ντισκμαν προβληματαρα!!!

Reaction score
0
παιδια ακουστε το ντισκμαν μου εκει που επαιζε ωραια κ καλα ξαφνικα αρχισε να αλλαζει τις λειτουργιες των κουμπιων του. τωρα το κανει αυτο σε εντονοτερο βαθμο κ δν υπακουει σε καμια εντολη κατι σαν να μν παιρνει ρευμα. κ οταν παρει μου κανει τα τρελα που σας ειπα. κοιταξα για διαρροη στο εσωτερικο κ το μονο που βρηκα ηταν κατι σαν ασπροι λεκεδες στις επαφες των μπαταριων. στο εσωτερικο υπαρχει κατι σαν βρωμια (φευγει με το τριψιμο, οι λεκεδες δν φευγουν) πανω σε διαφορα εξαρτηματα. τι επαθε??? τι ειναι αυτα που βρηκα? υγρα απο μπαταριες δν βρηκα. τι εγινε?? σας παρακαλω βοηθηστε γιατι επιγει... ευχαριστω

Reaction score
0
Απάντηση: ντισκμαν προβληματαρα!!!

ξεχασα να πω του εβαλα καινουργιο μηχανισμο (κεφαλη+μοτερ) επειδη ο παλιος χαλασε κ ο καινουργιος αφου επαιξε λιγο αρχισε η κεφαλη να κανει κατι περιεργα: οταν η κεφαλη κινειται ακουγεται θορυβος σαν κατι να τν κραταει (ενω δν υπαρχει καποιο εμποδιο). τι το επιασε στα καλα του καθουμενου?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.567

κατι σαν ασπροι λεκεδες στις επαφες των μπαταριων.................υγρα απο μπαταριες δν βρηκα. τι εγινε??
Κι όμως είναι υγρά από μπαταρίες που στέγνωσαν! Μάλλον τις ξέχασες

μέσα πολύ καιρό, ή έβαλες μπαταρίες ''μ' έκαψες''.

Δεν νομίζω να φτιάχνει, όπως δεν νομίζω να συμφέρει

να το φτιάξεις.

Reaction score
0

Κι όμως είναι υγρά από μπαταρίες που στέγνωσαν! Μάλλον τις ξέχασες

μέσα πολύ καιρό, ή έβαλες μπαταρίες ''μ' έκαψες''.

Δεν νομίζω να φτιάχνει, όπως δεν νομίζω να συμφέρει

να το φτιάξεις.
energizer εβαζα. δηλαδη τελος?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.567

energizer εβαζα. δηλαδη τελος?
Κάτσε μήπως ξέρει κάτι παραπάνω κανένας άλλος φίλος,

αλλά φοβάμαι ότι δεν υπάρχει λύση.

Αν θες πήγαινέ το σε κάποιον τεχνικό, άλλα ρώτα πρώτα

πόσο θα στοιχίσει πριν το φτιάξει, γιατί πιστεύω ότι θα συμφέρει καινούριο.

Reaction score
10
Λυπάμαι που το λέω αλλά μάλλον πας για καινούριο... Όλα αυτά είναι μηχανήματα που μόλις τελειώσει η εγγύηση, θέλουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ πέταμα!!!!! Το δικό μου discman (SONY) έπαιζε μόνο όταν το τοποθετούσα πάνω σε τραπέζι και υπό γωνία 45 μοιρών... Αν ήταν 30 ή 60 δεν έπαιζε... Ειλικρινά!!!

Reaction score
0

καμια καλυτερη ιδεα απο καποιον που ξερει τι γινεται?????? βοηθεια!!!!!!!!:411::411::411::411:

Reaction score
0

παιδια ακουστε! το πηγα στην αστρα κ μετα απο 1 εβδομαδα "περιμενετε δν το χουμε δει ακομα" βγαινει 1 τεχνικος για μπουνιες κ μου λεει πως εχει σπασει η πλακετα (????) κ πως η κεφαλη θελει αλαγη (πως? αφου ειναι καινουργια!) λεω να το παω σ ενα φιλο μου τεχνικο για μια καλυτερη εξηγηση! ωραιοι στην αστρα :141:! εγω πιστευω πως θελει αντισκουριακο σπρει. τι λετε?

Reaction score
968
Re: Απάντηση: ντισκμαν προβληματαρα!!!

καμια καλυτερη ιδεα απο καποιον που ξερει τι γινεται?????? βοηθεια!!!!!!!!:411::411::411::411:

Πω πω, σπαραχτικό κλάμα...

Πάρε iPod

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: ντισκμαν προβληματαρα!!!

Πω πω, σπαραχτικό κλάμα...

Πάρε iPod
ρε συ τι να το κανω το i ποδι? για να μοσχοβολησει το σπιτι ποδαριλα? ελα χωρις πλακα τωρα μπορει κανεις να βοηθησει?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Reaction score
0

λοιπον επειδη ουτε εγω βρισκω ακρη με το ντισκμαν αποφασισα να παρω το sony d-ne900 που τα χει ολα! ξερετε κανενα καταστημα που να το εχει στην αθηνα? ευχαριστω

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Re: Απάντηση: ντισκμαν προβληματαρα!!!

λοιπον επειδη ουτε εγω βρισκω ακρη με το ντισκμαν αποφασισα να παρω το sony d-ne900 που τα χει ολα! ξερετε κανενα καταστημα που να το εχει στην αθηνα? ευχαριστω
Eδώ:
http://www.cld.gr/index.php?page=sh...ufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1

κάνετε παραγγελειά και σας το στέλνουν,αλλά μου φαίνονται πολλά τα λεφτά για diskman.

Καλύτερη θα ήταν η λύση ενός ipod ή(αν σας ενοχλεί η podαρίλα:138:) παρόμιου player πχ:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1206400&MEMORY_SIZE=8+GB&category=69977611&catalog=19

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: ντισκμαν προβληματαρα!!!

Eδώ:
http://www.cld.gr/index.php?page=sh...ufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1

κάνετε παραγγελειά και σας το στέλνουν,αλλά μου φαίνονται πολλά τα λεφτά για diskman.

Καλύτερη θα ήταν η λύση ενός ipod ή(αν σας ενοχλεί η podαρίλα:138:) παρόμιου player πχ:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1206400&MEMORY_SIZE=8+GB&category=69977611&catalog=19
σιγα καλε! θα το παρω κ θα ναι κ καινουργιο! compuland εχει κ στο χαιδαρι. ξερεις αν υπαρχει ακομα αυτο το καταστημα?

υγ. σε εκλιπαρω κοψε τον πληθυντικο!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ντισκμαν προβληματαρα!!!

σιγα καλε! θα το παρω κ θα ναι κ καινουργιο! compuland εχει κ στο χαιδαρι. ξερεις αν υπαρχει ακομα αυτο το καταστημα?

υγ. σε εκλιπαρω κοψε τον πληθυντικο!
Όχι δεν το ξέρω αυτό.Αλλά αυτό που σου έδειξα είναι στην Λάρισσα.

Υ.Γ. Οκ?

Reaction score
0

στην αθηνα λεω! δν πιραζει που δν ξερεις... οποιος ξερει παρακαλω ας μου πει..

Reaction score
0
Παντως απο ενα γρηγορο googling δεν το ειδα πουθενα αλλου εκτος απο το παραπανω μαγαζι. :121:
Αλλα πραγματικα τωρα, δεν ειναι απιστευτα πολλα τα 180 ευρω? Με πολυ λιγοτερα εχεις ενα mp3 player με σχετικα μεγαλη οθονη και πολυ πιο ελαφρυ.
Απλα θα χρειαστει να κανεις rip τα cd που εχεις ηδη. Και αν το συνηθισεις θα δεις οτι μετα τα diskman θα σου φαινονται πολυ αβολα. :608: :619:

Reaction score
10
Πάρε έναν Άη-Ποντ:612: για να σε προστατεύει από τα λέιζερ, τα τρανσπορτ και ολα τα διαόλια:125: των δισκμαν...!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.298
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale