Ps3, Dvix player ή WD TV HD?

Reaction score
0
Είμαι κάτοχος του Sony RDR-HX750 (dvd-recorder/dvix player).Γενικά ενδιαφέρομαι να βλέπω ταινίες είτε *.avi είτε *.mkv με ελληνικούς υπότιτλους...

Είχα παράπονα σχετικά με τους υπότιτλους *.srt (το μέγεθος που εμφανίζονται στην τηλεόραση είναι πολυ μικρό), με το γεγονός ότι δεν υποστηρίζει *.avi playback απο usb/εξωτερικό σκληρό καθώς και ότι δεν υποστηρίζει τα mkv αρχεία...

Το θέμα με τους υπότιτλους λύθηκε(αν και δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την ποιότητα της εικόνας τους) με το AVIAddXsubs v9.3 (Verdana κανονικά, 22pt και outline size 2), και προμηθεύτικα DVD-RW για να κάνω την δουλειά μου - αντί usb stick/HDD, έστω και χρονοβόρα!

Έτσι σκεφτόμουν να αγόρασω κάποιο MediaBox αλλά σκέφτομαι εδώ και καιρό να αγοράσω το ps3. Τι θα μου προτίνατε;
Τι παίζει με το ps3 και την αναπαραγωγή mkv/m2ts και ελληνικών υπότιτλων;;; Έχω διαβάσει ότι μέσω live streaming(TVersity) από pc φαίνονται οι υπότιτλοι. Ισχύει;
To WD HD TV παίζει ελληνικούς υπότιτλους απροβλημάτιστα;;
Aξίζει να κάνω μετατροπή τα mkv αρχεία σε κάτι άλλο(και αν ναι σε τι και πως;) για να παίζουν στο sony μου - αντί να αγοράσω κάποιο απ'τα 2 (ps3/WD);

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγγνώμη για το μέγεθος του post!:109:

Reaction score
0
Είμαι κάτοχος του Sony RDR-HX750 (dvd-recorder/dvix player).Γενικά ενδιαφέρομαι να βλέπω ταινίες είτε *.avi είτε *.mkv με ελληνικούς υπότιτλους...

Είχα παράπονα σχετικά με τους υπότιτλους *.srt (το μέγεθος που εμφανίζονται στην τηλεόραση είναι πολυ μικρό), με το γεγονός ότι δεν υποστηρίζει *.avi playback απο usb/εξωτερικό σκληρό καθώς και ότι δεν υποστηρίζει τα mkv αρχεία...

Το θέμα με τους υπότιτλους λύθηκε(αν και δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την ποιότητα της εικόνας τους) με το AVIAddXsubs v9.3 (Verdana κανονικά, 22pt και outline size 2), και προμηθεύτικα DVD-RW για να κάνω την δουλειά μου - αντί usb stick/HDD, έστω και χρονοβόρα!

Έτσι σκεφτόμουν να αγόρασω κάποιο MediaBox αλλά σκέφτομαι εδώ και καιρό να αγοράσω το ps3. Τι θα μου προτίνατε;
Τι παίζει με το ps3 και την αναπαραγωγή mkv/m2ts και ελληνικών υπότιτλων;;; Έχω διαβάσει ότι μέσω live streaming(TVersity) από pc φαίνονται οι υπότιτλοι. Ισχύει;
To WD HD TV παίζει ελληνικούς υπότιτλους απροβλημάτιστα;;
Aξίζει να κάνω μετατροπή τα mkv αρχεία σε κάτι άλλο(και αν ναι σε τι και πως;) για να παίζουν στο sony μου - αντί να αγοράσω κάποιο απ'τα 2 (ps3/WD);

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγγνώμη για το μέγεθος του post!:109:
PS3 + PS3 Media server = τα παιζεις όλα με υπότιτλους (ενσύρματο δίκτυο) με ανοιχτό το PC σου όμως.

WDTV : Με το νέο firmware 1.02.10 πάλι τα παιζεις κατά 95% όλα με υπότιτλους.
Σε αυτή την περίπτωση παίζεις κατ'ευθείαν από ένα εξωτερικό σκληρό.

Και στις 2 παραπάνω περιπτώσεις δεν χρειάζεται να ενσωματώσεις τους υπότιτλους αρκεί να έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα με το video file.

Reaction score
0
PS3 + PS3 Media server = τα παιζεις όλα με υπότιτλους (ενσύρματο δίκτυο) με ανοιχτό το PC σου όμως.
Γιατί ενσύρματο δίκτυο; Σκεφτόμουν να αγοράσω ένα ασύρματο router και να συνδέσω ps3 με pc. Δεν βολεύει βασικά η απόσταση tv και pc...
Το pc έτσι και αλλιώς είναι ανοικτό συνέχεια :116:

Reaction score
0
Γιατί ενσύρματο δίκτυο; Σκεφτόμουν να αγοράσω ένα ασύρματο router και να συνδέσω ps3 με pc. Δεν βολεύει βασικά η απόσταση tv και pc...
Μια χαρά είναι και το ασύρματο υποθέτω. (Εγώ τόχω ενσύρματο για λόγους ταχύτητας) Προσωπικά όμως δεν έχω δοκιμάσει να παίξω mkv 1080p ασύρματα στο PS3 και δεν έχω άποψη σε αυτό.

Reaction score
4
Απάντηση: Ps3, Dvix player ή WD TV HD?

εχω ακουσει οτι ασυρματα ματροσκες 1080π δεν τραβανε

παρε εκει ενα wdtv και ενα στικακι 16gb, θα σου παει συνολο 110-120 ευρω και θα παιζεις τα παντα μια χαρα, ουτε δικτυα ουτε τπτ, και πιανει μια σταλια χωρο

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ps3, Dvix player ή WD TV HD?

Με ασυρματο router δεν παιζει 1080i ή 1080p οχι οτι δεν μπορει να τα αναπαραγει αλλα ειναι θεμα δικτυου και bitrate. Το συστημα αυτο (ps3-ps3mediaserver-pc) το χρησιμοποιουσα πριν λιγο καιρο ειναι πολυ καλο τα παιζει ολα με υποτιτλους , πολυ καλη εικονα, αλλα πολυ θορυβος απο τον ανεμηστηρα!!! Εδω και ενα μηνα το γυρισα στο EGREAT 34 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster