Little Big Planet (PS3)

Reaction score
0
Εδώ υπάρχει η λίστα με τα ID μας. Αύριο θα προσθέσω και το δικό σου. Οι περισσότεροι, που έχουμε PS3, παίζουμε και LBP, επομένως κάνε add και όλο και κάποιον θα πετύχεις.

Και όπως είπαμε για τα greeklish ε??
ok!
να σε καλά man 1000 ευχαριστώ δεν ξέρω και κανέναν έλληνα και καταλαβένης...
μονό γερμανους+αμερικάνους παίζω θα χαιρόμουν να έπαιζα και με έλληνες και παλι ευχαριστώ!

Reaction score
0
Το πολυαναμενομενο παιχνιδι της Media Molecule κυκλοφορει αυτη τη βδομαδα και μαζι του θα φερει μια τελειως καινουρια ταση στο χωρο του gaming, καλωντας τον παικτη να γινει ο δημιουργος της δικης του εμπειριας αλλα και οχι μονο. Ο παικτης θα εχει στη διαθεση μια τεραστια γκαμα εργαλειων με τα οποια θα μπορει να φτιαχνει απο τα πιο απλα εως τα πλεον πολυπλοκα επιπεδα ακομα και με scripted events που θα δημιουργει ο ιδιος και τα οποια μαλιστα θα μπορει να κανει upload ωστε να τα παιξει με φιλους και αγνωστους μεσω του PSN. To παιχνιδι εχει ηδη λαβει τον τιτλο του Youtube των βιντεοπαιχνιδιων, και εχει αποσπασει διθυραμβικες κριτικες απο τον ειδικο τυπο. Μια ματια στα βιντεο που κυκλοφορουν θα πεισει τον καθενα για την επανασταση που θα φερει. Μονο η φαντασια του καθενα θα ειναι οριο στο τι θα μπορει να σχεδιασει!

Ενα ενδεικτικο βιντεο απο level που εκανε upload ενας χρηστης!
[youtube]GbIwU0jtDkM[/youtube]

http://www.littlebigplanet.com/

Αποσπασμα κριτικης απο το IGΝ: ''LittleBigPlanet is a massive game, one that is essentially two parts intertwined so well that they're practically inseparable. Media Molecule has created a brilliant platformer, and then given you the tools to recreate the whole thing over again, or better yet, to create your own ideas from scratch. It's not perfect - the controls could be tighter, automatically shifting between planes can be problematic, the editor isn't quite as robust as you might hope - but what's there is nothing short of astounding. If you own a PlayStation 3, you cannot miss this. If you don't have a PS3 yet, this is the reason to get one.'' IGN Review
παιδιά αυτή η πίστα είναι και γαμώ!
πρέπει να βρω το psn του για να την παίξω(αν το βρω....) ΛΟΛ!!!

Reaction score
0
παιδιά για όσους θέλουν να παίξουν αυτήν την πίστα πάτε Community > search > search Text > και γράψτε Mooshywooshy θα σας βγάλει τον παίχτη και θα δείτε αυτην την πίστα λέγετε "Sack Land" !

Reaction score
2
Ευχαριστώ παιδιά. Κατα τις 4:30 θα μπώ να παίξω. Πώς θα δώ αν είναι κάποιος μέσα για να παίξουμε ?
Θα ψαξω μέσα απο το παιχνίδι ή πρίν μπώ.....?

Ευχαριστώ πάντως

Reaction score
0
Ευχαριστώ παιδιά. Κατα τις 4:30 θα μπώ να παίξω. Πώς θα δώ αν είναι κάποιος μέσα για να παίξουμε ?
Θα ψαξω μέσα απο το παιχνίδι ή πρίν μπώ.....?

Ευχαριστώ πάντως
Στη friends list του PS3 σου μπορείς να δεις ποιοί απ' όσους έχεις προσθέσει είναι μέσα εκείνη την ώρα και ποιο παιχνίδι παίζουν.

Reaction score
62
Απάντηση: Little Big Planet (PS3)

Οι περισσότεροι γνωρίζουν πως τα νούμερα λένε πάντα την αλήθεια και κοιτάζοντας τα αντίστοιχα του LittleBigPlanet, είναι βέβαιο πως θα κάνουν τη Sony αρκετά υπερήφανη. Όπως αναφέρει η εταιρεία, περισσότεροι από 2 εκατομμύρια χρήστες έχουν δημιουργήσει 725.000 επίπεδα, τα οποία έχουν μοιραστεί με τους φίλους τους. Από τον Νοέμβριο του 2008 όπου και ο τίτλος κυκλοφόρησε έχει "παιχτεί" συνολικά 125 εκατομμύρια φορές –το νούμερο αφορά τους εγγεγραμμένους χρήστες– ενώ υπάρχουν περισσότερα από 4 εκατομμύρια σχόλια σχετικά με τα επίπεδα που έχουν δημιουργηθεί. Η Sony δηλώνει άκρως ικανοποιημένη, τόσο με τη δημοτικότητα του LittleBigPlanet, όσο και με το γεγονός πως μπόρεσε να προσφέρει στους οπαδούς της μια τόσο δημιουργική πρόταση.

Reaction score
0
Αν και νέος στον κόσμο του Little Big Planet μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ενθουσιασμένος. Όποιος θέλει add και παίζουμε :116:

Reaction score
4
το πηρα οταν βγηκε , εδω πορωθηκε η κοπελα μου, που ειναι ασχετη τελειως απο βιντεοπαιχνιδια.και παιζουμε συνεχεια. το online ειναι λιγο σπαστικο μεχρι να βρεις ενδιαφερουσες πιστες.

απλα κορυφη παιχνιδι, χωρις αιματα/νευρα/καντιλια/και σπασιμο χειριστηριων...

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Little Big Planet (PS3)

Μην παίρνεις και όρκο....:137::137::137:
κοιτα ειχαμε κολλησει σε μια πιστα νομιζω στις ινδιες η στην new york και την ειχαμε παιξει τοσες φορες... που τα νευρα ειχαν γινει τσαταλια ,αλλα γελαγαμε με τα χαλια μας... μονο σε αυτο το παιχνιδι δεν εδινα ρεσιταλ υβρεολογιας...

Reaction score
0

Αγορασα το παιχνιδι πριν 2 εβδομαδες...
Το τερματισα πριν λιγο..(Να πω την αληθεια περιμενα περισσοτερα level)
To παιχνιδι κορυφη,το διασκεδαστικοτερο παιχνιδι για Playstation (απο τα καλητερα παιχνιδια γενικος)
Αλλα εδω και αρκετο καιρο δεν εχω internet και πρεπει να <κλεψω> το Internet του γειτονα,
με αποτελεσμα να εχω μονο στο pc Μου internet....
Και το βασικο μου ερωτημα,πως μπορω να κανω μια δικια μου πιστα,(εχω τερματισει το παιχνιδι) παω στο φεγγαρι,παταω τετραγωνο,αλλα δεν μπορω να επιλεξω τις δυο <σακουλες> ..τι κανω??

Reaction score
0

Το Psn μου ειναι blackmambai .
Σε καμια εβδομαδα θα εχω Internet... :626:

Reaction score
0

Αγορασα το παιχνιδι πριν 2 εβδομαδες...
Το τερματισα πριν λιγο..(Να πω την αληθεια περιμενα περισσοτερα level)
To παιχνιδι κορυφη,το διασκεδαστικοτερο παιχνιδι για Playstation (απο τα καλητερα παιχνιδια γενικος)
Αλλα εδω και αρκετο καιρο δεν εχω internet και πρεπει να <κλεψω> το Internet του γειτονα,
με αποτελεσμα να εχω μονο στο pc Μου internet....
Και το βασικο μου ερωτημα,πως μπορω να κανω μια δικια μου πιστα,(εχω τερματισει το παιχνιδι) παω στο φεγγαρι,παταω τετραγωνο,αλλα δεν μπορω να επιλεξω τις δυο <σακουλες> ..τι κανω??
Kανεις δεν ξερει?? :118:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.079
Members
38.526
Νεότερο μέλος
dimastro