Home και μικρός διαγωνισμός…

Reaction score
1
Απάντηση: Home και μικρός διαγωνισμός…

Και ορίστε κύριοι, η κρυάδα που πήραμε όταν βάλαμε και τα δύο δισκάκια μου στο Playstation 3.:122:

Και τα δύο έβγαζαν αυτό το μήνυμα... :141:

Reaction score
5

Αν το παιζει το PS3 το παιζουν ολα :141:

Υποθετω οτι οσοι δοκιμασαν και δεν παιζει εχουν τελευταιο Firmware.

Δυστυχως δεν εχω ακομα BD burner οποτε μονο υποθεσεις μπορω να κανω.Καπου ειχα ακουσει για προβληματα αναπαραγωγης BD-R σε PS3 (ελεγαν οτι παιζει με συγκεκριμενες μαρκες) αλλα δεν εδωσα σημασια.

Καλο θα ηταν να γινουν καποιες δοκιμες (τροπος εγγραφης,πχ) για να δουμε τι παιζει στο PS3 για να ξερουμε και εμεις οι κατοχοι τι γινεται :126:

Reaction score
1

Εγώ πάντως, ένα πράγμα σας υπόσχομαι δημόσια:

Όλοι όσοι έχετε κερδίσει θα πάρετε αργά ή γρήγορα λειτουργικά δισκάκια που θα παίζουν άψογα στα δικά σας players. :126:

Μέχρι τώρα φαίνεται ότι έχουμε "ασυμβατότητα" σε ότι αφορά μόνο τη Sony, μια και όπου αλλού κι αν έπαιξαν τα δισκάκια ήταν άψογα. :123:

Θα τη βρούμε τη λύση και να είστε απολύτως βέβαιοι για αυτό!

Και ο νέος κατάλογος των νικητών:
*
Α. abcd (το δισκάκι έχει σταλεί)
Β. λευτέρης (παράδοση χέρι με χέρι)
Γ. meletov (το δισκάκι έχει σταλεί)
Δ. Fotis1972 (το δισκάκι έχει σταλεί)
Ε. JL (κερδίζει δύο δισκάκια)
ΣΤ. Nikosdoc (κερδίζει το πακέτο των τριών δίσκων)

Νίκο μου στέλνεις με pm τη διεύθυνσή σου και τη Δευτέρα το πακέτο θα ταξιδεύει προς τα μέρη σου...

Reaction score
1

Α, και να μην ξεχάσω φυσικά, νικητής εκτός διαγωνισμού είναι και ο gstriftos, που του οφείλω φυσικά ένα Home... :126:

Αλλά που δεν έχει προς το παρόν νόημα να του το στείλω, μια και παίζει κι αυτός με Playstation 3... :122:

Reaction score
1

Αν το παιζει το PS3 το παιζουν ολα :141:

Υποθετω οτι οσοι δοκιμασαν και δεν παιζει εχουν τελευταιο Firmware.

Δυστυχως δεν εχω ακομα BD burner οποτε μονο υποθεσεις μπορω να κανω.Καπου ειχα ακουσει για προβληματα αναπαραγωγης BD-R σε PS3 (ελεγαν οτι παιζει με συγκεκριμενες μαρκες) αλλα δεν εδωσα σημασια.

Καλο θα ηταν να γινουν καποιες δοκιμες (τροπος εγγραφης,πχ) για να δουμε τι παιζει στο PS3 για να ξερουμε και εμεις οι κατοχοι τι γινεται :126:

Σωτήρη, το Playstation 3 του Ζορζ (abcd) έχει όντως το τελευταίο firmware. Για αυτό του Στρατηγού δεν είμαι βέβαιος, ξέχασα να τον ρωτήσω.

Το πρώτο πράγμα που θα δοκιμάσω φυσικά, θα είναι να κάψω άλλη μάρκα από δισκάκια Blu-ray.

Ίσως όντως τα Sony να μη γουστάρουν τα Traxdata... :121:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Home και μικρός διαγωνισμός…

Δυστυχώς ούτε και στο δικό μου player παίζει το δισκάκι, αν και υποψιάζομαι ότι φταίει που δεν έχω κερδίσει κάποιο ακόμα. :204:

Άντε, πότε είναι η επόμενη ερώτηση;
:204:

Παντως εσυ μην ανησυχεις για το blu ray player σου...τα lg ειναι γενικα ευκολοι χαρακτηρες (απ'οσο θυμαμαι απο τα dvd , ελπιζω να μην εγιναν της υψηλης κενωνιας σαν κατι Βαζελους που ξερω-ονοματα δεν λεμε )...:137:

Και βινυλιο να τους βαλεις πιθανοτατα να το παιξουν...:142:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Αμέσως φυσικά σήμανε κόκκινος συναγερμός! Μόλις γύρισα από τον Στρατηγό Μπάμπη Κολέζα, όπου πήρα και την τελική κρυάδα! Και στο Playstation 3 του στρατηγού, συνέβη ακριβώς το ίδιο: Το δισκάκι δεν παίζει καθόλου. :122:
Μηπως εφταιγε το καλωδιο ρευματος?:121:

Reaction score
1

Μηπως εφταιγε το καλωδιο ρευματος?:121:

Εσύ φταις Σκαφάτε για όλα... :141:

Για ότι στραβό συμβαίνει σε αυτόν τον πλανήτη, ακόμα και για το ότι δεν έπιασα τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ στο τελευταίο τζόκερ, για όλα ανεξαιρέτως φταις εσύ... :137: :142:

Reaction score
1.213

Εγινε copy paste το περιεχομενο του traxdata-home στο σκληρο και απο κει φτιαχθηκε ενα δισκακι με το imgburn.

Σε δισκακι LG .Aποτελεσμα ? Life is good ....:138: :602:

abcd κουφαλιτσα ...κατι μου λεει οτι θα σου κοπουν τα γελια τωρα...!!! :405::410:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.570

Εγινε copy paste το περιεχομενο του traxdata-home στο σκληρο και απο κει φτιαχθηκε ενα δισκακι με το imgburn.

Σε δισκακι LG .Aποτελεσμα ? Life is good ....

abcd κουφαλιτσα ...κατι μου λεει οτι θα σου κοπουν τα γελια τωρα...!!!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Home και μικρός διαγωνισμός…

Παντως εσυ μην ανησυχεις για το blu ray player σου...τα lg ειναι γενικα ευκολοι χαρακτηρες (απ'οσο θυμαμαι απο τα dvd , ελπιζω να μην εγιναν της υψηλης κενωνιας σαν κατι Βαζελους που ξερω-ονοματα δεν λεμε )...

Και βινυλιο να τους βαλεις πιθανοτατα να το παιξουν...
Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος γιατί ενώ στην αρχή έπαιζε AVCHD μετά τα τελευταία fw upgrade αρνείται... :101:
Ακριβώς μετά την μεταγραφή του Σισέ έγινε αυτό! :142:

Λοιπόν πότενες είναι η επόμενη ερώτηση;

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.570

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zoglair : Σήμερα στις 11:44.
Έπρεπε να θυμηθώ ότι διαβάζεις αυτό το θέμα:120::116:

Σοβαρά τώρα: Κάνουν τόσο ζημιά τόσο μικρές φωτό, ή επειδή ήταν .gif;

Reaction score
1

Σε δισκακι LG .Aποτελεσμα ? Life is good ....

abcd κουφαλιτσα ...κατι μου λεει οτι θα σου κοπουν τα γελια τωρα...!!! :410:

Μπράβο Μελέτη, εύγε νέε μου! :607:

Τώρα απομένει να σιγουρευτούμε ότι αυτός ο τρόπος δουλεύει και στα Playstation 3 και είμαστε on the run again! :126:

Δεν υπήρχε περίπτωση να μη βρίσκαμε την άκρη παιδιά! Σιγά τώρα μη μας έκανε η Sony ότι ήθελε με τα κ@λ@players της!... :137:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.570

Τώρα απομένει να σιγουρευτούμε ότι αυτός ο τρόπος δουλεύει και στα Playstation 3
Στείλτο μου να το δοκιμάσω τώρα Μελέτη:136:

Αν δουλεύει, δεν θα στο στείλω πίσω:142:

Reaction score
1

Μελέτη μου, κάνε ένα γρήγορο τσεκ να μας πεις, δουλεύουν όλα κανονικά, κεφάλαια, ελληνικοί υπότιτλοι, κτλ.; :118:

Επίσης, έχεις ενισχυτή AV που αποκωδικοποιεί τον ήχο DTS-HD; :118:

Αν ναι, πες μας εάν στον περνάει κανονικά. Στου Στρατηγού Μπαμπίνου πάντως, το Panasonic Blu-ray player του, περνούσε μια χαρά και αυτό τον ήχο DTS-HD! :126:

Reaction score
1.213

Μελέτη μου, κάνε ένα γρήγορο τσεκ να μας πεις, δουλεύουν όλα κανονικά, κεφάλαια, ελληνικοί υπότιτλοι, κτλ.;

Επίσης, έχεις ενισχυτή AV που αποκωδικοποιεί τον ήχο DTS-HD;

Αν ναι, πες μας εάν στον περνάει κανονικά. Στου Στρατηγού Μπαμπίνου πάντως, το Panasonic Blu-ray player του, περνούσε μια χαρά και αυτό τον ήχο DTS-HD!
θα το τσεκαρω ευθυς αμεσως.Εχω αγορασει ενισχυτη που υποστηριζει το dts-hd εδω και 1.5 μηνα αλλα δεν τον εχω συνδεσει ακομα....:142::142:

Ο μικρος σονυ μεχρι το lpcm κατεχει ο καημενος....:122:

Reaction score
1.213

Κεφαλαια -υποτιτλοι ΟΚ...!! :126:

Για τον ηχο δεν εκφερω γνωμη.Εκτος αν θελετε να περιμενετε μεχρι αυριο , μεθαυριο που θα συνδεσω τον yamaha...:138:

Eικονα τζαμι !Τοπια μαγικα.Σε αυτο το Ντουμπαι τι φτιαχνουν οι ανθρωποι...:114:

over :145:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef