Ultra end συστημα θα διευρυνθει και η ηχητικη σου υποσταση??
Αμπσολουτλι

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.198

Oxι βρε μαστορα...απεναντιας εψες σαπισα στην παραλια με φρεντο αρχικα,κωλαρακια-κοφτες και απλωτες ωσαν γοργονα παρθενα ,μετα ουζα με ποικιλιες ,μετα ξανα θαλασσα για τον δευτερο γυρο και το βρδυ ποτακια στο Λουτρακι εως της 12.30......

Α..... .....ξεχασα....πηδηξα και την κυρα γιατι ειχε καψες και μου κωλοτριβοτανε για κουκουφρουκι με περιποιηση και φυσικα ενεδωσα και για αλλη μια φορα(δεν πιστευω να γελατε τσογλανια)μου ειπε βροντοφωναζοντας ....εισαι αρχιτεκτονας Ultra Hi Fucker ΒΡΕ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Πρέπει να είναι το καλύτερο μήνυμα από την ίδρυση του AVSITE.:137:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Α.......... ξεχασα.... πηδηξα και την κυρα γιατι ειχε καψες και μου κωλοτριβοτανε για κουκουφρουκι με περιποιηση και φυσικα ενεδωσα και για αλλη μια φορα (δεν πιστευω να γελατε τσογλανια) μου ειπε βροντοφωναζοντας.... εισαι αρχιτεκτονας Ultra Hi Fucker ΒΡΕ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με τη φόρα που έχει πάρει εσύ... δεν μας βλέπω καλά... :139:

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ! :144:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Ω εν Avsite αδελφοι.......΄΄Ο Άνθρωπος στο φεγγάρι΄΄.......

Αυτά είναι τα ULTRA HI END συστήματα του παρελθόντος και του μέλλοντος:
[reliops=Apollo 11 40th anniversary][youtube]pCp2jTtay0w[/youtube][/reliops]

[reliops=NASA's Mission to the Moon and Mars][youtube]aZNTeQ0XgGI[/youtube][/reliops]

[reliops=Blast into Space, Spectacular Fall to Earth][youtube]vPQvTgD2quQ[/youtube][/reliops]

[reliops=First Image of an Alien Planet][youtube]LTqm-OvenVc[/youtube][/reliops]

[reliops=Einstein's Messengers][youtube]yHkMYpKExh8[/youtube][/reliops]

Όλα τ'άλλα είναι απλά αυτά που...είναι:612:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ω εν Avsite αδελφοι.......

Να αλλάξεις ΑΜΕΣΩΣ καλώδια ρεύματος !!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Δε μου λες, για θύμησέ μου, κουκουφρούκι λέτε το καλογερίστικο, το βιδωτό ή το σιντριβανάτο;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Αυτά είναι τα ULTRA HI END συστήματα του παρελθόντος και του μέλλοντος:
[reliops=Apollo 11 40th anniversary][youtube]pCp2jTtay0w[/youtube][/reliops]

[reliops=NASA's Mission to the Moon and Mars][youtube]aZNTeQ0XgGI[/youtube][/reliops]

[reliops=Blast into Space, Spectacular Fall to Earth][youtube]vPQvTgD2quQ[/youtube][/reliops]

[reliops=First Image of an Alien Planet][youtube]LTqm-OvenVc[/youtube][/reliops]

[reliops=Einstein's Messengers][youtube]yHkMYpKExh8[/youtube][/reliops]

Όλα τ'άλλα είναι απλά αυτά που...είναι:612:
Mπαγασα Dhoherty μας προσγειωσες λεμεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ω εν Avsite αδελφοι.......

Να αλλάξεις ΑΜΕΣΩΣ καλώδια ρεύματος !!!
Και γω νομιζα οτι πρεπει να αλλαξω επειγοντως γυναικα..!!!!!!!!!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Mπαγασα Dhoherty μας προσγειωσες λεμεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κρατάω το ΄΄μπαγάσα΄΄ που μ'αρέσει κι αφήνω το ΄΄Dhoherty(???)΄΄που δε με αφορά...

Οι καλές προσγειώσεις έχουν σχέση και με τις καλές απογειώσεις όμως...Και αυτό το οφείλουμε σε σένα:137:

Reaction score
8

psss ... αυτα βρε ταχω ξεπερασει χρονια

Εγω εψες τσακωθηκα με την γυναικα, γιατι στο τηλεφωνο που τα λεγανε με την γκομενα για το πως θα μοιραστουν το επιδομα της αδειας μου, της ειπε η γκομενα οτι την εφτασα τρεις φορες περισσοτερες απ αυτην.

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ω εν Avsite αδελφοι.......

Μπα,το φεγγαρι αλλαξε.
Το παθαινω κι εγω.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Δε μου λες, για θύμησέ μου, κουκουφρούκι λέτε το καλογερίστικο, το βιδωτό ή το σιντριβανάτο;
Οχι αγορι μου αυτα ειναι της ηλικιας σου.....δηλαδη ...προιστορια....!!!!!!!!!!!!!!
Το κουκουφρουκι ειναι ....πως οτανα βαζεις ενα καινουριο καλωδιο ρευματος με βυσματα κεβλαρενια και βαρια στον τοιχονε και αξαφνου το συστημα απογειωνετε και ανεβαινεις εσυ και το συστηματακι σου 5 κλασεις επανω ηθικοψυχολογικως? ε ετσι ενα πραμα-------δηλαδη ξεκινας με χαμογελο στυλ Paravincini ολο υπονοουμενα και λαγνεια ......ακολουθουν μισοκλειστα ματια γεματα παθος και ξαναμα (εχεις δει μερικους στις εκθεσεις στα περιπτερα μπροστα σε ενα ακριβο συστημα οπου παιζει το ασμα και ισα που ακουγεται ενα φλαουτο με το volume με το ζορι στο 1 και οταν βγαινουν εξω λενε στους κολλητους τους ......καλα ...μαλακα ενα χαμηλο...γαμ=ματα..κοντεψε να μου πεσει η ζωστηρα απο το Prada),επειτα ερχεται η ωρα του Α Ν Τ Ρ Α .....πεσε κατω..βροντοφωναζεις και πιανεις το λαστιχο απο το Ziros σωβρακο και πηγαινοφερνεις το χερι νωχελικα επανω στο λαστιχο σαν λες..........κουφαλιτσα εδω μεσα ειναι το φως.....οτι βγει απο δω μεσα θα σε κανει να τα δεις κωλυωμενα!!!!!!!
Και εκει οπου εχει παγωσει το στομα απο το πολυ χαμογελο κανεις μια...........τσααααααααακ και το σκιζεις το μπουρδελο πετωντας το οπου βρεις ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ που εισαι(να αποφευγεις το κομοδινο γιατι παιρνει ευκολα φωτια)....
Φυσικα η υπαρξη απο κατω εχει αρχισει τα ενδοποδια τριψιματα και φωναζει παρακαλωντας........θελω να δω....θελω το φως μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και τοτε..........στην μαχη(ως Krell Evolution ) μπαινει η .....αμπελοκουτσουρα ,η υπερτατη Ultra χαρα και ευτυχια......και παρταααααα---βιδαριστα-μαξιλαρατα-στο πολυφωτο-καλογεριστικα-fast forword-νωχελικα(οπως καθαριζεις με ισοπροπυλικη αλκοολη το ροδιο)-με μπατσες-αναποδα ψαλιδια Macferson-κοπανιστα στον τοιχο-κανενα καντηλογαμοσταυρο την στιγμη της εξαψης-τρυφεροτητα(οπως οταν σε τρωει ενω χρωστας τον αμπακο δεξια και αριστερα και ζαχαρωνεις προενισχυτη και εχεις αρχισει κανενα διμηνο πριν της λεκτικες κουφαλιες)-.................τελος.........ερχοντε τα interconect της Aydioquest.....τα.....Νιαgara (5 κλωνους με ασημι και μπαταρια 72 DBs) και το πλασμα αποκατωνες......φωναζει ολοκληρωμενο και λουτσα............παρε αγορι μου ...οτι θες και ας ειναι και πανακριβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θελω τελικο ενισχυτη.........θα την λειωσω αποψε.......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Κρατάω το ΄΄μπαγάσα΄΄ που μ'αρέσει κι αφήνω το ΄΄Dhoherty(???)΄΄που δε με αφορά...

Οι καλές προσγειώσεις έχουν σχέση και με τις καλές απογειώσεις όμως...Και αυτό το οφείλουμε σε σένα:137:
Μερσι παλλικαρι μου.........ε καλοκαιρακι τωρα....η μαλακια ειναι συντροφακι μας!!!!!!!!!!!

Reaction score
1.213

Ρε Βλαση ...μηπως φταιει το σαμπουαν που χρησιμοποιεις ?

Με ultrex λουστηκες ? :121:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ω εν Avsite αδελφοι.......

Οχι ρε σύ . άλλο να δένεις τη γυναίκα με χαι εντ καλώδια και άλλο με ουουουουουλτρα χαι ενδ..... Αμεσως αλλάζουν οι χροιες της ενα πράμα να ούμε

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.531
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος