Καλημερα στο FORUM!

Reaction score
0
Καλημερα παιδια! Ειμαι ο Χρηστος απο Ιωαννινα η αλλιως noob μιας και μπηκα στο χωρο της δορυφορικης ληψης μολις πριν 6 μηνες...
Μεχρι τωρα "επαιζα" με Tecview(η PremiumQ) αλλα αφου διαβασα το ποστ του Didimos_GR για τον MVISION HD200Combo ψηνομαι να τον αγορασω...
Η νεα μου TV (PHILIPS 37" FULL HD) δειχνει να εχει απιστευτη εικονα σε FULL HD (τουλαχιστον απο το ΧΒΟΧ360 που δοκιμασα, νομιζα οτι εβαλα αλλη κονσολα...) οποτε λεω να περασω και στο χωρο της HD δορυφορικης...

Υ.Γ.: Οπως καταλαβατε θα σας πρηξω με της ερωτησεις μου μεχρι να βγαλω ακρη με τον δεκτη...ειδικα εσενα Didimos_GR!

Reaction score
3
Απάντηση: Καλημερα στο FORUM!

Δεν κατάλαβα τίποτα από ό,τι έγραψες αλλά καλώς ήρθες!!! :107:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.861

Καλώς τον Χρήστο από τα ωραία Ιωάννινα.

Reaction score
0

εγω καταλαβα οτι η tv σου φυσαει! παρε κ το ps3 να τα δεις ολα! κ παλι καλως τον!

Reaction score
0

εγω καταλαβα οτι η tv σου φυσαει! παρε κ το ps3 να τα δεις ολα! κ παλι καλως τον!
Δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω οτιδηποτε SONY σπιτι στο σπιτι μου...
Και το xbox κουκλα ειναι! Και οταν(αν) θα παρω blue-ray θα ειναι οτιδηποτε εκτος απο sony...

Καλως σας βρηκα!

Reaction score
0

Δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω οτιδηποτε SONY σπιτι στο σπιτι μου...
Και το xbox κουκλα ειναι! Και οταν(αν) θα παρω blue-ray θα ειναι οτιδηποτε εκτος απο sony...

Καλως σας βρηκα!
γιατι τοση απεχθεια στη σονυ? ενταξει κ εγω εχω καει 2 φορες απο μηχανηματα της αλλα θα την ξαναεπιλεξω. πιστευω πως ειναι πολυ καλη στον ηχο (μετα την pioneer κ γιαμαχα)

Reaction score
0

εχω καει...απειρες φορες, εκτος απο το PS2 (που το ανταλλαξα στο 6μηνο με xbox) οτι αλλη συσκευη ειχα ποτε δεν δουλεψε οπως επρεπε...Απο μινι-HIFI μεχρι TV... οποτε δεν υπαρχει λογος να συνεχιζω να δοκιμαζω στην ουσια.
Οσο για τον ηχο...ειχα σονυ στο αυτοκινητο και ειχε πολυ πριμα. Δεν καταφερα ποτε να το διορθωσω!Εβαλα KENWOOD και το αποτελεσμα...η μερα με την νυχτα στο ιδιο ακριβως setup!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988