Nokia 5800 XpressMusic: Preview

Reaction score
164
Απάντηση: Nokia 5800 XpressMusic: Preview

Πάντως το κλείδωμα με τη βοήθεια του A-GPS είναι εξαιρετικά γρήγορο. Σήμερα το μέτρησα και για το κλείδωμα κατέβασε 4kb. Στη Vodafone, η χρέωση είναι 0.6 λεπτά/kb, ή 2.4 λεπτά του ευρώ το κάθε κλαίδωμα.

Reaction score
0

To πρωί έφτασε μία θήκη της Krusell για το 5800

Είναι ακριβώς όπως την ήθελα: ποιοτική, με μαλακό εσωτερικό , με οπές όπου χρειάζονται και με προστασία από τις πτώσεις.

Είναι αξιόπιστο (δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα), είναι πολύ γρήγορο, η μπαταρία του είναι καινούρια ακόμα, αλλά ένα τριήμερο με BT την βγάζει.
Φωτογραφία δεν έχω τραβήξει ακόμα, αλλά είναι αρκετά καλό απ ό,τι έχω διαβάσει.
Αν σε ενδιαφέρει τόσο το τμήμα της φωτογραφίας, καλύτερα δες ένα Cybershot της SE.
Aπο που εφτασε και ποσο?

Reaction score
0

Από εδώ, 21 λίρες με τα μεταφορικά.
Πως θα μπορεσω να δω ποια ενημερωση εχει μεσα το 5800 και ποια διαδικασια να ακολουθησω εαν εχει την 11...και να βαλω την τελευταια?Σ ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
0

Αν περάσεις τους Garmin δουλεύεις άριστα χωρίς χρεώσεις κλπ.
Δεν τους έχω περάσει, αν βρω χρόνο θα γίνει και αυτό!
Φιλε Γιαννη ελπιζω να με θυμηθεις κι εμενα και να περασεις και στο δικο μου τους χαρτες,ετσι?Αν οχι,σκεψου οτι ειμαι ο μοναδικος που ειμαι κοντα σου και γνωριζω που ειναι το σπιτι σου!Τωρα(λογω των προσφατων γεγονοτων) που εμαθα πως φτιαχνονται και οι μολωτωφ...Κανονισε!!!

Reaction score
3

Φιλε Γιαννη ελπιζω να με θυμηθεις κι εμενα και να περασεις και στο δικο μου τους χαρτες,ετσι?Αν οχι,σκεψου οτι ειμαι ο μοναδικος που ειμαι κοντα σου και γνωριζω που ειναι το σπιτι σου!Τωρα(λογω των προσφατων γεγονοτων) που εμαθα πως φτιαχνονται και οι μολωτωφ...Κανονισε!!!
καλό!!!!!!

Reaction score
0

Πως θα μπορεσω να δω ποια ενημερωση εχει μεσα το 5800 και ποια διαδικασια να ακολουθησω εαν εχει την 11...και να βαλω την τελευταια?Σ ευχαριστω εκ των προτερων
Οκ το βρηκα στο myphone.Eυχαριστω.
Kαι οποιος θελει free wallpapers στο www.dailymobile.com

Reaction score
0

Παίδες χαιρετώ... Μολις το τσίμπησα και έκανα το απντειτ με τον ελληνικό ινστάλερ. Ελληνικά πια δε μου βγάζει το μαραφέτι. Έκανα τπτ λάθος; Πριν απο τον ελληνικό ινστάλερ είχα κατεβάσει τον αγγλικό και εκανα και απο εκεί απντέιτ και τότε είδα οτι δεν έχει ελληνικά. Οπότε κατέβασα τον ελληνικό, το ξαναέκανα απντέιτ αλλά τζίφος...

Reaction score
1

το πήρα και εγώ πριν μερικές μέρες , απίστευτο εργαλείο για την τιμή του !

Οσο για τα αγγλικά , υπάρχει αναφορά στο myphone.gr το οποίο λέει πρέπει να αλλάξεις το product key σε αντίστοιχο ελληνικό ( μάλλον έπεσες σε παραεισαγωγής )

Reaction score
0

θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με τους υποτιτλους στο 5800. εχω δοκιμασει ολους τους τροπους και δεν εμφανιζονται με τιποτα. ουτε με το toal video converter ουτε με καποιο αλλο converter. μηπως μπορειται να μου προτεινεται καποια λυση?

Reaction score
1

αμα βρεις κάτι , κάνε ένα οδηγό ! δεν έχω ασχοληθεί ακόμα ...

Reaction score
175

Reaction score
51

Καλημερα σας.Εχω την δερματινη θηκη της Krussel αχρησιμοποιητη.Οποιος ενδειαφερεται την δινω στη μιση τιμη.Αν ειναι και απο Πατρα ακομα καλυτερα.
http://www.mobilefun.co.uk/nokia-58...-flex-krusell-premium-leather-case-p18448.htm

Με ενδιαφέρει Νίκο :107:
Να την δω πρώτα από κοντά μήπως και δεν μου αρέσει (δύσκολο αλλά παίζει κι αυτό)

Θα σου τηλεφωνήσω :126:

Reaction score
51

θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με τους υποτιτλους στο 5800. εχω δοκιμασει ολους τους τροπους και δεν εμφανιζονται με τιποτα. ουτε με το toal video converter ουτε με καποιο αλλο converter. μηπως μπορειται να μου προτεινεται καποια λυση?
αμα βρεις κάτι , κάνε ένα οδηγό ! δεν έχω ασχοληθεί ακόμα ...

Αν θυμάμαι καλά, έχω γράψει έναν σύντομο οδηγό κάπου εδώ γύρω......
Αν δεν το βρω, θα ανεβάσω εκ νέου το κείμενο εδώ :107:

Reaction score
0

Ακριβώς! Το 5800 είναι εντελώς διαφορετικό από το iPhone. Και γι' αυτό το αγόρασα! :136:

Εν τω μεταξύ το πρόβλημα που ανέφερα, ότι έχανε συνέχεια το ακουστικό, με ένα restart έφτιαξε. Και το i-Tech, δυστυχώς, δεν υποστηρίζει την απεικόνιση του ονόματος αυτού που καλεί με Nokia.

Γνωρίζετε κάποιο BT που να το κάνει;
Αγαπητέ Χρήστη,
Τα ακουστικά i.Tech με αναγνώριση κλήσης υποστηρίζουν τη λειτουργία αυτή με όσα κινητά τηλέφωνα διαθέτουν τη λειτουργία και ελευθερώνουν τον τηλεφωνικό κατάλογο προς το BT. Αυτό δε σημαίνει ότι όλα τα NOKIA δεν το κάνουν αλλά έχει παρατηρηθεί ότι εξαρτάται από μοντέλο, τον χρόνο και τον τόπο κατασκευής. Ανάλογα με το εργοστάσιο κατασκευής του κινητού σας, ο κατασκευστής ενδέχεται να χρησιμοποιεί διαφορετικά chipset με αποτέλεσμα να επιρεάζεται η απόδοση σε ορισμένες λειτουργίες.
Πιστεύουμε ότι εάν η αναγνώριση κλήσης δεν δούλεψε με το ακουστικό της i.Tech τότε δεν θα δουλέψει με οποιοδήποτε άλλο ακουστικό με αναγνώριση κλήσης.
Σημειώνουμε ότι για να δουλέψει η αναγνώριση κλήσης πρέπει τα ονόματα να είναι περασμένα με λατινικούς χαρακτήρες.
Η i.Tech δοκιμάζει τα νέα της μοντέλα με τα εκάστοτε νέα μοντέλα κινητών αλλά δεν είναι στη θέση να κάνει αυτές τις δοκιμές με μεταγενέστερα μοντέλα.
Ελπίζουμε να βοηθήσαμε.
Με εκτίμηση.

Reaction score
164

Ευχαριστώ πολύ!
Τα iTech πλέον κάνουν παρέα με ένα SE, με το οποίο δουλεύει μια χαρά η αναγνώριση κλήσης...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.503
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus