lakiss51
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 2.427
...που περιεργως εξαφανισθηκε; Εκλεισε 'η "επεσε";
Moνο φλασια; κατι χειροτερο:141:
διαβαζα προχθες βραδι μια "αναζητηση" απο αυτο, που πιθανον με παρεπεμψε στο αρχειο που αναφερεις! Τι να πω!
Ποια Αθήνα και Ναύπλιο, η Στεμνίτσα είναι!:204::204::204:
Θειε δεν ξερω αν σε σοκαρει αυτο που θα πω...αλλα πρωτευουσα της Ελλαδος δεν ειναι πια το Ναυπλιο...:204:
:142::143:Ποια Αθήνα και Ναύπλιο, η Στεμνίτσα είναι!:204:
1ον, μπορει να το πηρε το ευρηκα κρυφα (κ ετσι να εξαφανηστηκε):143:...που περιεργως εξαφανισθηκε; Εκλεισε 'η "επεσε";
Εντελώς φιλικά, οι υποδείξεις αυτού του είδους είναι καλύτερα να αποφεύγονται γιατί όταν δεν γνωρίζουμε ακόμα πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να έχουν και μια προσβλητική χροιά, χωρίς ο γράφων να έχει τέτοιο σκοπό....
υγ. συνηθως ψαχνουμε πριν ανοιξουμε θρεντ... λεω την αποψη μου παντα..
δν ηθελα να προσβαλω κανενα... ζητω συγνωμη αν σας ακουστηκε προσβλητικο... τη γνωμη μου ειπα... (σας ειπα παρεξηγουμαι πολυ ευκολα γιατι ειμαι ολιγον πιραχτηρι...)Εντελώς φιλικά, οι υποδείξεις αυτού του είδους είναι καλύτερα να αποφεύγονται γιατί όταν δεν γνωρίζουμε ακόμα πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να έχουν και μια προσβλητική χροιά, χωρίς ο γράφων να έχει τέτοιο σκοπό.
Ευχαριστώ.
Πολύ ωραία διατυπωμένη παρατήρηση! :444:Εντελώς φιλικά, οι υποδείξεις αυτού του είδους είναι καλύτερα
να αποφεύγονται γιατί όταν δεν γνωρίζουμε ακόμα πρόσωπα και καταστάσεις
μπορεί να έχουν και μια προσβλητική χροιά, χωρίς ο γράφων να έχει τέτοιο σκοπό.
Ευχαριστώ.
Ακομα μια απαντηση - καλαμια που δειχνει το επιπεδο του καθενος.1ον, μπορει να το πηρε το ευρηκα κρυφα (κ ετσι να εξαφανηστηκε):143:
2ον, μπορει απο το πεσιμο να βρηκε το κεφαλι του σε καμια γωνια κ να σκοτωθηκε!:204:
υγ. συνηθως ψαχνουμε πριν ανοιξουμε θρεντ... λεω την αποψη μου παντα..