Ποιο Bluray player θα αγοραζατε;

Reaction score
0
Απάντηση: Ποιο Bluray player θα αγοραζατε;

Μια πολύ καλή επίσης επιλογή είναι το panasonic dmp-bd60 στα 240 περιπου euro. Ειμαι αρκετα ευχαριστημένος απο την απόδοσή, τη λειτουργία και τις ευκολίες του. Εχει παρει πολυ καλές κριτικες σε πολλά περιοδικά του εξωτερικου.

Reaction score
1.213

Μια πολύ καλή επίσης επιλογή είναι το panasonic dmp-bd60 στα 240 περιπου euro. Ειμαι αρκετα ευχαριστημένος απο την απόδοσή, τη λειτουργία και τις ευκολίες του. Εχει παρει πολυ καλές κριτικες σε πολλά περιοδικά του εξωτερικου.

Πως τα παει με τα dvd ? Μηπως το εχεις συγκρινει με καποιο καλο upscaling dvd player ?:121:

Reaction score
0

Πως τα παει με τα dvd ? Μηπως το εχεις συγκρινει με καποιο καλο upscaling dvd player ?:121:
To upscaling ειναι σε αρκετα καλό επίπεδο, το συγκρινα με το toshiba hd-ep30 που έχει της Anchor Bay επεξεργαστή εικόνας και νομίζω ότι προσεγγίζει αρκέτα το upscaling του Toshiba. Το μόνο μειονέκτημα που έχει ειναι ότι όταν παιζει μια ταινια η οποία ειναι σε format 4:3 το υπολοιπο μέρος της εικόνας καλύπτεται με γκριζο φόντο αντι για μαύρο. Δεν έχω καταφερει να βρω τρόπο να το αλλάξω . Επισης δεν υποστηριζει ελληνικα σε divx.

Reaction score
73

Aν μπορεις να φτασεις στο οριο των 700 Ε ... ουτε να το συζητας... το ΟΡΡΟ BDP-83... ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ

Eφαμιλο μηχανηματων των χιλιαδων Ευρω... αφου αναγκαστηκε και το HITECH να το βαλει στην κορυφη
Διαβασε το τεστ Οκτωβριου/09

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιο Bluray player θα αγοραζατε;

Με λιγότερα από 200 ευρώ το LG BD370 (κάτοχος) που έχει επιπλέον Youtube, mkv από USB (μόνο FAT εδώ αν και δεν το έχω τσεκάρει με το τελευταίο firmware) και καλύτερο chipset (σύμφωνα με τον Ήχο πάντα, MediaTeK MT8520 το LG και NEC EMMA το Sony).
Παιζει καλα Ματριοσκες σαν ενα μηντια πλεηερ;

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιο Bluray player θα αγοραζατε;

Παιζει καλα Ματριοσκες σαν ενα μηντια πλεηερ;
Ναι. Άλλωστε αυτό τώρα πια το κάνουν και οι τηλεοράσεις από μόνες τους (έχουν ενσωματωμένο media player και αυτές με μόνο ίσως περιορισμό ότι δεν υποστηρίζουν DTS).

Reaction score
0

καλα,μην τρελαινομαστε οκομα με το OPPO!καθηστε να το δουμε να δοκιμαζεται και αλλου!

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Re: Ποιο Bluray player θα αγοραζατε;

LG BD390.

Δείτε:

7.1 αναλογικές έξοδοι.
Ασύρματη αναπαραγωγή αρχείων από το PC.
mkv + sub από το USB το οποίο αναγνωρίζει stickάκια φορμαρισμένα κατά NTFS και εξωτερικό σκληρό.
You Tube.

Περίπου 250 ευρώ.

Τρεχάτε!!!!!!!
+1
Εχει και Divx HD
Υπαρχει αλλο Blu-ray που να παιζει Divx HD???

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Ποιο Bluray player θα αγοραζατε;

+1
Εχει και Divx HD
Υπαρχει αλλο Blu-ray που να παιζει Divx HD???
Δηλαδή υποστηρίζει Dvix 7 ? (Μάλλον απίθανο το βρίσκω....)

Any way ...ξέρω ότι είμαι off topic αλλά...έπρεπε να ενημερώσω για τυχόν παρεξηγήσεις .....

Reaction score
0

απο τα reviews που παρεθεσε ο OPPOHELLAS,καταλαβα οτι το Oppo παιζει λιγο καλυτερα απο το PS3,ενω εχει την ιδια ποιοτητα εικονας με ενα πανασονικ στα μισα λεφτα.Σε καποιες περιπτωσεις,τα ....top players με τα οποια συγκριθηκε ηταν το PS3,TO SAMSUNG 9600 και καποια αλλα μικρομεσαια μηχανηματα.Καμμια απευθειας συγκριση με hi-end συσκευη.οσο για το ελληνικο περιοδικο που αναφερει,εδω γελαμε.Διοτι,αυτοι που ασχολουνται καποια χρονια με το αντικειμενο,αγοραζουν το εν λογω περιοδικο μονο λογω του bluray που προσφερει.

Reaction score
3.085
Review και από Stereophile

απο τα reviews που παρεθεσε ο OPPOHELLAS,καταλαβα οτι το Oppo παιζει λιγο καλυτερα απο το PS3,ενω εχει την ιδια ποιοτητα εικονας με ενα πανασονικ στα μισα λεφτα.Σε καποιες περιπτωσεις,τα ....top players με τα οποια συγκριθηκε ηταν το PS3,TO SAMSUNG 9600 και καποια αλλα μικρομεσαια μηχανηματα.Καμμια απευθειας συγκριση με hi-end συσκευη.οσο για το ελληνικο περιοδικο που αναφερει,εδω γελαμε.Διοτι,αυτοι που ασχολουνται καποια χρονια με το αντικειμενο,αγοραζουν το εν λογω περιοδικο μονο λογω του bluray που προσφερει.
Μολονότι δεν έχω ούτε δει ούτε ακούσει ακόμα το Oppo, πρέπει να πω ότι μου κίνησε την περιέργεια πως το Stereophile το κατατάσσει στην Class A+ στο τεύχος Οκτωβρίου 2009. Το review από τον Kalman Rubinson (Ιούλιος 2009), στη σελίδα 3 του άρθρου στην ιστοσελίδα του περιοδικού, εδώ. Φυσικά, όπως λέει και ο ίδιος ο reviewer, το BDP-83 σε στερεοφωνική αναπαραγωγή SACD δεν μπορεί να φτάσει τα dedicated players, όπως το Sony SCD-XA5400ES, αλλά το Sony στοιχίζει 6 φορές ακριβότερα, ενώ το Oppo συγκρίνεται (πάντα κατά τον δοκιμαστή) με το Denon DVD-3800, σε αναπαραγωγή μουσικών BD (ήταν σχεδόν στην ίδια κλάση, λέει).

Reaction score
0

ναι,το oppo ειναι ενα εξαιρετικο all arounder στα λεφτα του,αλλα στο hi end η διαφορα εστω και μισης κλασης μπορει να στοιχισει πολλαπλασια.

Reaction score
0

Γεια σας παιδια ...να κανω και γω μια ερωτηση...καπου ειδα επαιξε και το ps3 ως επιλογη...θα επιλεγατε το νεο ps3 slim που βγαζει πλεον bitstream ηχο ή ενα lg bd 790?Σημειωτεον οτι υπαρχει ηδη ενα ps3 (fat)...Ή θα το δωσω και θα παρω το slim ή θα κρατησω το παλιο και θα παρω το lg...οικονομικα μου παει μια η αλλη...

Reaction score
0

επισης να ρωτησω και κατι αλλο...το ps3 απο upscale δεν ειναι κι οτι καλυτερο...τουλαχιστον σε σχεση μ ενα toshiba upscaler dvd που εχω...το LG 390 πως τα παει σ αυτο τον τομεα?Υπαρχει κανα συγκριτικο με players αλλα και με το ps3 μεσα?απλα πλεον με το slim...για να εχουμε και την συκριση πλεον ολα σε bitstream...

Reaction score
283

εγω μολις πηρα το sony bd-s360 πολυ καλο γυρω στα 270 ευρω και εχει παρει καλες κριτικες απο hitech αυτο που σκεφτομαι ειναι θα αναβαθμιστει αργοτερα μεσω firware ωστε να παιζει ματροσκες?

Reaction score
0

το LG390 ειναι καλυτερο απο τα PS3,ομως το το SONY του "μουςικοφιλος"υπερεχει απο τα προαναφερθεντα,ειναι best buy στα λεφτα του.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa