Η Acoustat στην Ελλάδα

Reaction score
1.187
Απάντηση: Η Acoustat στην Ελλάδα

2)Το οτι η παρεα του Advance-XTZ-Emotiva ξεκινησε απο αυτον τον δρομο,το εκανε γιατι σαν καινουργια εταιρια,για να σχεδιασει-κατασκευασει-προωθησει δικα της μοντελα(πληθυντικος,οχι ενα...) θα εκανε τρομακτικες επενδυσεις,με ενα αβεβαιο μελλον και μην μπορωντας να ειναι ανταγωνιστικη τιμολογιακα και αρα με πολυ μεγαλα ποσοστα αποτυχιας,αφου το προφιλ που θελει να κρατησει η καθε εταιρια απο αυτες,ειναι της χαμηλης τιμης και της αριστης σχεσης τιμης/αποδοσης... Οταν ομως ξεκιναει να ''φτιαξει'' το ονομα της,στην αρχη με σιγουρα καλα και σωστα τιμολογημενα μηχανηματα,βλεπει πως παει καλα στην αγορα και αναλογως πραττει. Δες πχ τα καινουργια μοντελα της advance,ποσο διαφοροποιουνται και το βεβαιαο ειναι πως οσο ''ανεβαινει'' η εταιρια( η οποια...),τοσο θα μας εκπλησει,αφου εχοντας φτιαξει ενα καλο και αποδεκτο ονομα στην αγορα,θα εχει πωλησεις που θα της επιτρεψουν να παει οχι ενα,αλλα πολλα βηματα παραπερα...
Δεν μπορώ να διαφωνήσω! Σίγουρα είναι έτσι όπως το λες! Και επειδή έχω ακούσει πάρα πολλά μηχανήματα της Advance πάντα εκπλήσσομαι ευχάριστα. Ποτέ κανένα μηχάνημά της δεν με έχει απογοητεύσει ή αφήσει αδιάφορο.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Acoustat στην Ελλάδα

Επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω και για την Emotiva, χωρίς να γνωρίζω στα σίγουρα...
Το γεγονός όμως ότι δεν έχει έστω και ένα μοντέλο ακριβό π.χ. την ναυαρχίδα της made in USA (όπως κάνουν οι marantz, Yamaha κλπ. με τα ακριβά made in Japan μοντέλα τους) αλλά έχει το 100% της παραγωγής της στην Κίνα, με βάζει σε υποψίες...
Χωρίς να γνωρίζουμε, καλύτερα να μην τσουβαλιάζουμε λοιπόν. :126:

Αν ήταν όντως φασόν και με βάση αυτά που προσφέρουν, στις τιμές που τα προσφέρουν, να είσαι σίγουρος ότι κάτι θα είχε πάρει το μάτι μας...
Δεν είσαι υποχρεωμένος να βγάζεις αναγκαστικά ένα μοντέλο στην χώρα σου για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Tέλος μην ξεχνάς ότι από την Emotiva αγοράζεις κατευθείαν από τον κατασκευαστή, ούτε αντιπροσώπους πληρώνεις ούτε τίποτα..

Reaction score
11

Οχι βέβαια! Αν θεωρείται σήμερα μία φορά ως ευκαιρία, αν επωλείτο με το όνομα w'inner θα ήταν δυό φορές ευκαιρία!
Nα επαναλάβω ότι "Winner" δεν είναι το όνομα της μητρικής εταιρείας! Ότι είναι το "Advance" και το "XTZ" για Ευρώπη, είναι το "Winner" για το Αμέρικα! Θέμα διαχωρισμού των περιοχών ελέγχου που έχουν αναγνωριστεί σε τρεις, (τουλάχιστον), αντιπροσώπους.

:107:

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Nα επαναλάβω ότι "Winner" δεν είναι το όνομα της μητρικής εταιρείας! Ότι είναι το "Advance" και το "XTZ" για Ευρώπη, είναι το "Winner" για το Αμέρικα! Θέμα διαχωρισμού των περιοχών ελέγχου που έχουν αναγνωριστεί σε τρεις, (τουλάχιστον), αντιπροσώπους.

Ειναι... Βασικα tonewinner ειναι το εργοστασιο και winner η φιρμα που βγαζει στην λιανικη το ιδιο το εργοστασιο,υπο μορφη θυγατρικης.

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Acoustat στην Ελλάδα

Χωρίς να γνωρίζουμε, καλύτερα να μην τσουβαλιάζουμε λοιπόν. :126:

Αν ήταν όντως φασόν και με βάση αυτά που προσφέρουν, στις τιμές που τα προσφέρουν, να είσαι σίγουρος ότι κάτι θα είχε πάρει το μάτι μας...
Δεν είσαι υποχρεωμένος να βγάζεις αναγκαστικά ένα μοντέλο στην χώρα σου για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Χμμμ....

Αυτό όμως κάτι μού θυμίζει, κάτι μού θυμίζει... Δεν θυμάμαι τι, αλλά κάτι μού θυμίζει... :108:

Reaction score
11

Χμμμ....

Αυτό όμως κάτι μού θυμίζει, κάτι μού θυμίζει... Δεν θυμάμαι τι, αλλά κάτι μού θυμίζει... :108:
Mα αυτό είναι Σινοαμερικάνικο! Κάνει ακριβότερα από το Σινογαλλικό; (Οπωσδήποτε άλλη ποιότητα! Πιο ... βαριά! Θα τραβήξανε πιο αυστηρή επιτήρηση στους ... κούληδες και από την τρομάρα τους ... πρόσεξαν περισσότερο!).

:143::135::143:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
To CD δεν το έχει πάρει το μάτι μου. Μπορεί να είναι και καλύτερο και φθηνότερο από το Advance σου!

Μόνο τους AV και τελικούς της έχω δει. Τώρα είδα έχουν και κάμποσα ηχεία.
Αλήθεια, έχεις παρατηρήσει αντίστοιχες ομοιότητες και στα υπόλοιπα προϊόντα ή από ένα βγάλαμε συμπέρασμα για όλη τη γκάμα της εταιρείας; Γιατί εγώ δεν έχω δει ανίστοιχα προϊόντα σε αυτήν την τιμή πουθενά..
Μπορεί να έκριναν (και σωστά) ότι δεν μπορούν να χτυπήσουν το "Winner" σε αυτήν την τιμή και προτίμησαν να το πάρουν έτοιμο για να συμπληρώσουν τη γκάμα τους. Αυτό δε λέει κάτι..

Κι από το site τους:

1. Who is Emotiva Audio?
Emotiva was created by Dan Laufman in 2003. Dan has been involved in contract electronics work for more than 30 years, and he founded Emotiva on a unique business model, featuring high quality, audiophile home electronics equipment at factory direct prices.

2. Can I get Emotiva products in stores?
No, Emotiva sells factory direct only. There is no middleman. We design and manufacture our own amplifiers, processors, receivers, and speakers, and sell them directly to you. You can purchase either through our online store, or by calling 877-EMO-TECH, or 615-771-1224

3. How can Emotiva sell high quality products at such low prices?
Again, this is due to the factory direct business model. This keeps our expenses to a minimum, and allows us to sell high quality, audiophile level equipment at prices that are practically unheard of in the industry

Reaction score
1.187

Mα αυτό είναι Σινοαμερικάνικο! Κάνει ακριβότερα από το Σινογαλλικό; (Οπωσδήποτε άλλη ποιότητα! Πιο ... βαριά! Θα τραβήξανε πιο αυστηρή επιτήρηση στους ... κούληδες και από την τρομάρα τους ... πρόσεξαν περισσότερο!).

:143::135::143:
Μόλις 400 ντόλαρς!!! Σαφώς πιο φθηνό από το "Γαλλικό"

http://emotiva.com/erc1.shtm

17.5 lbs είναι ακριβώς 8 κιλά όσο και το ξαδερφάκι από την Γαλλία

http://www.advance-acoustic.com/produits/index/detail/id/11/sec/1

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Μα,δεν ειπε κανεις βρε Komhst πως δεν ειναι,απλα συμβαινει αυτο που λεγαμε και στο αλλο τοπικ. Ο καθενας βαζει τις πινελιες του,στην προσπαθεια του να ξεχωρισει και να φτιαξει ονομα. Αυτο το cd πχ,δεν εχει συρταρι,κατι που μαρτυραει αλλο transport. Το display του ομως,ναι,ειναι το ιδιο και αν δεν με πιστευεις,βαλε το δικο σου να παιξει και κοιτα και εδω...:)
http://www.youtube.com/watch?v=KFvl3rsqZn4

Reaction score
1

Θα καταχραστώ την υπομονή σας κάνοντας ακόμα μια ερώτηση:

Εφ'όσον τα προϊόντα είναι ίδια (CD players, ενισχυτές), λογικά ακούγονται το ίδιο ή ισχύει αυτό που λέει ο φίλος anemelos οτι μπορεί να υπάρχει διαφοροποίηση σε θέμα λογισμικού?
Ευχαριστώ και πάλι.

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Η Acoustat στην Ελλάδα

To CD δεν το έχει πάρει το μάτι μου. Μπορεί να είναι και καλύτερο και φθηνότερο από το Advance σου!

Μόνο τους AV και τελικούς της έχω δει. Τώρα είδα έχουν και κάμποσα ηχεία.
Αλήθεια, έχεις παρατηρήσει αντίστοιχες ομοιότητες και στα υπόλοιπα προϊόντα ή από ένα βγάλαμε συμπέρασμα για όλη τη γκάμα της εταιρείας; Γιατί εγώ δεν έχω δει ανίστοιχα προϊόντα σε αυτήν την τιμή πουθενά.. Μπορεί να έκριναν (και σωστά) ότι δεν μπορούν να χτυπήσουν το "Winner" σε αυτήν την τιμή και προτίμησα να το πάρουν έτοιμο. Αυτό δε λέει κάτι..

Κι από το site τους:
Οχι στους ενισχυτές δεν είχα παρατηρήσει καμμία ομοιότητα, χωρίς βέβαια να τους έχω ψάξει ιδιαίτερα.
Πάντως θα μπορούσαν να είναι και από άλλον κατασκευαστή. Οχι αναγκαστικά από τον ToneWinner...

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Η Acoustat στην Ελλάδα

Οχι στους ενισχυτές δεν είχα παρατηρήσει καμμία ομοιότητα, χωρίς βέβαια να τους έχω ψάξει ιδιαίτερα.
Πάντως θα μπορούσαν να είναι και από άλλον κατασκευαστή. Οχι αναγκαστικά από τον ToneWinner...
Με τα μπορεί δεν κάνουμε κάτι όμως..
Και τα αγαπημένα σου Denon θα μπορούσαν να φτιάχνονται στη διπλανή γραμμή παραγωγής, να στα χρεώνουν διπλά και πάλι να μην φτάνουν τα Emotiva σε απόδοση.

Reaction score
11

Μόλις 400 ντόλαρς!!! Σαφώς πιο φθηνό από το "Γαλλικό"

http://emotiva.com/erc1.shtm

17.5 lbs είναι ακριβώς 8 κιλά όσο και το ξαδερφάκι από την Γαλλία

http://www.advance-acoustic.com/produits/index/detail/id/11/sec/1
Επειδή αυτοί πουλάνε κατ' ευθείαν από το "εργοστάσιο" όχι σαν τους Γάλλους που τα περνάνε από τον πύργο του Άϊφελ για λόγους "Εθνικής ταυτοποίησης!".

:142:

Reaction score
1.187

Μα,δεν ειπε κανεις βρε Komhst πως δεν ειναι,απλα συμβαινει αυτο που λεγαμε και στο αλλο τοπικ. Ο καθενας βαζει τις πινελιες του,στην προσπαθεια του να ξεχωρισει και να φτιαξει ονομα. Αυτο το cd πχ,δεν εχει συρταρι,κατι που μαρτυραει αλλο transport. Το display του ομως,ναι,ειναι το ιδιο και αν δεν με πιστευεις,βαλε το δικο σου να παιξει και κοιτα και εδω...:)
http://www.youtube.com/watch?v=KFvl3rsqZn4
Ναι το display είναι ολόϊδιο με του δικού μου. Ο μηχανισμός όμως άλλος. Και σίγουρα καλύτερος γιατί ο δικός μου όπως είπα χάλασε μέσα στην 1η εβδομάδα χρήσης! Και από ότι ξέρω από Advance φίλων όλοι οι μηχανισμοί είχαν πρόβλημα.

Display πάντως ίδια έχω δει και σε CD player της Arcam που "φοράει" προερχόμενο από CD της Sony. (Δεν θυμάμαι μοντέλα τώρα...)

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Acoustat στην Ελλάδα

Με τα μπορεί δεν κάνουμε κάτι όμως..
Και τα αγαπημένα σου Denon θα μπορούσαν να φτιάχνονται στη διπλανή γραμμή παραγωγής, να στα χρεώνουν διπλά και πάλι να μην φτάνουν τα Emotiva σε απόδοση.
Μπα... Τα Yamaha είναι τα αγαπημένα μου μηχανήματα! Εχω μερικά. Ενώ αντίθετα Denon δεν έχω αγοράσει ούτε μία φορά! :116:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Acoustat στην Ελλάδα

Μπα... Τα Yamaha είναι τα αγαπημένα μου μηχανήματα! Εχω μερικά. Ενώ αντίθετα Denon δεν έχω αγοράσει ούτε μία φορά! :116:
You get my point though. :126:

Υπόψην τα προϊόντα της Emotiva τα παρακολουθούμε από το 2005.

Reaction score
1.187

Επειδή αυτοί πουλάνε κατ' ευθείαν από το "εργοστάσιο" όχι σαν τους Γάλλους που τα περνάνε από τον πύργο του Άϊφελ για λόγους "Εθνικής ταυτοποίησης!".

:142:
Εμ βέβαια το ξαδερφάκι από την Γαλλία είναι μοσχοαναθρεμένο, με τυρί Camembert και γαλλική Champagne...
Ενώ το αμερικανάκι με τσιζμπουργκερ και κόκα-κόλα...

Reaction score
1.187

Πάντως αυτό δεν μοιάζει με κανένα άλλο πάνω στον πλανήτη...

...παρά μόνο με το μεγάλο αδερφάκι του:

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Αυτο τι ειναι και ποσο κανει?
(Παει κι αυτο το τοπικ... Ο ανθρωπος που ρωτησε για τους ενισχυτες της acoustat,μπορει να ελπιζει σε απαντηση?)

Reaction score
11

Αυτο τι ειναι και ποσο κανει?
(Παει κι αυτο το τοπικ... Ο ανθρωπος που ρωτησε για τους ενισχυτες της acoustat,μπορει να ελπιζει σε απαντηση?)
Θα έπρεπε οι διαχειριστές να παρεμβαίνουν ανοίγοντας άλλο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.101
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON