Τα 20 καλύτερα άλμπουμ του 2009… μέχρι στιγμής.

Reaction score
1
Απάντηση: Τα 20 καλύτερα άλμπουμ του 2009… μέχρι στιγμής.

Περίμενα οτι θα είχαν και το "music for men" των gossip. Φαίνεται οτι το spin θεωρεί οτι το γύρισαν στο mainstream. Βέβαια το εν λόγω περιοδικό συνηθίζει να κάνει "κουλές εκτινήσεις". Θυμάμαι πριν καμια 20αριά χρόνια δημοσίευσε μια λίστα με το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών όπου την κορυφή κατείχε το "Ιt takes two" των Rob Base και Dj E-Z Rock!!!!

Reaction score
4

κανει δεκα ωρες να φορτωσει οποτε το εκλεισα, αλλα επειδη ειμαι σιγουρος οτι δε θα εχει το Crack The Skye των Mastodon, η λιστα κρινεται ακυρη! :119:

Reaction score
0

κανει δεκα ωρες να φορτωσει οποτε το εκλεισα, αλλα επειδη ειμαι σιγουρος οτι δε θα εχει το Crack The Skye των Mastodon, η λιστα κρινεται ακυρη! :119:
Το έχει :138:

http://www.spin.com/gallery/20-best-albums-2009-so-far?page=4#main

Να τους ζητήσεις συγνώμη αμέσως. :136:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Τα 20 καλύτερα άλμπουμ του 2009… μέχρι στιγμής.

κανει δεκα ωρες να φορτωσει οποτε το εκλεισα, αλλα επειδη ειμαι σιγουρος οτι δε θα εχει το Crack The Skye των Mastodon, η λιστα κρινεται ακυρη!
Πολύ MetalHammer διαβάζεις μου φαίνεται...Εντάξει, δεν λέω, καλός δίσκος, αλλά υπερεκτιμημένο συγκρότημα κατά την άποψή μου!! Και σε παρακαλώ, μην αρχίσεις να μου φωνάζεις γιατί είμαι πολύ ευαίσθητος...:116::126:

Reaction score
4

περικαλω;

οχι οχι φιλε μου, δε διαβαζω πολυ μεταλ χαμμερ (δλδ αυτοι εχουν αποκλειστικοτητα;), την αποψη μου λεω, οι τυπο βγαλανε δισκαρο οπως και να το δει κανεις... δε λεω, βγηκαν φετος πολλα και καλα, εως παρα πολυ καλα πραγματα, αλλα πιστευω οι Μαστοντον εβγαλαν δισκο αναφορας

Reaction score
4

οκ σημερα φορτωσε η λιστα σωστα... καλα εκτος Μαστοντον μαλλον δεν εχω ακουστα ουτε εναν απο τους υπολοιπους... και απ'οτι βλεπω ετσι και θα μεινει :125:

Reaction score
10

καλα εκτος Μαστοντον μαλλον δεν εχω ακουστα ουτε εναν απο τους υπολοιπους... και απ'οτι βλεπω ετσι και θα μεινει :125:
Συμφωνώ απόλυτα!!! Όσο για τους Mastodon, ο χρόνος θα δείξει αν είναι δίσκος αναφοράς ή αν θα ξεχαστεί...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Τιντούτοι?

Άντε, εγώ εκτός από τους Mastodon ξέρω και τον Τζάρβις Κόκερ... αλλά παραπέρα τίποτα...

Reaction score
4

εγω απο Κοκερ ξερω μεχρι το Τζο :119:

αυτος ειναι γιος του; :140:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

εγω απο Κοκερ ξερω μεχρι το Τζο :119:

αυτος ειναι γιος του; :140:
Nope. Καμιά σχέση. Ούτε σύγκριση (γνώμη μου)...

Reaction score
1

Πάντως ο Mosdef είναι χρόνια στο κουρμπέτι και καλός hiphopper, κατά τη γνώμη μου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv