Home και μικρός διαγωνισμός…

Reaction score
40
Απάντηση: Home και μικρός διαγωνισμός…

Ενα σοβαρο ερωτημα για τις κυριες ειναι :

TI EIΔΟΥΣ ΣΕΜΕΔΑΚΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΔΙΠΛΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤV

1.TΕΤΡΑΓΩΝΟ
2. ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΟ
3 ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ
4. ΛΕΥΚΟ
5 ΕΜΠΡΙΜΕ
6 ΜΕ ΚΡΟΣΙΑ
7 ΧΩΡΙΣ ΚΡΟΣΙΑ
8 ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Κανένα η γιαγιά μου η αναλογικιά έβαζε πριν 3000 χρόνια γιατί νόμιζε ότι ήταν...έπιπλα:142:

Λοιπόν μετά από αυτή την σωστότατη απάντηση θέλω δώρο:138:

Reaction score
1

Κανένα η γιαγιά μου η αναλογικιά έβαζε πριν 3000 χρόνια γιατί νόμιζε ότι ήταν...έπιπλα:142:

Λοιπόν μετά από αυτή την σωστότατη απάντηση θέλω δώρο:138:

Χαχαχα, εντάξει αφού έχω κάνει ήδη εξαιρέσεις με νικητές εκτός του διαγωνισμού...

...ένα δισκάκι Home σε Blu-ray είναι δικό σου! :126:

Διευκρίνισέ μου μονάχα ότι δεν παίζεις με Sony Playstation 3 ή με Sony Blu-ray player γενικότερα, γιατί έχουμε προς το παρόν πρόβλημα συμβατότητας με τα players της Sony που προσπαθούμε να λύσουμε οριστικά. Φαντάζομαι ότι έχεις Blu-ray player, έτσι δεν είναι;

Μου στέλνεις λοιπόν με pm τη διεύθυνσή σου και σου ταχυδρομώ αύριο το δισκάκι... :123:

Reaction score
1

Και ο νέος κατάλογος των νικητών:

Α. abcd (το δισκάκι έχει σταλεί)
Β. λευτέρης (παράδοση χέρι με χέρι)
Γ. meletov (το δισκάκι έχει σταλεί)
Δ. Fotis1972 (το δισκάκι έχει σταλεί)
Ε. JL (κερδίζει δύο δισκάκια)
ΣΤ. nikosdoc (το πακέτο των τριών δίσκων έχει σταλεί)
Ζ. Pleo (το δισκάκι έχει σταλεί)
H. JD Cine Gear (το δισκάκι έχει σταλεί)

Νικητές εκτός διαγωνισμού…
Α. gstriftos (κερδίζει ένα δισκάκι)
Β. Fedra (κερδίζει ένα δισκάκι)

Γουστάρω με τρέλα να σας χαρίζω δισκάκια Blu-ray... :626:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.514

Χαχαχα, εντάξει αφού έχω κάνει ήδη εξαιρέσεις με νικητές εκτός του διαγωνισμού...

...ένα δισκάκι Home σε Blu-ray είναι δικό σου! :126:
Βρε Παναγιώτη αφού δεν ξέρει τι είναι BLU-RAY, χαμένο θα πάει!:136:

Reaction score
1

Βρε Παναγιώτη αφού δεν ξέρει τι είναι BLU-RAY, χαμένο θα πάει!:136:

Λες;! :118:

Γι' αυτό τη ρώτησα εάν έχει Blu-ray player, εάν είναι Sony κτλ. :121:

Φαντάζομαι ότι θα μας δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις... :142:

Reaction score
1.213

:204::204:

...Μr pattern....(τωρα το ειδα )....:142:

Reaction score
1.213

Τερμα τα Παναγιωτης και τα Βογιατζακης....

καθιερωνεται το ΠΑΤΕΡΝΑΚΗΣ....:142::143::143:

Reaction score
40

...ένα δισκάκι Home σε Blu-ray είναι δικό σου!

Διευκρίνισέ μου μονάχα ότι δεν παίζεις με Sony Playstation 3 ή με Sony Blu-ray player γενικότερα, γιατί έχουμε προς το παρόν πρόβλημα συμβατότητας με τα players της Sony που προσπαθούμε να λύσουμε οριστικά. Φαντάζομαι ότι έχεις Blu-ray player, έτσι δεν είναι;

Μου στέλνεις λοιπόν με pm τη διεύθυνσή σου και σου ταχυδρομώ αύριο το δισκάκι... :

:626: Oρίστε πως κερδίζονται οι διαγωνισμοί...πάρτε μάθημα :138:
Δεν θέλει κόπο τρόπο θέλει....
Ευχαριστώ Παναγιώτη για το δώρο ήξερα ότι έδωσα τη σωστή απάντηση....και για να σκάσουν μερικοί μερικοί ξέρω τι είναι blu ray:136: και σίγουρα δεν έχω sony player.

Δε με λες ποια ταινία είναι ? Είναι καλή :114:
Έχεις pm

Reaction score
40

:142: Μην πεις τίποτα αλλα θέλω το συλλεκτικό δισκάκι:114:

Reaction score
1

Δε με λες ποια ταινία είναι ? Είναι καλή :114:

Όλες τις πληροφορίες για το Home μπορείς να τις δεις στο πρώτο μήνυμά μου, στη πρώτη σελίδα του θέματος... :126:

Έχω ανεβάσει και κάποια ενδεικτικά screenshots.

Αν ανήκεις στα άτομα που ανησυχούν έστω και ελάχιστα για το τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν στον πλανήτη μας οι ανθρώπινες δραστηριότητες, τότε το Home θα σε αγγίξει πολύ. :121:

Reaction score
59

:142: Μην πεις τίποτα αλλα θέλω το συλλεκτικό δισκάκι:114:
XEXEXE !!!

Ηταν ευκολη ερωτηση δεν μπορεις να πεις ε :143:

Καλη προβολη στο δισκακι !!!

Reaction score
1

Και τώρα πρέπει να κάτσω να γράψω άλλο δισκάκι για τη Fedra. Μόλις γύρισα από το Στρατηγό Μπάμπη Κολέζα, όπου πήγα να κάνω άλλη μία δοκιμή, μήπως βρούμε άκρη τι διάολο φταίει και δεν παίζει το Home στο Playstation 3. :121:

Έγραψα λοιπόν ένα δισκάκι Traxdata με διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά, λέγοντας δηλαδή στο Nerο να κάνει finalize το δισκάκι μόλις τελειώσει την εγγραφή. Τζίφος, το αποτέλεσμα ακριβώς το ίδιο, το δισκάκι έπαιζε άψογα τόσο στο HTPC όσο και στο Panasonic Blu-ray player του Στρατηγού, αλλά καθόλου στο Playstation 3!!! :434:

Έχω αρχίσει και τα μισώ τα Playstation 3, τα βλέπω και βγάζω σπυριά στη κυριολεξία... :613:

Anyway, ο Στρατηγός που είχε βάλει ήδη το Home στο μάτι από τις προηγούμενες δοκιμές που είχαμε κάνει, μου "κατέσχεσε" το δισκάκι που είχα ετοιμάσει για τη Fedra! :137: Θα κάτσω τώρα να της γράψω ένα νέο...

Καλοθέατο Στρατηγέ μου, αν το δεις απόψε γράψε μας τις εντυπώσεις σου.

Reaction score
1

Επίσης, μια και μίλησα σήμερα τηλεφωνικά με τον Μελέτη, πρέπει να σας ξεκαθαρίσω τα εξής: κατά πάσα πιθανότητα τα δισκάκια Traxdata δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για την ασυμβατότητα που παρατηρείται στα Playstation 3 και στα Blu-ray players της Sony.

Τι έκανε λοιπόν ο Μελέτης; Του έστειλα το Traxdata και δεν έπαιζε καθόλου στο Sony Blu-ray player του. Πήγε λοιπόν στο pc του, στο οποίο φοράει το ίδιο ακριβώς drive με μένα (LG GGW-H20L) και έκανε copy paste το Traxdata στο σκληρό του δίσκο.

Μετά με το Image Burn έκανε ξανά copy paste τα directory σε ένα επανεγράψιμμο Blu-ray δισκάκι της LG. Βουαλά! Το δισκάκι της LG έπαιζε μετά μία χαρά στο Sony Blu-ray player του!!!!!!!!!! :111: :111:

Το πιθανότερο λοιπόν είναι ότι η Sony εφαρμόζει κάποιο μυστήριο κλείδωμα τόσο στο Playstation 3 όσο και στα Blu-ray players της, που πρέπει να έχει να κάνει με το αν τα δισκάκια Blu-ray είναι επανεγράψιμμα ή όχι, θα το ανακαλύψουμε τις επόμενες μέρες... :121:

Reaction score
40

:121: Επ.... λίγο έλειψα και μου ''έφαγαν'' το δισκάκι?:101: Θα πάω να του ξηλώσω τα γαλόνια:143:

Δεν πειράζει Παναγιώτη είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλό αυτό που θα .........μου γράψεις εκ νέου:138:

Reaction score
5

Αν στο tsmuxer αντι για create BD disk εβαζες create AVCHD και εκαιγες τους δυο folders πχ με το Imageburn παντα σε UDF 2.50 σε κανονικο BD δισκακι βεβαιως ................... λες?????? :614::613::605:

Reaction score
1

Επ.... λίγο έλειψα και μου ''έφαγαν'' το δισκάκι?:101: Θα πάω να του ξηλώσω τα γαλόνια:143:

Το είχε βάλει στο μάτι από τις προηγούμενες δοκιμές! :404:

Την προηγούμενη φορά το γλύτωσα, αλλά σήμερα γυάλιζε το μάτι του επικίνδυνα! :204:

Δεν πειράζει, χαλάλι του, άλλωστε οφείλω τόσα πολλά στον Στρατηγό Κολέζα, με έχει ξελασπώσει τόσες πολλές φορές...

Reaction score
1

Αν στο tsmuxer αντι για create BD disk εβαζες create AVCHD και εκαιγες τους δυο folders πχ με το Imageburn παντα σε UDF 2.50 σε κανονικο BD δισκακι βεβαιως ................... λες?????? :614::613::605:

Δεν ξέρω Σωτήρη, θα δοκιμάσω τα πάντα, έχω πεισμώσει τόσο πολύ με αυτή τη π@π@ριά, που δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρω τι φταίει, θα σκάσω αν δεν το βρω!... :434:

Reaction score
1

Δεν πειράζει Παναγιώτη είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλό αυτό που θα .........μου γράψεις εκ νέου:138:

Ουδέν κακόν αμιγές καλού...

Και επειδή πρέπει να είμαστε ευγενικοί με το ασθενές φύλο, μόλις παραλάβεις το δισκάκι, ψάξε τόσο στο εξώφυλλο στο πίσω μέρος, όσο και στο δισκάκι το ίδιο. Θα βρεις τυπωμένη αφιέρωση αποκλειστικά σε σένα, οπότε όπως καταλαβαίνεις το δικό σου Home αποκτά αυτόματα συλλεκτική αξία, μια και διαφοροποιείται από όλα τα υπόλοιπα, από το σωρό... :126:

Reaction score
1.213

Τελικα και το δικο μου συλλεκτικο ειναι...:138:

Ετσι οπως τα καταφερατε...κανεις δεν εχει ιδιο με κανεναν...:138::143:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508