Symbian vs Windows mobile

Reaction score
0
Απάντηση: Symbian vs Windows mobile

Απλως συνδεεις το τηλεφωνο με την συιτα για συγχρονισμο ,κατεβαιννει το Update και εγκαθηστατε...Ακομα ειναι νεο τηλεφωνο το 8910..Περιμενε λιγο και αν ξεκινησουνε τα update δεν θα εχουνε τελειωμό αν και το sympian εχει περιορισμους,δεν ειναι ανοιχτο οσο τα wm

Reaction score
0

σ ευχαριστω για την απαντηση!
με το omnia 2 τι γινεται?
προσπαθω να βρω συγκριτικα τεστ αναμεσα στα 2(hd & 2)αλλα δε βρίσκω

Reaction score
0

σ ευχαριστω για την απαντηση!
με το omnia 2 τι γινεται?
προσπαθω να βρω συγκριτικα τεστ αναμεσα στα 2(hd & 2)αλλα δε βρίσκω
Το ομνια 2 μπορεις να βρεις ενοτητες στο omniacs.net
Απλα ειναι αλλου,εκτος απο την οθοναρα εχει βαλθει να ανατρεψει τα δεδομενα των wm..Μερικα χαραχτηριστικα..Πολυγλωσσο(16-20 γλωσσες)επιλεγεις Ελληνικα κανει φορματ και εχεις Ελληνικη γλωσσα και πληκτρολογιο και γραφει σε οποιοδηποτε πληκτρολογιο 160(στο resco παλια μονο μερ κεφαλαια γραφεις 160 σε ολα τα ppc)στο ΙΙ γραφεις και με μικρα...Ξυπνητηρι που χτυπαει και μ κλειστο τηλεφωνο...Το νεο λειτουργικο δεν εχει καμια σχεση με wm ολα ειναι με αναδιωμενα μενου με τεραστιες μπαρες...Ουτε μικρα γραμματα στα bt κτλ που ηξερες(Βρισκει σε ποια κατευθηνση βρισκονται τα δυκτια bt-wi-fi)
GPS Tracker το οποιο κλειδωνει τα δεδομενα σου αν χασεις το τηλεφωνο και σου στελνει μηνυμα αν τους στειλεις με της σντεταγμενες του και τραβαει φωτο ανα διαστηματα...Αυτο μπορεις να το βαλεις σε πολλα τηλεφωνα αλα εχει ενα χαραχτηριστικο διαφορετικο..Το προγραμμα λειτουργει παντα ακομα και αν ακνεις hard reset η αλλαξεις ρομ..Παιζει video 1088*1088 σαν νερακι(δεν μπορει παραπανω να δωσει ο Payer με benmapk οσο εχει το HTC HD σε video 640*480...Kαι ακομα δεν ηρθε καλα καλα...Φαντασου σε λιγο καιρο..Στο θεμα gps κλειδωνει σε 1 δευτερο...Ακομα και μεσα στο σπιτι μου κλειδωσε σε 2 δευτερα μετα απο κρυα εκκινηση,το σημα ειναι λιγο πιο υσχυρο απο του 1 και αψογο στηνπλοηγηση χωρις lag κτλ..
Το igo μετα την τελευταια αναβαθμιση που εκανε αποκλειστικα για να βαλει καποια χαραχτηριστικα για το 2 το 3d περιββαλον ειναι αλλου(το ΙΙ εχει ξεχωριστη καρτα γραφικων και ο επεξεργαστης στα 854 υποστηριζει και FΗD)Επισης εχει τρομερα παιχνιδια...Που να βγουνε και ρομ μαγειρεμενες...θα τρεχει 4Κ:137::137::137:

Reaction score
0

εμενα κατι που με ενδιαφερει πολυ ειναι να μη χρειαζεται γραφιδα
θελω πχ να γραφω ανετα sms με τα δακτυλα

εχει ερθει Ελλαδα? γιατι στο puplic ειχε μονο το 1 :121:

θα το ψαξω το site που μου εδωσες :444: γιατι με μια πρωτη ματια δε βρηκα το συγκριτικό που θελω
παντως απ οτι βλεπω το 2 εχει 5αρα καμερα σε αντιθεση με το hd

(καλοριζικο!)

Reaction score
0

εμενα κατι που με ενδιαφερει πολυ ειναι να μη χρειαζεται γραφιδα
θελω πχ να γραφω ανετα sms με τα δακτυλα

εχει ερθει Ελλαδα? γιατι στο puplic ειχε μονο το 1 :121:

θα το ψαξω το site που μου εδωσες :444: γιατι με μια πρωτη ματια δε βρηκα το συγκριτικό που θελω
παντως απ οτι βλεπω το 2 εχει 5αρα καμερα σε αντιθεση με το hd

(καλοριζικο!)
Οτι δεν χρειαζεται γραφιδα,δεν χρειαζεται,(ακομα και με τα χοντροχερα του φιλου μου δεν ειχε προβλημα)η οθονη ειναι πολυ απαλη,μισο κλικ πισω απο το iphone,κρυσταλινη...Το ξερεις αλλωστε...Στο site που σου εδωσα υπαρχει προσφορα για τα μελοι απο γνωστο Ελληνικο πολυκαταστημα στα 545e
Ναι εχει 5αρα καμερα,αρκετα καλη αλλα σε καμια περιπτωση σαν του Omnia HD...Δυστηχως περιμενω να πουλησω το Ι για να παρω το δυο,απλως το επαιξα κανενα δυορο σαν mod του omniacs οταν το φερε ενας φιλος...Απο εκει και περα υπαρχει αρκετο καιρο απο πολλα παιδια που το φερανε απο εξω..Η Εγγυηση απο το καταστημα που εχουμε την προσφορα ειναι δυο ετη με Εγγυηση απο samsung Germany μιας και γινανε πολλες αναφορες για την μη καλυψη η προβληματα σε αυτην απο το 1....Περιμενω να πουλησω το εργαλειο μου και να κανω και μαι ερευνα ακομα και μετα να το χτυπησω,αλλιως Θα το κανω Δωρο χριστουγεννων στον εαυτο μου και θα κρατισω και το 1 για 2ο τηλεφωνο!!!

Reaction score
0

Α οκ ετσι οπως το εγραψες νομιζα οτι το εχεις ηδη, με το καλο να το παρεις λοιπον!

Χμ οποτε εσυ αναμεσα στα 2 θα διαλεγες το "2" ε?

Reaction score
0

Ναι γιατι δουλευω χρονια τα wm και δεν μπορω να πω,παροτι σπαστικο και δυσχρηστο λειτουργικο κανει τα παντα...Οτι προγραμμα πλοηγησης θες,γρηγορα και ανετα,θες να δεις μια ταινια,δεν θα κατσω να ενσωματωσω υποτιτλους(ειδικα με το ομνια που παιζει και 720 οπως τα κατεβαζω απο το νετ τα χωνω και τα βλεπω,πεταω και τους υποτιτλους και βουαλα...Το συνδεω και με τον προβολεα!!!Γενικα βεβαια ειναι τι θες εσυ!!!Εγω μπορω να χειριστω τα wm..Οποτε ακομα και αν με χαλασει καποια στιγμη το υπαρχουν μενου του ομνια ,το αλλαζω με ενα απο τα δεκαδες περιββαλοντα η με το κλασικο των win...Καλυτερα να δοκιμασεις wwin γιατι δεν ειναι ευκολα τηλεφωνα..Τα sympian ειναι πολυ πιο φιλικα αλλα δεν εχουνε την δηναμη των win...μονο απο το android περιμενω να μπορεσει να με παρει απο εκει..Ημουνα Νοκιακιας αλλα χαλασανε και βγαζουν συνεχεια προβλημματα..Τωρα ειμαι για την ωρα της samsung γιατι κανει την διαφορα και προσπαθει

Reaction score
0

Καλυτερα να δοκιμασεις wwin γιατι δεν ειναι ευκολα τηλεφωνα..
?

Εχω wm, το καιζερ συγκεκριμενα, αλλα τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω ενα σονυ εριξον λογω γραφιδας κυριως.
Δε μπορω να πω οτι μου δημιουργησε προβλημα ως λειτουργικο, κι απ οτι ειδα στο site της samsung το περιβαλλον διαφερει αρκετα απο το κλασσικο των wm

Οποτε ακομα και αν με χαλασει καποια στιγμη το υπαρχουν μενου του ομνια ,το αλλαζω με ενα απο τα δεκαδες περιββαλοντα η με το κλασικο των win.
εγω παλι δεν εχω ιδεα πως γινεται αυτο :114:

Reaction score
0

Σου ειπα το μονο κοινο που εχει το περιββαλον του ΙΙ με τα wm(εφοσον χρησιμοποιεις το UI της)ειναι η μπαρα επανω με τα ιδια εικονιδεια σηματος,μπαταριας κτλ....Πουθενα αλλου δεν τα φερνει,πχ ρυθμισεις κτλ....Αλλαζοντας εννοω και προσθετοντας manilla η spb η iphone style η καμια 10αρια ακομα λειτουργικα με πιο ευχρηστο μενου...

Reaction score
0
Μετά από δύο χρόνια χρήσης windows mobile συσκευής (πρώτα qtek 8100 και μετά diamond), είμαι στη φάση αγοράς νέας συσκευής (έπνιξα το diamond), δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω τηλέφωνο χωρίς wm. Πόρωση! Ένας μικρός υπολογιστής τσέπης, και στα 2 αυτά χρόνια μόνο μία ή δύο φορές μου κόλλησαν. (ένα sharp 770 που είχα πριν κόλλησε 10 φορές). Νομίζω πως για κάποιον που είναι συνηθισμένος με την τεχνολογία τα "έξυπνα κινητά" είναι μόνη κατεύθυνση-και τα wm είναι σαφώς τα καλύτερα!

Reaction score
0

δυσκολη παντως η επιλογη!

τωρα που ειμαι εξωτερικο, ειδα το iphone και μου αφησε καλες εντυπωσεις. Το θεμα ειναι οτι κ εδω δεν εχουν το omnia 2 να το επεξεργαστω..

Ουφ!

Reaction score
0

Αν εισαι τιποτα απο Πειραια,μπορει να συνενοηθεις με τον admin του omniacs να σου το κανει μια παρουσιαση....Μολις δοκιμαζει και το νεο Ι7500 galaxy με λειτουργικο Android!!!

Reaction score
0

τελικα αφου δοκιμασα hd και μηλοφωνο,αποφασισα το 2ο :107:

τωρα πρεπει να περιμενωκανα 20μερο για να μου φερει η βοντα το 32αρι :108:

Reaction score
0

Καλοριζικο...Ειναι πολυ καλη συσκευη με τα οποια προβληματα της(βλεπε apple)

Reaction score
6

Να ρωτήσω κάτι ;

Παίρνει το 8910i HD λειτουργικό Android ;

Με τι περιορισμούς και πόσο στοιχίζει ;

Ευχαριστώ Πολύ.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος