ΣΥΝΔΕΣΗ LAPTOP ΜΕ HARMAN AVR355

Reaction score
0
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ JACK TO RCA ΤΟΝ ΦΟΡΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΟΥ HARMAN KARDON AVR 355 ? ΚΑΙ ΤΙ ΠΗΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: ΣΥΝΔΕΣΗ LAPTOP ΜΕ HARMAN AVR355

Καλως ορισες.
Βαλε το minijack σε RCA , σε μια ελευθερη εισοδο του 355, επελεξε την σαν αναλογκ απ το μενου και ονομασε την οπως θελεις.

Reaction score
0

Καλως ορισες.
Βαλε το minijack σε RCA , σε μια ελευθερη εισοδο του 355, επελεξε την σαν αναλογκ απ το μενου και ονομασε την οπως θελεις.
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΤΙ ΠΗΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΚΑΙ ΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ CANTON VENTO "NIKO" ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Πρεπει ν ακολουθησεις την ιδια διαδικασιa οπως με τις αλλες πηγες.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.547
Στο μενου του 355 θα πας, Source Setup, θα επιλεξεις την εισοδο της πηγης που το εχεις συνδεσει, π.χ. media server, και στην εικονα επιλεγεις την εισοδο που το εχεις συνδεσει. π.χ. αν το συνδεσες στις μπροστινες εισοδους του 355 στο κιτρινο rca, επιλεγεις..... composite front.
Πας μετα απο κατω στην επιλογη του ηχου και, αν το συνδεσες π.χ. στην μπροστινη οπτικη, επιλεγεις απο το μενου, optical front.

Aν ομως το λαπτοπ βγαζει HDMI ή DVI ειναι πολυ καλυτερες συνδεσεις.
Απο την HDMI εχεις και ηχο.

Reaction score
164
Απάντηση: Re: ΣΥΝΔΕΣΗ LAPTOP ΜΕ HARMAN AVR355

Στο μενου του 355 θα πας, Source Setup, θα επιλεξεις την εισοδο της πηγης που το εχεις συνδεσει, π.χ. media server
Για την ακρίβεια, θα επιλέξεις με ποιο "κουμπί" θέλεις να βλέπεις από το laptop. Στους 255/355 δεν υπάρχει καμία φυσική σύνδεση των ονομασιών των εισόδων με τα βύσματα πίσω. Πχ, στο media server μπορείς να έχεις οποιοδήποτε HDMI, component, Svideo, RCA... Ό,τι θέλεις κάνεις!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis