Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είναι...

Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είναι...

• CD

Votes: 19 17,9%
  • Computer-based / Ψηφιακά αρχεία

Votes: 69 65,1%
  • LP / Vinyl

Votes: 14 13,2%
  • Άλλο (Εξηγήστε μας - π.χ. DVD με πολυκάναλο ήχο)

Votes: 4 3,8%

• Total voters
    106

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.924
Απάντηση: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είναι...

ποιός ρε παιδιά ψήφισε "LP / Vinyl" ως το "πιο χρησιμοποιούμενο μέσο στις καθημερινές του ακροάσεις"?

Να τον βγάλουμε πρόεδρα....:111::114::114:

Reaction score
1.153
Απάντηση: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είναι...

Από PC,PC,PC και PC.
Α ναι,ξέχασα,και από PC.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

ποιός ρε παιδιά ψήφισε "LP / Vinyl" ως το "πιο χρησιμοποιούμενο μέσο στις καθημερινές του ακροάσεις"?

Να τον βγάλουμε πρόεδρα....:111::114::114:
Μόλις ψήφισα κι εγώ βινύλιο για να σας τη "σπάσω"... :142:

Reaction score
141
Κυριως cd,τελευταια ομως βινυλιο λογο στερησης στις διακοπες του καλοκαιριου.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.924

Μόλις ψήφισα κι εγώ βινύλιο για να σας τη "σπάσω"... :142:

ε, τι να πω... ένας είναι ο πρόεδρας!:119:

Καλό στριφογύρισμα λοιπόν! :126:

(και καλή καρδιά!)

D

deleted user 10898

Guest
Λοιπον για απαντατε ολοι εσεις οι φλακερς...

ακουω απο το πισι γιατι...

α)ειναι ποιο βολικο
β)δοκιμασα και παιζει καλυτερα απο οτι το cd.
γ)το α+β
δ)μου το ειπε ο Κωστας οτι ειναι καλυτερα.
e)δοκιμασα και δεν παιζει καλυτερα απο το σιντι αλλα ειναι ποιο βολικο.
στ)ειναι in και waou (γουαααου).

παρακαλω αληθειες...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

ε, τι να πω... ένας είναι ο πρόεδρας!:119:
Τώρα, δεν ασχολείται με την πολιτική... :143:

Reaction score
3.590

Κυρίως ψηφιακά αρχεία αποθηκευμένα σε συστοιχίες σκληρών δίσκων, δίχως να γίνεται χρήση κάποιου είδους αναλογικού equalizer.

Ακούω βινύλιο σπανίως, κι όποτε το κάνω, το κάνω απλώς για να δικαιολογήσω το χώρο που πιάνουν στη βιβλιοθήκη, μου έχουν απομείνει γύρω στα 500 βινύλια.
Τα ψηφιακά μου transfers στα 24/96 προφανώς υπερκαλύπτουν τις ανάγκες του συγκεκριμένου μέσου. Θα μπορούσα εξ' αρχής να τα είχα κάνει ΜP3 αλλά πλέον δεν τίθεται θέμα χώρου στους σκληρούς.

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είνα

α)ειναι ποιο βολικο
γ)το α+β

παρακαλω αληθειες...
το α+β

Reaction score
3.590

Να συμπληρώσω ότι σαν ψηφιακό transport χρησιμοποιώ κυρίως ένα πειραγμένο WD TV (media player) των 89 ευρώ.

Υ.Γ. Πειραγμένο για να βγάζει 24 bits με το ανάλογο υλικό υψηλής ανάλυσης. Παρακαλώ να μην στέλνετε p.m. ευχαριστώ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.924

Πειραγμένο για να βγάζει 24 bits
γιατί? χρειάζεται "πείραγμα" για να βγάζει 24/96?

δε ξέρω, έχω το e-great.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Re: Απάντηση: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είνα

Να συμπληρώσω ότι σαν ψηφιακό transport χρησιμοποιώ κυρίως ένα πειραγμένο WD TV (media player) των 89 ευρώ.

Υ.Γ. Πειραγμένο για να βγάζει 24 bits με το ανάλογο υλικό υψηλής ανάλυσης. Παρακαλώ να μην στέλνετε p.m. ευχαριστώ
Όπα?Πώς ,πού,πόσο?
(Δεν έστειλα pm:105:)

Reaction score
3.590

γιατί? χρειάζεται "πείραγμα" για να βγάζει 24/96?

δε ξέρω, έχω το e-great.
Δυστυχώς, το WD TV δεν βγάζει 24bits/96KHz στην ψηφιακή του έξοδο (spdif) ώστε να σου δίνει τη δυνατότητα διασύνδεσης με εξωτερικό DAC.

Reaction score
3.590

Πως μου αρέσει να μιλάμε για ψηφιακά !!!! :142:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144
Απάντηση: Re: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είνα

α)ειναι ποιο βολικο
γ)το α+β

παρακαλω αληθειες...
Βασικά επειδή βαριέμαι να μοντιφικάρω το Systemdeck να παίζει CD... :137:

Reaction score
6
Ηταν καλο και μουσικο πικαπ.

Κλασσικο, καλα κουρδισμενο, αξιοπιστο, με καλο χρονισμο, ρυθμο, καλο χαμηλο, καλη εικονα και ευχαριστο ηχο.

Η Audio Note αγορασε μετα τα δικαιωματα και το βελτιωσε με μια νεα εκδοση του τοποθετωντας ενα δευτερο μοτερ ακριβως απεναντι απο της ''μαμας'', ενα ακρυλικο πλατω και ενα νεο arm board.

Μια χαρα πικαπ και το original Systemdeck και το νεο. Για ψαγμενους που δεν εντυπωσιαζονται απο τα τεραστια και πολλες φορες ''αμουσα'' πικαπ που γεμισε η αγορα.

Πολλα ''βαρια'' πικαπ πωλουνται με το κιλο....και λογω ωραιας εμφανισης...που κανουν μονο για decoration. Υπαρχουν ομως και αλλα που ειναι και βαρια και ωραια και παιζουν.

Ξεφυγα παλι απο το θεμα μας:107: παρασυρομενος απο το μικροβιο και θελοντας να ....αναλογικοποιησω ...την ψηφιακοτητα...της εποχης μας ....:137:

Καποτε παντως βλεπαμε τι αγοραζαμε, ειτε αυτα ηταν LPs η CDs. Τωρα απλα κατεβαζουμε και αποθηκευουμε σε ενα P.C ...που εαν χαλασει κλαφτα Χαραλαμπε , Γιαννη, Νικο...Και αν μπει ο κλεφτης μας το πηρε , ευκολα , γρηγορα .....Ενω αν ηταν βαρυ πικαπ η cd transport & dac δεν θα το σκεφτοντουσαν...Αλλο ενα ατου της παλιας σχολης. :142:

Τωρα το βουτανε το p.c και.... πανε πεταξαν...οι δεκα χιλιαδε διθκοιπου ελεγε ο γυφτος εκεινα τα χρονια.... Αν ηταν βινυλια και cd πως θα τα εκλεβε και...πως θα τα κουβαλαγε ο κλεφτης....:138:

Reaction score
70
Τωρα το βουτανε το p.c και.... πανε πεταξαν...οι δεκα χιλιαδε διθκοιπου ελεγε ο γυφτος εκεινα τα χρονια. Αν ηταν βινυλια και cd πως θα τα εκλεβε και...πως θα τα κουβαλαγε ο κλεφτης....:138:
Με το datsun:138:

Reaction score
6
Με το οχημα ntatsun , tatsun, ντατσουνι, :107:ετσι εαν ειχαμε κονέ θα αποκτουσαμε φτηνους και καλους δισκους:135:

Τωρα τι θα αποκτησουμε ενα σκληρο?:110:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Με το οχημα ntatsun , tatsun, ντατσουνι, :107:ετσι εαν ειχαμε κονέ θα αποκτουσαμε φτηνους και καλους δισκους:135:

Τωρα τι θα αποκτησουμε ενα σκληρο?:110:
Δυστυχώς, μετά τα "μαλακά" έρχονται και τα "σκληρά"... :142:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt