ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Απάντηση: Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center
Πατησες στο remote το κουμπακι που λεει subtitles?
Πατησες στο remote το κουμπακι που λεει subtitles?
Εχεις επιλεξει Ελληνικους απο το set up?ναι και μου δειχνει τους αγγλικους που υποθετω οτι ειναι ενσωματωμενοι στο .mkv αλλά τους ελληνικους που ειναι στο .srt δεν μου δινει επιλογη...
Σωστα!miscellaneous/encodings/subtitles encoding/greek (cp-1253)?
ναι...
Δοκιμασες και αλλο hdmi καλωδιο?καμια ιδεα για τον ηχο??πως γινεται downmix?
Ειμαι σιγουρος πως και παλι κατι δεν κανεις σωστα:126:..βεβαια η εικονα δεν ειναι πολυ καλη στην αναπαραγωγη απο .mkv εχει κοκκο...ενω απο το egreat η ιδια ταινια ειναι πεντακαθαρη...χμ...
Εδω δεν ξερω να σου πω τιποτα.καλημερα...λοιπον το ξενυχτι επιασε τοπο...νομιζω οτι το εκανα να λειτουργει οπως θελω...μονο ενα προβλημα εχω με το smb...οταν παω στον network browser 9 φορες στις 10 δεν μου βγαζει το workgroup στο οποιο εχω τα nas μου αλλα μονο το DUNE...υπαρχει κανα κολπο που πρεπει να κανω??
Θωμα, εχουμε ηδη πει πως θα υπαρχει στις επομενες αναβαθμισεις.Υπάρχει δυνατότητα να αυξήσουμε το μέγεθος των υποτίτλων;
Ευχαριστώ Ανδρέα.Θωμα, εχουμε ηδη πει πως θα υπαρχει στις επομενες αναβαθμισεις.
(πιθανοτατα στην επομενη)
http://www.virtualmarket.ifa-berlin...light=hdi&fid=631&offset=0&Action=showCompanyHDI High Definition Israel Ltd.
Manufacturer under Dune brand name of hybrid HD media players with Blu-ray, HD streaming, IPTV and VoD support. Exhibiting new generation of products based on Sigma Designs 8642 chip: Dune HD Base 3.0 and Dune BD Prime 3.0