To σωστό το μπλε, το hi end

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Για να κλείσετε ως χαϊεντάδες πρέπει να έχετε ολοκληρωμένο εξοπλισμό, όχι μαναχά ενισχυτές με μπλε led. Αυτά είναι μισές δουλειές. Ορίστε η λύση. Μπλε τσιγάρα, μπλε σπίρτα, μπλε κούπα, και φλασάκι με μπλε led. Ολοκληρώνετε με ποντίκι με μπλε φωτισμό, πάνω σε πράσινο, οικολογικό mouse pad. Προσπάθησα να βρω και μπλε καφέ, αλλά μάλλον δεν έχει εφευρεθεί ακόμα. Άλλωστε, όταν εφευρεθεί, δεν θα λέγεται καφές. Είναι δυνατόν να εξακολουθήσει να λέγεται καφές και να είναι μπλε; Θα λέγεται μπλες.

(Η κούπα είναι ισπανική. Τώρα ισπανικό hi end, τέλος πάντων. Μόλις βρω καμιά καλύτερη, εγγλέζικη ή γερμανική, θα κάνω αναβάθμιση. Το κόκκινο της Mars δεν έχω ιδέα πώς βρέθηκε μέσα στο πλάνο. Ο Ολυμπιακός δε φταίει. Μάλλον είναι δάκτυλος του ΚΚΕ)...

Reaction score
6
Άστα αφτά, καρφώθηκες από μόνος σου.
Είναι ψηφιακά και είναι ψυχρά, γι' αυτό και είναι μπλε.
Άμα ήταν αναλογικά, θα ήταν τζίτερ φρη και Marlboro... :143:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Απάντηση: To σωστό το μπλε, το hi end

Μμμμ, μπλε Marlboro; Λες; Πρέπει να κάνω έρευνα αγοράς!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.187

Να και το πακέτο του Λεωνίδα!:144:

Reaction score
6
Τώρα έχω απορία όμως.

Πόσο καιρό πρέπει να αφεθεί ο καπνός κρεμασμένος, προκειμένου να πάρει hi end γεύση; :138:

Πα να στρίψω κανένα... καλώδιο να έρθω στα ίσα μου. :144:

Reaction score
140
Βλέπω στην φώτο , ιμπεριαλιστικά ποντίκια , mouse pad της δεκαετίας του 80 , σπίρτα! ,ένα USB στικ που δεν πρέπει να είναι πάνω από 64mb
Πικάσο, ωστόσο η κούπα είναι πράγματι στο σωστό μέγεθος

Reaction score
0

ψαχνω να βρω χαι εντ σιντι πλευερ μπλε με μπλε ματι...

Reaction score
6
εγω εχω ενα θαλασσι αναπτηρα, μια θαλασσια ταυτοτητα, και μια Ελληνικη σημαια που απο τις φωτιες εχει καψαλιστει μαζι με τις αναμνησεις μας απο τους περιπατους στην Πεντελη και στην Παρνηθα.

Σε λιγες μερες θα γεμισει οτοπος απο θαλασσιες αφισες και πρασσινες και κοκκινες κλπ απο χαρτι που εγινε απο χιλιαδες δενδρα. Η μετατροπη των δενδρων σε ...αφισες ειναι ενος αλλου ειδους καταστροφη, νομιμοποιημενη ομως...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529