Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είναι...

Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είναι...

• CD

Votes: 19 17,9%
  • Computer-based / Ψηφιακά αρχεία

Votes: 69 65,1%
  • LP / Vinyl

Votes: 14 13,2%
  • Άλλο (Εξηγήστε μας - π.χ. DVD με πολυκάναλο ήχο)

Votes: 4 3,8%

• Total voters
    106

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re:"Πολύ σκληρός γιά να πεθάνει"στις καθημερινές ακροάσεις...

Ηταν καλο και μουσικο πικαπ.
Κλασσικο, καλα κουρδισμενο, αξιοπιστο, με καλο χρονισμο, ρυθμο, καλο χαμηλο, καλη εικονα και ευχαριστο ηχο.
...
Τωρα το βουτανε το p.c και.... πανε πεταξαν...οι δεκα χιλιαδε διθκοιπου ελεγε ο γυφτος εκεινα τα χρονια.... Αν ηταν βινυλια και cd πως θα τα εκλεβε και...πως θα τα κουβαλαγε ο κλεφτης....:138:
Σωστός ο παίκτης...Καλό το youtube,καλός και άγιος ο σκληρός κι εξίσου απαραίτητος ένας...σκληρός πυρήνας από LP και CD με αναντικατάστατα μουσικά έργα μαζί με τους ανάλογους αναπαραγωγείς...Και μάλιστα σε κοινή θέα,γιά να...΄΄ψαρώνουν΄΄ φίλοι και γνωστοί με τα χαιενδικά μας βασικά...ένστικτα:612:
(άσχετα με το αν ακούμε συχνότερα από ψηφιακά αρχεία:616:)
[reliops=Die Hard: The Ballad of John McClane][youtube]StuihXsyEqU[/youtube][/reliops]

Reaction score
63
Απάντηση: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είναι...

Από το WD HDTV κυρίως FLAC αλλά και MP3.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Systemdek βρε, όχι Systemdeck!

To 2Χ2 ήταν το τελευταίο πικάπ που έβγαλαν πριν κλείσει η εταιρεία. Πλέον το κυκλοφορεί η Audio Note ως ΤΤ1. Στο ΤΤ2 έχει κάνει ουσιαστικές βελτιώσεις (δύο μοτέρ κλπ).

Reaction score
6
To ΑΝ TT2 παιζει σαν πολυ μεγαλυτερης αξιας πικαπ.Καλο modification! Tωρα θυμηθηκα μια ιστορια πριν 24 χρονια.

Ο κατασκευαστης των Αγγλικων Α.Ν ο Peter Qvortrup ,φιλος μου εδω και 25 χρονια ,ξεκινησε την καριερα του με την κατασκευη των Audio Innovations που εφερνα τοτε. Ειχε ερθει λοιπον να με επισκευθει το 1985. Οση ωρα οδηγουσα στην Αθηνα εκεινος δεν κοιτουσε μποροστα του αλλα γυρνουσε συνεχως το κεφαλι του και ψαχνοταν...Δεν εβλεπα κατι το τοσο ιδιαιτερο που θα μπορουσε να ενδιαφερει τοσο πολυ τον φιλο μου. Δεν εβγαζε αχνα. Δεν αντεξα και μετα απο 10-15 λεπτα τον ρωτησα. Τι μου απαντησε χωρις ιχνος ειρωνιας. Κοιταω τα αυτοκινητα....Τον ρωταω , μα τι το ενδιαφερον βλεπεις και σου κανει τοση εντυπωση που δεν βλεπω εγω? Μου απαντα με ενα αγαθο υφος '' ειναι σαν να ειμαι σε ενα απεραντο μουσειο παλιων αυτοκινητων που κινουνται ομως''

Τοτε καταλαβα . Εκεινα τα χρονια στην Ελλαδα τα αυτοκινητα ηταν απο 30 ετων τα περισσοτερα αντε και καποια καινουργια 20 ετων Τι σκουργια... κυκλοφορουσε, ποσα ποδια εβγαιναν απο τα πατωματα και το σκουργιασμενο τελειως σασι..., ποσα λαδια καιγονταν , ποσα μενανε, ποσα αφριζαν και ποσα φρεναριζαν αν φρεναριζαν...
Ηταν οντως η Ελλαδα η χωρα- παλαιοπωλειο αυτοκινητων που ''πεταγαν'' και ξεφορτωνοντουσαν απο τη Γερμανια και το Βελγιο.
Οι παλιοτεροι θα θυμουνται τι γινοταν εκεινα τα χρονια που για να εχεις ενα αυτοκινητο (που να ...μπορουσες καποτε να αγορασεις γιατι ηταν απιστευτα πανακριβα τα καινουργια)θα επρεπε να ειναι μολις ...20 ετων κα βαλε ..που το θεωρουσαμε και ...καινουργιο.

Εκεινα τα μεσα χρησιμοποιυσαμε τοτε για τις καθημερινες μας μετακινησεις, ετσι για να μην ειμαι off topic

Θυμαμαι και τα πικαπ αυτοκινητουμε 45 στροφων δισκους τι εκαναν στις λακουβες που ηταν γεματη η Ελλαδα.. Ηρωικες ακροασεις

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.925
Απάντηση: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είναι...

τα σημερνά πικάπ αυτοκινήτου πάντως, δε πηδάνε στις λακκούβες...
το mp3 μπαφαρισμένο δε καταλαβαίνει κιχ...
και το i-pod έχει αντοχή σε λακκούβες, καρατσεκαρισμένα...

Reaction score
4

....
το mp3 μπαφαρισμένο δε καταλαβαίνει κιχ...
Σιγά μην παίζει και pro ! :138:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.925

ο αντίστοιχος "Peter Qvortrup" του 2010 θα έχει την ίδια αντίδραση με τα πικάπ...

Reaction score
6
Για τις λαμπες δεν εχουν να πουν τιποτα που ειναι ακομα πιο παλιες?

Και για να ζηλεψεις.:126:...Ο Ρ.Qvortrup εχει τη μεγαλυτερη συλλογη βινυλιων στον κοσμο:111: χε χε.και λυχνιων..επισης χε χε:107:

Αληθεια.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είνα

Και για να ζηλεψεις.:126:...Ο Ρ.Qvortrup εχει τη μεγαλυτερη συλλογη βινυλιων στον κοσμο:111: χε χε.και λυχνιων..επισης χε χε:107:

Αληθεια.
Βρε τον Ρ.Qvortrup, μου θύμισε τον Ράμπο...:138:

[youtube]3d5xUyuE31U[/youtube]

Reaction score
53
Λοιπον για απαντατε ολοι εσεις οι φλακερς...

ακουω απο το πισι γιατι...

α)ειναι ποιο βολικο
β)δοκιμασα και παιζει καλυτερα απο οτι το cd.
γ)το α+β
δ)μου το ειπε ο Κωστας οτι ειναι καλυτερα.
e)δοκιμασα και δεν παιζει καλυτερα απο το σιντι αλλα ειναι ποιο βολικο.
στ)ειναι in και waou (γουαααου).

παρακαλω αληθειες...
α+β

Reaction score
53
Re: Απάντηση: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είνα

Να συμπληρώσω ότι σαν ψηφιακό transport χρησιμοποιώ κυρίως ένα πειραγμένο WD TV (media player) των 89 ευρώ.

Υ.Γ. Πειραγμένο για να βγάζει 24 bits με το ανάλογο υλικό υψηλής ανάλυσης. Παρακαλώ να μην στέλνετε p.m. ευχαριστώ

πες μας και μας καλε μπαρμπα :110:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είνα

Και για να ζηλεψεις....Ο Ρ.Qvortrup εχει τη μεγαλυτερη συλλογη βινυλιων στον κοσμο χε χε.και λυχνιων..επισης χε χε
Αληθεια.
Eπίσης έχει και τη συνήθεια να μην αυτοπαγιδεύεται στην κορυφή του...΄΄τριγώνου του διαβόλου΄΄:612:

Βρε τον Ρ.Qvortrup, μου θύμισε τον Ράμπο...
:116:
Timbre,είσαι σκέτη...καταιγίδα:612:
[reliops=Tropic Thunder-Trailer (HD)][youtube]0DTAKAKmvPc[/youtube][/reliops]

Reaction score
40

Τον τελευταίο καιρό ακούω cds ολοκληρομένα έργα συνθετών ή διάφορα alblums τραγουδιστών μέσω discplayer :114:(αρχαίο σύστημα εν πλω):142: αλλά όταν είμαι σπίτι βάζω και δίσκους να παίζουν.
Καλά περιττό να σας γράψω ότι έχω ένα κάρο κασέτες που βάζω τακτικά για να τις ακούσω....:108:
Δεν ξέρω αλλά μου αρέσει να ακούω από τον πιο καθαρό ήχο μέχρι και αυτόν που ακούγεται μέσω γραμμοφώνου με όλους αυτούς τους θορύβους όπου με ταξιδεύει σε άλλες εποχές.:114:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Re: Απάντηση: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είνα

Δεν ξέρω αλλά μου αρέσει να ακούω από τον πιο καθαρό ήχο μέχρι και αυτόν που ακούγεται μέσω γραμμοφώνου με όλους αυτούς τους θορύβους όπου με ταξιδεύει σε άλλες εποχές.:114:
Φαίδρα εσύ την βρίσκεις με την μουσική έστω και απ το τρανζιστοράκι.
Πολλοί απο εμάς τρωγόμαστε με τα ρούχα μας για τα μηχανάκια που έχουμε και δεν επικεντρωνόμαστε στο τί παίζει άλλα στο πως παίζει.

Οπότε

τι θες και απαντάς????:141::142:

Reaction score
40

:108::142: λες να μην έπρεπε?

Reaction score
23

Βλεπω μια ταση προς το Βινυλιο...οτι και να κανετε θα νικησουμε.

Reaction score
3.591

Το βινύλιο μέχρι στιγμής "ισοπατώνει" με το DVD με πολυκάναλο ήχο :137:

Reaction score
40

Βλεπω μια ταση προς το Βινυλιο...οτι και να κανετε θα νικησουμε.
Βινύλιο έλεγα να ψηφίσω αλλά θα έλεγα ψέματα:114: Τον χειμώνα ίσως:142:

Reaction score
1.213

Εγω εβαλα βινυλιο γιατι μου αρεσει να πονταρω στα αουτσαιντερ :138:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.131
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt