Hivion ή Mvision;

Reaction score
164
Θέλω έναν δέκτη αξιόπιστο, με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα εικόνας σε HD και σε upscale SD, με δυνατότητες PVR, και με απροβλημάτιστη λειτουργία με Nova.
Ιδιαίτερα με ενδιαφέρει η λειτουργία PVR. Θέλω να έχει timeshift και όταν προγραμματίζεται μια εγγραφή να "γυρίζει" στο κανάλι εγγραφής. Πχ είχα έναν Topfield ο οποίος όταν ήταν συντονισμένος στο κανάλι Χ και είχε προγραμματιστεί εγγραφή στο Υ, συνέχιζε να δείχνει το Χ και να γράφει το Υ, με αποτέλεσμα το Χ να γράφεται κωδικοποιημένο, και αν άλλαζαν εν τω μεταξύ τα κλειδιά της Nova, η εγγραφή χανόταν. Θέλω λοιπόν ο δέκτης να γυρίζει στο Υ και να το γράφει αποκωδικοποιημένο.
Είμαι μεταξύ των Hivion Ultima 9090 και του Mvision HD-200. Κάθε άλλη πρόταση μέχρι 250€ δεκτή,

Reaction score
0
Απάντηση: Hivion ή Mvision;

Έχω τον M-Vision HD 200 και είμαι ευχαριστημένος.
Εύκολο menu και καλή εικόνα στο SD.
Timeshift λειτουργεί σωστά δοκιμάζω τώρα και την εξίσωση (Χ) (Υ) και σου απαντώ σε λίγο.

Λοιπόν προγραμμάτισα εγγραφή μέσα από το EPG για το Fox στις 23:00
και έβαλα να παίζει το novacinema1.
Άμα γυρίσει στο Fox είμαστε ok, σωστά?

Το πείραμα πέτυχε.
Γύρισε στο Fox μόνο του στις 23:00 ακριβώς και έκανε την εγγραφή.

Reaction score
290
Kι εγώ έκανα κράτηση στον ΜVision τον Combo.Λογικά τέλος επόμενης εβδομάδας θα τον έχω και σε πολύ καλή τιμή. 205 ευρώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Hivion ή Mvision;

Kι εγώ έκανα κράτηση στον ΜVision τον Combo.Λογικά τέλος επόμενης εβδομάδας θα τον έχω και σε πολύ καλή τιμή. 205 ευρώ.

Καλή επιλογή έκανες που διάλεξες τον combo τώρα με τα mpeg4.
Και εγώ αυτόv πήρα.
Θα μπορείς να φτιάξεις το δικό σου μπουκέτο με συνδυασμό NOVA & επίγεια.

Αυτό που με χάλασε είναι ότι δεν μπορείς να βλέπεις δορυφορικό και να γράφεις επίγειο.
Δεν ξέρω αν οι άλλοι combo της αγοράς το κάνουν
αλλά θα έπρεπε να γίνεται από την στιγμή που έχει δύο tuner.

Reaction score
290
Στα sd κανάλια βλέπεις διαφορά σε σχέση με την "πατάτα" έτσι?

Για αρχή με καλύπτει 100% το μπουκέτο της Nova, έχει τα πάντα , στο μέλλον όμως παίζει να σκεφτώ να πάρω και δεύτερο πιάτο.

Reaction score
164

Interface, σε ευχαριστώ, αυτό ακριβώς ήθελα! :107:
Και εγώ για τον Combo πηγαίνω, θα έρθει την επόμενη Παρασκευή με 199€ ή λιγότερα από την αντιπροσωπεία.
Η Nova παίζει χωρίς πρόσθετο Cam;
Μέσα στην εβδομάδα μου έρχεται η καινούρια κάρτα, σε κάποιους δέκτες χρειάζεται μωβ irdeto cam. Στον Mvision;

Reaction score
0

Και εγώ για τον Combo πηγαίνω, θα έρθει την επόμενη Παρασκευή με 199€ ή λιγότερα από την αντιπροσωπεία.
Μέσα στην εβδομάδα μου έρχεται η καινούρια κάρτα, σε κάποιους δέκτες χρειάζεται μωβ irdeto cam. Στον Mvision;
Δεν χρειάζεται cam για να παίξει την κάρτα της NOVA.
Τώρα για τις καινούργιες κάρτες δεν ξέρω,
ακούγονται διάφορα για παντρέματα,
εγώ έχω version 5 και την παίζει κανονικά.
Επίσης αν σε ενδιαφέρει λειτουργεί και με ενσύρματο card spliter,
για οικιακή χρήση.

Reaction score
164

Ρώτησα στη Nova και μου είπαν ότι δεν είναι παντρεμένη αυτή που θα μου στείλουν. Παντρεμένες είναι μόνο αυτές που πωλούνται πακέτο με τους Πατάτασατ.

Reaction score
0

Και εγώ για τον Combo πηγαίνω, θα έρθει την επόμενη Παρασκευή με 199� ή λιγότερα από την αντιπροσωπεία.
Με ενδιαφερει το μηχανημα αλλα το βρίσκω πανω απο τα 245 ευρώ. Αν γίνεται μπορείς να μου πείς απο που το πήρες σε τέτοια τιμή. Αλλιώς έχω και pm.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης