Ποδήλατο

Reaction score
23.562
Δεν νομίζω να είναι μαλάκες, είναι κάτι πολύ χειρότερο, στο χωριόμ τους λέμε εγκληματίες!!
Συνειδητά γίνεται, άρα είναι δολοφόνος!!
Στη όψη του ποδηλάτη, δαιμονίζονται και τους βγαίνει το εγκληματικό τους ένστικτο.
Για όλους αυτούς το ποδήλατο δεν έχει καμία θέση στους δρόμους, βαθιά μέσα στο κλούβιο κεφάλι τους πιστεύουν ότι μετά από αυτό θα πάψω να κυκλοφορώ στους δρόμους και θα πάω να κάνω ποδήλατο στο πάρκο, εκεί όπου ανήκει το ποδήλατο να κυκλοφορεί νόμιμα.
Τρελαίνονται γενικώς στη εικόνα του ποδηλάτη, όλοι αυτοί χρησιμοποιούν το δρόμο για δουλειά, να προλάβουν δουλειές, να μην αργήσουν, να είναι στη ώρα τους για το μεροκάματο, να βγάλουν παράδες να ζήσουν τη οικογένεια που καταλάθος προέκυψε και είναι αναγκασμένοι να τρέχουν για αυτήν.
Ενώ εγώ (σύμφωνα με αυτούς) τα έχω λύσει όλα μου τα προβλήματα, πήρα ένα ποδήλατο και βγήκα να σουλατσάρω στους δρόμους.
Κατι δεν πάει καλά με τους ανθρώπους, το παρατηρώ χρόνια, κάτι έχει χαλάσει βαθιά μέσα μας...
Έχω γνωρίσει (και γνωρίζω ακόμη) άτομα που είναι ακριβώς όπως τα περιγράφεις. Με όλα τα χαρακτηριστικά μάλιστα της φιλοσοφίας που γράφεις. Για αυτό σου είχα πεί παλιά να προσέχεις. Με έναν μάλιστα που έτυχε να είμαι συνοδηγός τσακώθηκα μια φορά για το πως προσπέρασε έναν ποδηλάτη και μου είπε ακριβώς αυτά που λές. Όλα ακριβώς όπως τα λες σαν επιχειρήματα. Κουφάθηκα. Συνήθως είναι συντηρητικά άτομα και εάν πετύχεις κανάν τέτοιο και έχει πιεί και λίγο ... κάηκες. Δεν εννοώ ότι το ποτό θα τον εμποδίσει να οδηγήσει σωστά ώστε να σε αποφύγει. Εννοώ ότι το ποτό τους τα βγάζει εκείνη την στιγμή στην επιφάνεια όλα. Προφανώς το έχουν κάνει φιλοσοφία απο πρίν.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.385
Θου βου, δεν πάτσα τη κοιλιάμ και τα έγραψα όλα αυτά, έχω συζητήσει με πολύ κόζμο, με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ότι ασχολούμαι με τη ποδηλασία, τους είναι πχιο εύκολο άμα δεν γνωρίζουν να ανοίξουν τη καρδιά τους και να πουν αλήθειες, στη τελική κατέληξα σε αυτά τα συμπεράσματα.
Είναι πολύ συνάνθρωποι μας που έχουν αυτή τη λογική...
Ως κοινωνία πάσχουμε βαθειά, όχι στη οδηγική παιδεία, σε όλα τα επίπεδα.
Κατι έχει χαλάσει μέσα μας, κάτι τροφοδοτεί όλη αυτή τη παράνοια και γιαυτό πάμε συνέχεια από το κακό στο χειρότερο...

Reaction score
1.301
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι γενικά οι δικυκλιστές / ποδηλάτες είναι εμπόδιο για τους "φανατικούς" αυτοκινητιστές. Θα έπρεπε όμως να σκεφτούν ότι στη θέση του δίκυκλου / ποδηλάτου θα μπορούσε να ήταν ένα ακόμη αυτοκίνητο με ότι συνεπάγεται για το κυκλοφοριακό. Αυτά για μέσα στην πόλη. Για πιο έξω τώρα είναι θέμα παιδείας όπως και άλλα τόσα στην όμορφη Ελλάδα μας.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.385
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι γενικά οι δικυκλιστές / ποδηλάτες είναι εμπόδιο για τους "φανατικούς" αυτοκινητιστές. Θα έπρεπε όμως να σκεφτούν ότι στη θέση του δίκυκλου / ποδηλάτου θα μπορούσε να ήταν ένα ακόμη αυτοκίνητο με ότι συνεπάγεται για το κυκλοφοριακό. Αυτά για μέσα στην πόλη. Για πιο έξω τώρα είναι θέμα παιδείας όπως και άλλα τόσα στην όμορφη Ελλάδα μας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πόσο τσοπάνα ρέιβ είμαστε είναι οι διαβάσεις στη Αθήνα που ζω, σε όλο το πλανήτη έχει προτεραιότητα ο πεζός, στη Αθήνα έχουν προτεραιότητα τα αυτοκίνητα, άπαξ και πατήσει το πόδι του πεζός και αναγκαστεί να σταματήσει το ιχ, είναι ένας σοβαρός λόγος για νεύρα και παναγίες.

Reaction score
25.978
και οι δικυκλιστες ώρες ώρες είναι τέρμα αντικοινωνικά μλκς , έχουν φτάσει σοτ άλλο άκρο και δίνουν δικαιώματα στους ιχδες να τους συμπεριφέρονται αναλόγως.
να πούμε πχ για το "αναφαίρετο δικαίωμα" να κινούντια ποδήλατα παράλληλα στην παραλιακή (αντί αεροδυναμικά σε σειρά) για να λέμε καμιά μλκ να περνά η ώρα και φυσικά να πούμε για την ανεκδιήγητη μλκ των αναβατών να έχουν εν έτη 2025 αναμένη τη μεγάλη σκάλα στα φώτα για να τους βλεπόυν τα αυτοκίνητα, ασχετοσύνη και αντικοινωνικότητα συνδιασμός που σκοτώνει.
που να σκέφτει ο τσιγκοκέφαλος αναβάτης οτι αυτός που θα τον έβλεπε στον καθρέπτη πλεόν δεν μπορεί γιατι τον τυφλώνει , ενώ αυτός που δεν θα τον έβλεπε ποτέ ούτε θα έπαιρνε χαμπάρι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.385
Καλά και εμείς με το ποδήλατα ή με μοτοσυκλέτα δεν είμαστε νερό για λιτουργιές, κάνουμε τραγικές μλκιες παραβιαζοντας το σύμπαν.
Κρόκ τα τελευταία χρόνια παρατηρώ κάτι σε αυτό που λες, καταρχάς για όσους δεν γνωρίζουν κυκλοφορώ εντός πόλης μόνο με μοτοσυκλέτα, παρατηρώ ότι ξαφνικά κυκλοφορεί πολύ σκούτερ, με τόσο σκούτερ το μυαλό μου πάει ότι το επιλέγουν κυρίως περιπτώσεις σαν και τη θκιάς, να απαλλαγούν από τη κίνηση με το κουτί.
Γίνετε στους δρόμους μαλιοβράσι, με προσπερνάνε από παντού τέρμα γκάζι, ότι έβλεπαν να γίνεται όσο οδηγούσαν κουτί, νομίζουν ότι μπορούν να το κάνουν έχοντας ελάχιστη εμπειρία πάνω σε δίκυκλο όμως.
Καλά θα πάει και αυτό!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.580
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani