GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/11/10

Reaction score
49
Απάντηση: GRAN TURISMO 5, official thread

Δεν μου αρέσει να προτρέχω.....
Η βασική μου πρόγνωση οριοθετεί την εμφάνιση του GT5 στα ράφια πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.....

Αλλάααααα............

Έχω μια εικόνα στο μυαλό μου και δεν μπορώ να την βγάλω εύκολα από εκεί.....
Έχω την αίσθηση πως το GT5 θα βγει στα καταστήματα ταυτόχρονα με το PS3 Slim για μια τεράστια προώθηση και των δύο πακέτων της Sony.
Τόσο για την παιχνιδομηχανή όσο και για το παιχνίδι!!!

Μακάρι να βγω αληθινός!! :107:

Reaction score
152

...Λες ο ταχυδρομος που θα μου το φερει -αφου θα ερθει,φθηνοτερα, απο Χ.Κονγκ ή Αγγλια- να θελει και δωρακι;

Reaction score
4

Ευγε Δημητρο γαι το θεμα!!!
Τα γραφικα οπως παντα λιγο καλυτερα απο τα αληθινα :137:
Σκεφτομαι ποσο καψιμο μας περιμενει!!!!

Reaction score
49

Και κάτι πολύ καλό......
Που κατά 99% ισχύει....
Στην διάρκεια του παιχνιδιού θα μπορούμε επιτέλους να ακούμε τις δικές επιλογές στη μουσική (δικά μας τραγούδια κλπ)
Δεν ακούω στην διάρκεια της οδήγησης αλλά στα replay θα είναι ωραίο!!

Reaction score
49

Και αν σας ξέφυγε θα έχει και head tracking!!!!
Αν έχει κάποιος την κάμερα της Sony στο PS3, θα μπορεί με την κίνηση του κεφαλιού του να αλλάζει την γωνία θέασης στο παιχνίδι.......Αναμένω περισσότερες πληροφορίες επ' αυτού!

Reaction score
11.743
Re: GRAN TURISMO 5, official thread

Εχουμε την καμερα, θα εχεις νεα επι αυτου μολις βγει το παιχνιδι.

Reaction score
0

Ελπίζω να μην κάνουν καμιά βλακεία και βάλουν ζημιά μόνο στα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Άντε να δούμε πότε θα βγει. Ευελπιστώ για Δεκέμβριο, δεν το βλέπω νωρίτερα.

Reaction score
49

Ελπίζω να μην κάνουν καμιά βλακεία και βάλουν ζημιά μόνο στα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Άντε να δούμε πότε θα βγει. Ευελπιστώ για Δεκέμβριο, δεν το βλέπω νωρίτερα.

Ο Yamauchi έχει αναφέρει πως δεν θα έχουν όλα τα αυτοκίνητα επιλογή «ζημιάς». Πιθανολογώ πως δεν το επέτρεψαν όλες οι εταιρείες......Πχ πιστεύω πως η Ferrari δεν θα του επέτρεψε τέτοια δυνατότητα για προφανείς λόγους.

Και εγώ για Δεκέμβρη το βλέπω αλλά πάντα ελπίζω στο καλύτερο.....

Reaction score
49

Gran Turismo 5 HD Gameplay, Interactive Environment + Damage

Όλο και περισσότερος κόσμος συζητάει και παρακολουθεί videos από την GamesCom όπου έκαναν την πρώτη εμφάνιση τα playable demos του GT5 (και συνεπώς είμαστε πλέον στην τελική ευθεία)
Κάθε μέρα που περνάει, κυκλοφορούν όλο και καλύτερα videos (HD) από το gameplay και παρακολουθούμε / μαθαίνουμε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες.
Στο παραπάνω video παρατηρήστε την εικόνα (γραφικά), τις άριστες αντανακλάσεις στα αυτοκίνητα, τα δέντρα και τα κτίρια στα όρια της πίστας (Japan, R246).
Σημαντικό highlight είναι περίπου στην μέση του video (~2:50), στην Κ1 της πίστας όπου ο οδηγός παίρνει λάθος γραμμές και συγκρούεται με λάστιχα τα οποία εκτοξεύονται και σκορπίζονται στην πίστα. Αυτό γινόταν και παλιότερα με τους κώνους αλλά εδώ είναι ακόμα ρεαλιστικότερο....Αφού η κίνηση και η περιστροφή των ελαστικών (ακόμα και το φαινόμενο κωνικής κίνησης) έχουν φυσική ροή.
Επίσης είναι σαφής η επιλογή «ζημιάς» στο Impreza και της μη επιλογής «ζημιάς» σε άλλα οχήματα.

Υπολογίστε δε πως πάντα μιλάμε για video τραβηγμένο από κάμερα που καταγράφει την εικόνα από TV που βεβαίως υποβιβάζει την ποιότητα γραφικών και κίνησης.....
Όταν η Sony δώσει επίσημα videos, θα ψάχνουμε για σαγόνι!!!

Reaction score
4

Εδω ενα ακομη βιντεο που δειχνει καλυτερα σε τι σημεια αληθοφανειας φτανει το "damage" των αυτοκινητων.

[youtube]rR8CQxM_LFo[/youtube]

Reaction score
49

Gran Turismo 5’s Q4 2009 Release Date Confirmed

August 23rd, 2009
For those of you out there who still aren’t convinced of Gran Turismo 5’s pending 2009 release date, take a look at the game’s official brochure handed out at last week’s GamesCom convention. Snapped by RiseOfGames, the brochure was quickly translated by forum users – but you don’t have to be fluent in German to figure out what “4. Quartel 2009″ means. Via user G.T.Ace:
Developer: Polyphony – Platform: PS3
Genre: Racing – Number of players: T.B.A.

Release: 4th Quarter of 2009
THE ULTIMATE RACING GAME RETURNS
(lots of stupid PR blah blah, really nothing important)
The player can choose between over
1000 cars to race on incredible detailed racetracks and unlock PlayStation Trophies (blah).
The new NASCAR and WRC championships improve the
Gran Turismo experience. Players are challenged to fight their way up the online leaderboards against other racedrivers from all over the world.

Πηγή

Καλά νέα, επιτέλους!!! :107:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Release: 4th Quarter of 2009

4o 4μηνο?
Κάτι δεν μου βγαίνει με τον πολλαπλασιασμο.

Reaction score
49

4ο τεταρτο λέει , άρα 4ο τρίμηνο

Ακριβώς!!
Quorter = 1/4 έτους = 3μηνο.
Άρα τελευταίο 3μηνο του έτους!!!!

Θα περάσουμε όμορφα στις διακοπές των Χριστουγέννων :107:

Reaction score
2.212

Μου επιτρέπετε να γίνω λίγο γκρινιάρης;
1ον έχω την αίσθηση από τα λινκ που παραθέσατε ότι τα θεματάκια που είχε η Sony με το anti- alising έχουν παραμείνει. Το λέω αυτό εξαιτίας των γνωστών σπασμένων γραμμών τόσο στα αυτοκίνητα όσο και στα κτίρια που φαίνονται στα παραπάνω βιντεάκια.
2ον το damage δεν με ικανοποίησηε όπως το βλέπω. Αρχικά κάτι απλό που υπάρχει σε άλλα παιχνίδια εδώ και κοντά δεκαετία. Όταν τρακάρει το αμάξι και ανοίγει το καπώ ,συνεχίζει να πηγαίνει με πόσα χιλιόμετρα δεν ξέρω στην ευθεία και το καπώ παραμένει στην θέση του. Δεύτερον από τον απόλυτο εξομοιωτή οδήγησης έχω την προσδοκία-απαίτηση να μου προσφέρει και ρεαλιστικές συγκρούσεις, συγκρούσεις δηλαδή που όταν χτυπήσεις με το αυτοκίνητο με 150 χλμ να κάνει τούμπες και να γίνει εν τέλει αγνώριστο και άχρηστο κάτι που από ότι είδα δεν νομίζω να έγινε. Και ένα άλλο θέμα είναι το κατά πόσο οι ζημιές είναι απλά οπτικές ή επηρρεάζουν και τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Και εδώ από αυτά που είπατε παραπάνω διαπιστώνω πρόβλημα. Από τη μία θα είναι απαράδεκτο να μην επηρρεάζεται η συμπεριφορά του αυτοκινήτου από τις ζημιές. Από την άλλη πως θα γίνει να επηρρεάζονται τα αυτοκίνητα από τις ζημιές όταν ζημιές δεν θα παθαίνουν όλα τα αυτοκίνητα; Δηλαδή εγώ με το Impreza θα παθαίνω ζημιά και θα τραβάει δεξιά το αμάξι και δεν θα πιάνει η τρίτη (λέμε τώρα...) αλλά η Ferrari με την οποία χτύπησα θα συνεχίσει να πηγαίνει κανονικά με 320 τελική; Ακόμη ξέρει κανείς αν οι ζημιές θα επηρεάσουν το GT mode; Δηλαδή θα πρέπει να πληρώνεις και για να επισκευάσεις και τις ζημιές;
3ον δεν ξέρω κατά πόσο είναι ιδέα μου αλλά έχω την αίσθηση ότι πάντα στα GT τα αμάξια ήταν κολλημένα κάπως στην άσφαλτο, δηλαδή οι μετατοπίσεις στον άξονα z ήταν πολύ μικρές και μη ρεαλιστικές. Για να το κάνω πιο λιανά, έχω την αίσθηση ότι στα 11 χρόνια που παίζω GT δεν πρέπει να έχω καταφέρει ποτέ να ανατρέψω αυτοκίνητο, 'οτι και να έκανα. Στη δυναμική συμπεριφορά των αυτοκινήτων δηλαδή, από τη στιγμή που γίνει το λάθος και προκύψει κάποια σύγκρουση νομίζω ότι σειρές όπως το Colin Mc Ray και το Race driver ήταν πάντα μπροστά και από ότι είδα στα βίντεο τον τρόπο που το αυτοκίνητο χτυπάει στις μπαριέρες και σε άλλα αυτοκίνητα μάλλον θα παραμείνουν έτσι.
Πάντως, πέραν αυτών πρέπει να είναι χάρμα οφθαλμών το άτιμο, ειδικά σε καλές εγκαταστάσεις με προβόλι. Απλά ρε γαμώτο το περιμένουμε το άτιμο τόσα χρόνια, καλό θα ήταν αυτά που επισήμανα έχοντας δει μόνο δυο βιντεο (ποιός ξέρει τι άλλο θα με χαλάσει παίζοντας το παιχνίδι, λέτε να με συνεπάρει τόσο που να μην μπορώ να εντοπίσω τίποτα κακό;) να μην υπάρχουν. Για να δούμε θα το σκάσω το 300άρι τα Χριστούγεννα...

Reaction score
11.743

Να περιμενεις να το παρουμε εμεις που εχουμε ηδη PS3 και να σου πουμε εντυπωσεις.

(γρρρρρρ 5 φορες το πληκτρολογησα αυτο το μηνυμα....)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos