Ενισχυτή για την Artemis!

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους
Θέλω τα φώτα σας στο εξής.
Είμαι στην αναζήτηση ηχείων και ενισχυτή.
Έχω τον Musical Fidelity B1 που τον υπεραγαπώ!
Ήρθαν στο σπίτι μου - μου τα πάρκαρε φίλος για 1 μήνα - τα Artemis της Αudio spectrum.
Ακούω κλασική μουσική και οργανική Τζαζ. Το αποτέλεσμα ήταν - επιτρέψτε μου - συγκινητικό! Ανάλυση, βάθος, μεσαία ζεστά και κυρίως, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Μουσική! Μπορεί να έφταιγαν τα μέτρια Energy Connoisieur R -30 που είχα. Μπορεί να υπάρχει και κάτι καλύτερο.
Πολλοί πιστεύουν πως πρέπει να αλλάξω και ενισχυτή λόγω παλαιότητας.
Οι ερωτήσεις μου είναι 2.
1. Να τα αγοράσω τα Artemis ή προτείνετε κάτι πιο μαγικό? (έχω στο μυαλό μου τα Vienna Bach και τα Dali Icon 6)
2. Ποιος ενισχυτής ταιριάζει στα γούστα μου? (έχω στο μυαλό μου τον Creek Evo ή Destiny, και τον Audiolab 8000se)
Υπερευχααριστώ για το χρόνο σας.
Νίκος

ΥΓ. Ο χώρος μου είναι μικρός. Γύρω στα 20 τμ.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.432
Ο χώρος σου, αν έχει καλές αναλογίες και μπορείς να τοποθετήσεις το ηχείο 30-40 πόντους από τον πίσω τοίχο, είναι μια χαρά για την Artemis.

Όσο για ενισχυτή ρωτάς εμάς να σου πούμε ποιος ενισχυτής ταιριάζει στα γούστα σου?
Προσωπικά μιλώντας ο Creek Destiny είναι μια χαρά.
Συμβουλή μου να προχωρήσεις σε ακρόαση και να κρίνεις μόνος σου.

Reaction score
0
Απάντηση: Ενισχυτή για την Artemis!

Γούστα μου εννοώ τα ακούσματά μου, τα οποία προανέφερα. Ίσως το διατύπωσα λάθος!
Καταλαβαινόμαστε πάντως!
Σε ευχαριστώ θερμά.

Reaction score
0

Τα Αρτεμις ειναι εκπληκτικα ηχεια για την τιμη τους. Ειδικα αν τα παρεις στην τιμη που τα πηρα και εγω :)

Εγω μετα απο 3 διαφορετικους ενισχυτες κατεληξα στον Krell S300i ο οποιως με αφησε με το στομα ανοιχτο!!!

Reaction score
4.744

Τα Αρτεμις ειναι εκπληκτικα ηχεια για την τιμη τους. Ειδικα αν τα παρεις στην τιμη που τα πηρα και εγω :)

Εγω μετα απο 3 διαφορετικους ενισχυτες κατεληξα στον Krell S300i ο οποιως με αφησε με το στομα ανοιχτο!!!
Οι υπόλοιποι ποίοι ήταν που τους ξεπέρασε ο Krell ??

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524