5 Χρόνια avsite.gr - Τα συγκλονιστικά ντοκουμέντα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437
Στην Αιδηψό την επόμενη φορά,κορίτσια με τις εσάρπες:116:

Άσπρισαν απ το κρύο:405:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: 5 Χρόνια avsite.gr - Τα συγκλονιστικά ντοκουμέντα!!!!

Τα περασαμε ομορφα-ομορφα- ομορφα που λεγαμε μικρα πριν γινουμε σαν σιτεμενες μουστογριες!!!!!!!!
Ωραιο μαγαζι,ωραιοι κωλοι,ωραιος ο Καφατος με το σακακιον το τσιλικο,

ο misterpattern senior Βογιατζακης με κοτσιδα grande ως μπανικος summer lover,

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

με Wanda σε ρολο φωτορεπορτερ εξ CNN και αμφιεση ανοιξιατικης νυκτος,Gkar που μου ηρθε με μια αντισταση στο χερι λεγοντας μου οτι αυτες ειναι οι καλλιτερες για crossover ηχειων και φυσικα το γελιο πηγε συννεφο(εννοειται οτι ηταν φτιαχτο για να μου κανει μπουκοταζ για το τοπικ που ανοιξα),Oppo-Αποστολος
εδω εχει δει το βρακακι της πισω εξ αυτων κοπελλιτσας και σκεφτεται οτι ηρθε η ωρα να ανεβει στο μπαρ να λικνιστει υπο τους ηχους της House και να δει η μικραν τι σημαινει νιατο,ο Δολοφονακης..........,ο φιλος ABCD παντα χαμογελαστος και φιλικος καμαρωνε την κορμοστασια του Δολοφονακι>>>>>>>.
Ο Δολοφονακης...............,

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

με Wanda σε ρολο φωτορεπορτερ εξ CNN και αμφιεση ανοιξιατικης νυκτος,Gkar που μου ηρθε με μια αντισταση στο χερι λεγοντας μου οτι αυτες ειναι οι καλλιτερες για crossover ηχειων και φυσικα το γελιο πηγε συννεφο(εννοειται οτι ηταν φτιαχτο για να μου κανει μπουκοταζ για το τοπικ που ανοιξα),Oppo-Αποστολος
εδω εχει δει το βρακακι της πισω εξ αυτων κοπελλιτσας και σκεφτεται οτι ηρθε η ωρα να ανεβει στο μπαρ να λικνιστει υπο τους ηχους της House και να δει η μικραν τι σημαινει νιατο,ο Δολοφονακης..........,ο φιλος ABCD παντα χαμογελαστος και φιλικος καμαρωνε την κορμοστασια του Δολοφονακι>>>>>>>.
Τι γραφεις ρεεεεε?
Ακομα ντιρλα εισαι?:142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

,Oppo-Αποστολος

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437
Η αντίσταση:

Πληροφορίες που θέλουν τον gkar να αναφωνεί ότι άλλαξε η γέυση του ουίσκι(με την ανάδευση της αντιστάσεως) απελευθερώνοντας αρώματα αναλογικίτιδας ελέγχονται ακόμα με την μέθοδο του blind test.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: 5 Χρόνια avsite.gr - Τα συγκλονιστικά ντοκουμέντα!!!!

Η έταιρη ρεπόρτερ......
έτερη, βρε ...

Θα μου βγάλετε κανένα όνομα :137:

Για να μην πω γι ΄αυτό ....
.....που νόμιζε ότι το άγρυπνο μάτι δεν την παρακολουθούσε
:101::138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Οππο =Αποστολος
εδω εχει δει το βρακακι της πισω εξ αυτων κοπελλιτσας και σκεφτεται οτι ηρθε η ωρα να ανεβει στο μπαρ να λικνιστει υπο τους ηχους της House και να δει η μικραν τι σημαινει νιατο,

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: 5 Χρόνια avsite.gr - Τα συγκλονιστικά ντοκουμέντα!!!!

Η αντίσταση:

Πληροφορίες που θέλουν τον gkar να αναφωνεί ότι άλλαξε η γέυση του ουίσκι(με την ανάδευση της αντιστάσεως) απελευθερώνοντας αρώματα αναλογικίτιδας ελέγχονται ακόμα με την μέθοδο του blind test.

:142::142::142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.579
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani